VALBORG

Nu taggar vi denna dagen, det känns lite oklart vad som kommer hända men Lund ska vi åka till och det blir säkert trevligt! :)

ALLTSÅ MALIN

Sitter nu och kollar Doctor Who, kollat det ungefär hela dagen, bra Malin! Sen tänker jag på min kärlek, Rupert! Alltså nej, men hemskt vad han ser bra ut alltså. Jag ska vara  tyst. Hejdå!

FÖRSTA MIDDAGEN UTE

Åt en riktigt god middag med familjen idag. Utomhus dessutom, trevlans!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_200495184.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_200495214.jpg" class="image">


MYSKVÄLL HOS DESSIE

Vi på bilderna samt Charlotta har haft en väldigt trevlig kväll och morgon tillsammans! Tjejsnack, pearl harbor, jordgubbar i choklad och en massa annat trevligt!

 


JAG ÄR INNE I DENNA PERIODEN NU

Detta blir antagligen min nya bakgrunt till skrivbordet! Mums! Pallar egentligen inte med mig själv när jag håller på såhär, men skitsamma. Han är snygg!

CHEESBURGARE - PÅ PIZZA

Aldrig varit riktigt förtjust i pizza, men cheesburgare är ju en annan sak. Undrar hur då detta blir...?

FEM DAGARS LEDIGHETER

Fy vad härligt, jag har tom med mindre plugg än vad jag hade över påsklovet, win!


FIKA MED TJEJERNA

Vi hinner aldrig hitta på något efter skolan så på eftermiddagen tog vi en lång fika tillsammans på espresso house. Hela power of Seven förutom Ida som var krasslig, stackarn!


PICTURES

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_199463488.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_199463495.jpg" class="image">


HOW IT COULD HAVE ENDED

Nu kan ni lära er spanska och kolla på ett eventuellt slut. Dock gillar jag det som är nu bättre, förutom det med Snape!

RISKETTAN

Jag är glad över att Lisa är med mig!


PAPPA 50!

Idag fyller pappa 50! Det har vi firar med god mat, presenter och en trevlig resa i Danmark. Grattis pappsen igen! <3

 


JAG ÄR SÅ SJUKT SNYGG

Alltså jag tyckte iaf att det blev bra!


GAMMAL MED SYNFEL OCH SÅNT

-0.25 extra på vardera öga nudå! Kul då.. men jag kan i alla fall se bättre!

HÄNDER INTE OFTA

Men nu är det bäddat och helt städat! Så himla skönt! Jag kan plugga igen!


FIN DAG MEN ACK SÅ KALL

Har hittat ett duvbo och spelat in film i skolan! Det är ju roligt det!


GRATTIS HANNA

Idag fyller hon 18 och det är ju ett härligt nummer, som vi alla vet! I fredags vart vi i Höör och firade henne lite, men presenter och sånt kul! Hon verkar väldigt nöjd faktiskt och det är ju alltid roligt! 

Ps. Theo hälsar ett "grattis"!

TRÄDGÅRDSARBETE

Klippa det gamla så att det nya kan komma upp! Annars borde jag plugga, men jag är ute och åker bil! Hihi! Så intressant!


JAG ÄR TRÖTT

Efter en härlig dag så är jag nu helt slut! Har gått runt på väla, spelat basket och sen varit hos Svenssons och ätit flera ton av god mat! Nu ska jag få välförtjänt sömn eftersom gårdagens sömn avbröts av en högljudd telefonkonversation.


TRE MINUTER

Något jag hittade på Hannas blogg som var intressant att läsa faktiskt. Om du har tre minuter kan du gå in HÄR och kolla om du vill!

MALIN NYMAN

Ta dig samman flicka! Du får ju faktiskt ta och skärpa dig nu! ta tag i ditt liv! Det är så många saker du ska göra och måste göra! Det är bara 9 veckor kvar till sommarlovet och då ska du ha bra betyg och ett körkort... sen en vältränad kropp på det! Du KAN klara det! Jag vet det! Du måste bara bestämma dig! YOU GO GIRL!

KEEP ON KÄMPA!

HUNGER GAMES

Hoppade runt lite på stockar och sånt, jag hade dött först om jag var med i denna tävlingen!

Annars är mitt liv rätt trevligt, var ute och snackade med Erik tills mina fötter höll på att förfrysa. Sen ignorerar jag den feta plugg-högen som skriker efter mig! Hurray


INGET SPECIELLT

Jag har inget kul att skriva om, eller jo! Men ni fattar inte det! Jo vissa av er! Äh! Jag är glad! Gladare än på länge! Samtidigt så är allt så knäppt! Snart tvingas jag börja plugga då kommer ni bara få läsa om det! Eller jag menar, jag kommer bara skiva om det. Förvarnar er bara!

! Nu ska jag sova! Ha det fint!


JAG LAGADE MAT

Spagetti och köttfärssås! Mums!


RÄTT COOL

Precis varit och firat min kusins 20 år! Hon bor riktigt trevligt och det var mysigt att träffa kusinerna! Lägger in en cool bild på mig till det!


ATT DÖDA EN OSKYLDIG

Vem gör så? Men han lever, that's fo shore!! Wohaaaa!


LÅNGFREDAG

Igår hade jag en riktigt rolig, spännande, läskig, Skrämmande, adrenalinfylld, härlig dag! Alltså paniken innan repet, inte kul, men det gick och alla var så duktiga, roligt!

Ikväll är föreställningen i Pingstkyrkan kl 17:00 och ni är hemskt välkomna hela bunten! Jag spelar 2 min av 1h och 45min så kom inte för min del utan för hela grejen, den är bra!


GODNATT MINA HUNDRATUSEN LÄSARE

Nu ska jag sova, kom precis hem men är RIKTIGT trött! Har även börjat fundera på att skriva dagbok, riktig dagbok! Har ju kanske inte mycket att skriva men jag tänker hemskt mycket och ibland är det rätt så intressanta tankar. Okej, off topic känner jag nu! Godnatt kompisar, skulle ju jag säga!

Fett snygg bild på mig! Varsågoda!


HÄRLIG DAG

Jag har tagit mig ut på en springrunda idag och sedan åkt till Jessica! Trevlans! Jag tror att jag och Jessica faktiskt har bestämt oss för något, det känns bra!

Hoppas att ni har ett riktigt gött lov allihopa och att ni inte har ångest över det ni inte gjort på lovet! Hehe, det börjar jag få nu!


FRUKOST

Jag fegade ut igår och det blev för lite tid så det kändes onödigt! Pallar inte mig själv ibland, men sånt är det! :)

Idag lagade jag iaf god frukost och åt min nuvarande favorit frukt, Sharon! Mums!


KVÄLLEN DÅRÅ

Nu bär det av till Fhager, så får vi se om det bär vidare sen eller om jag fegar ut och stannar hemma, oh... spännande! Kram!

PANNKAKOR

Bella kom hit när jag fortfarande stod i bara t-shirt och åt frukost, helt spontant! ÄLSKAR spontana besök, är så kul! Vi spelade greveholm och gjorde pannkakor med Johanna och Isac! Trevligt, men jag kommer inte vilja äta pannkakor igen på en väääääldigt lång tid! Usch, tycker inte det är så gott egentligen!


SISTA FILMEN TWILIGHT OCH TVÅ AMIGOS!

Aprilapril på er alla! Nejdå, men jag har faktiskt lurat någon idag, åh vad roligt!

Jag och Sara cyklade till Benjamin för att se breaking dawn och äta oss tjocka! Hurra! Trevligt att hitta på saker med dom! Snyggingar!


GÅRDAGEN OCH SEN IDAG

God mat hos Jessica och Harry Potter-tittande med Jessica, Hanna och Niclas! Trevligt värre! :D Sen vakna upp och äta god frukost och kolla tjejfilm med Jessica och Hanna! Dock slutade filmen sämst, tyvärr!


RSS 2.0