ÄNNU EN BILD PÅ MIG, DET ÄR JU ÄNDÅ MIN BLOGG

Upp och hoppa, ut och jogga! Fast nje.. för just nu svider mina benhinnor rejält. Rätt irriterande faktiskt!

Idag var vi på Norrvalla och spelade fotboll, andra plats för vårt lag! Wooho! Kan väl inte säg att jag direkt hjälpte till, fett otaggad och sämst i laget.. dessutom skadad! Men det behövdes fler tjejer så ja... det är ju rätt roligt ändå!

Väl hemma åt jag en macka och sen stack jag till gymmet, jag är SJUKT stolt över mig själv! (Var redan trött efter all cykling och de lilla spelandet i det VARMA vädret plus att Isac inte kunde följa med och jag hatar att träna själv!) Nu kanske det kan komma igång igen! Det är så roligt när man känner att man kan ändra vikterna och lyfta ännu tyngre. Dock är det väldigt tråkigt när man blir sjuk och börjar om från noll igen... fast jag har inga planer på insjukning just nu så detta kommer gå super! Hurra!

IT CROWDTjenixen dudes! Nu kollar jag IT-crowd vilket jag trodde skule suga, men det var riktigt bra så just nu håller jag på att kissa på mig av skratt! ... vilket suger eftersom att jag antagligen kommer sitta här hela eftermiddagen och inte göra ETT DUGG av mitt plugg! Synd! Men det gör inte direkt något, för jag är fett cool och kan fixa det på två sekunder en annan gång! I'm AWESOME! Puss:*

HAR FLYT IDAG

Idag har jag slutat lite innan elva, fått tillbaka pengar, fixat almenacka och fått en cola till maten! Mahaha! I'm happy!

HAHAHA

Sitter i skolan och kollar 9gag! Woop!

HEJ PLUGG

Åh hej du käre miniräknare! Nu försöker jag att gå igenom matten litta eftersom att jag antagligen bara jobbar bra om jag ligger lite före alla andra. Det är ju intressant och förklarar även mitt ointresse för att ta körkortet. 

Annars har ju skolan startat igen, det känns väl lagom bra. När alla andra treor går två timmar första dagen så gårvi där från 9-14:30... och då är de "snälla" för att de släpper oss tidigare! Aja, det är i alla fall skönt att ha rutiner igen. Härligt!
Puss och Kram! :*

UPPDATERING


HEEEEJ PÅ ER! :* Fortfarande inte varit vid datorn alls mkt så ville bara säga hej innan jag drar till stranden för ett kvällsdopp med Kimberly! Så... jag lever! Nu vet ni! Glad och lycklig är jag också! Kram på er!

KULLEN

Vi drog spontant upp till kullen, vilket var vääldigt mysigt och ansträngande. Efter allt klättrande (det var inte väldigt mycket... men i alla fall...) så har jag idag träningsverk i mina ben. Otränade människa!Ja vi får se hur detta blev!

VILL BARA SÄGA DET ATT...

I dagarna som varit så har vi haft lite släktbesök av halva familjen Gerdin, vilket har varit muchos trevligt! Igår kom Victor hit igen för att spela Settlers och äta hamburgare, mysigt värre! :) Dagarna blir bara bättre kan jag ju säga!

(man är suddig om man bor i Örebro... det är inte iPhones blixt-funktion som suger)

Fortsättningen är då att jag idag drar jag till Kullen med ett härligt gäng, imorgon ska det vara fint väder och då ska jag ligga på stranden med Jessica! På lööördag... då går jag upp hyfsat tidigt, sätter mig i en bil för att sedan byta till flyg och dra mig till en spansk Ö... Mallorca! Yäääää! 

/En glad och förväntansfull tjej


NU ÄR JAG LEDIG

Nu är jag klar med mitt kommunjobb, woho! Rätt härligt må jag säga! Jag fick tre höga blommor när jag slutade, som jag sen åkte buss hem med vilket inte var lika kul. De drar blickar! 

RSS 2.0