TJÄÄNA

Varit inlåst på mitt rum under några dagar nu, imorgon ska jag åter igen skåda solens ljus.

En bild känns sjukt fjortis men mitt hår var fint! :)


CHECK

Städat en massa idag och fixat en hel del småsaker, skönt äre! Slänger in en bild som inte har något med detta att göra!


FÖRSTA JULHÄLSNINGEN

God Jul önskar vi er alla, god jul önskar vi er alla, god jul önskar vi er alla och ett goooooott nytt år!

JULLOV

Nu är det ÄNTLIGEN jullov, pheww! *torkar av sig svett i pannan* efter en rätt tradig julavslutning så stack vi tjejer till espresso house och delade julklappar och mös!! Nu skrev dock Peter på fejjan och ja, vi har såklart glömt att lämna in fysiktapporten! Riktigt illa! Usch!! :( med Jullov! Yäääää!


HADE INTE ENS HAFT DET I TANKE

Igår kväll, lite innan tolv så skrev Jessica någonting till mig innehållande "ifall jorden går under". Jag kunde nästan inte somna sen, haha! Jobbigt läge måste jag säga! Det är ju inte det att jag tror på det men jag kom bara att tänka på hur hemskt det hade varit och sen på alla som kanske verkligen tror på det! Vad kan de få för sig att göra idag?


SPONTANITET

Idag ringde Jessica och frågade om det var ok att hon kom över. Jag log och sa "Ja". Fy vad mysigt med en liten Jessica i mitt liv. Jag har saknat henne så himla mycket. Vi har typ aldrig tid och är sämst. Så ringde hon nu och vi hade en mysik kväll tillsammans! 

HAJEN

Liknar en ung blondinbella tycker jag! :O


JULKORTET

Jag och resten av familjen gjorde julkort till elva på kvällen, jag fick bara lite panik över att inte vara i sängen tio eftersom att man har sovmorgon imorgon. Aja, ha det fint!


SÖTT LUCIATÅG

 

SITTER PÅ SKOLAN

Här sitter jag från kvart över tolv och pluggar aktivt, glad är jag också... sen..
... sen får jag ett sms där de skrivar att de fortfarande är kvar på Ebbas! 
 
Känner mig sviken helt enkelt.. eller inte... men jag gillar att driva med er! Hah! Där trodde n säkert jag var en looser. Nu kommer de in i rummet och låtsas älska mig... fint... värsta gulliga röster och så! 
 
 
 
 
 

JAG SAKNAR DIG

Du är borta ur mitt liv och jag saknar dig! Vi träffades igår och du var så god!


JULBAK OCH ANNA PÅ KANNA

Myser med de bästa tjejerna på nahum!


MITT LIV OCH SÅ

Idag skulle jag gjort en hel massa saker men ibland tar illamåendet, andras planer och oroligheten över. Så sitta hemma hela kvällen - check. Fett skönt dock, har varit en rätt stressig vecka och det är skönt att äntligen kunna andas ut. Imorgon är det julbak och sen firande av Carl på kvällen, det ska bli roligt!
 
 

EN VECKA SEDAN

Här kommer lite bilder från min photoshoot... eller vad man säger! Jag fotades för Min egen lyckas skull och det gick riktigt bra! Foto: Självutlösaren.


LUCIA

Inget tåg att kolla på utan hårda tag redan från morgonen! Fyra timmars prov för att sen öva Lucia, sen äta och sen ha möten och kolla på en massa folk i lägenheterna mitt emot skolan. Roligt värre!

På kvällen lussade vi för killarna på fängelset, de var glada och klappade med. Kändes fint efteråt när alla tackade innan de gick och jag blev helt varm i hjärtat.


121212

Detta är sista gången detta sker, på ett tag i alla fall! 121212. Hur coolt är det inte!

Tills idag skulle jag ha haft pojkvän under ett tag så att jag kunde gifta mig, det gick ju inte så bra! Haha!


ATT VARA PÅ SKOLAN VID HALV FEM

Såhär känner vissa för det...


GLÄDJE

Ett nystädat hus och en go kväll med young, jag är lycklig!

PROJEKTDAGAR

Så här kan det se ut då...


MALIN ÄLSKAR JULETID

Juletid, julkalendern, snö, och juleljus. Men mest av allt så älskar jag hur ljus himlen blir när snön lyses upp av alla slags ljus. När himlen är brun. Kärlek.

Nu kollar jag i alla fall julkalendern medan huset doftar gott av saffran! Andra satsen lussebullar/lussekatter.


DUCKS

Fett snygga tjejer o så! Casparbabee kan ta och slänga sig i väggen! Annars är vi hans största fans! Kolla in Caspars blogg HÄR! Riktig underhållning!

EXAKT ETT HALVT ÅR

Om exakt ett halvt år kommer jag vara på väg till stan med en massa vänner och ha en utav de roligaste dagarna i mitt liv! Ja... om ett halvt år så tar jag studenten. Woho!

JOHAN FORSSELL

Nej men är det inte Johan? Nej det är bara en kille som ser exakt ut som Johan! Samma jacka, samma skor till och med samma hår! Wow!


OJ!

Peter är nu på slagsmål i skolan, kul!


ÅHÅHÅH

Vaknade upp idag med utsikt över snön och julpyntet vi har i trädgården. Väcktes inte av alarmet utan av mig själv så jag fick somna om sen. Hur härligt? Detta var lätt min bästa morgon på länge! Jag tycker faktiskt om snön, den lyser upp tillvaron! Nu verkar det dock som att det kommer två plusgrader vilket INTE är bra! Hatar slask och fruset med ny snö över så att man går och halkar. Isch!

PEPPARKAKSBAK

Nu bakas det pepparkakor! Mamma och moster Lisa bakar fina pepparkakor, mysigt!


HÅRET HAR BLIVIT LÄNGRE

På riktigt alltå, kolla in! Mitt hår har växt en hel del sen jag klippte det senast någon gång i mitten av juli. Hurra! Långt till balen hade ju suttit fint liksom! 

Annars idag... så har jag städat... och typ städat.. bakat lite lussekatter och inget annat. Boring life? Njaää, är bara så trött så jag pallar inget annat. Jessica och Hanna skulle varit här nu och det hade varit sjukt mysigt men tack vare skolor och avstånd.. jobb och mycket mer så gick inte det! Synd! Men nu kan jag i stället hjälpa pappa att hänga upp en julstjärna och senare kolla något kul på tv eller.. Ice Age 3 (!!!:D:D:D:D:D:D) . Ha en fin helg kära vänner! 

FÖRSTA DECEMBER

Nu ligger snön vit på marken, Jag tror inte att det skulle kunnat bli en bättre 1a december. Lite bättre kan den nog bli, det hoppas jag i alla fall! Nu ska jag snart se nya julkalendern, woho! Är riktigt spänd över denna greveholmshistoria och har alltid varit ett stort fan av julkalendern. Jag hoppas att Greveholm 2 kommer vara minst lika bra som den första Mysteriet på Greveholm. Låt dem ha samma dialekter, snälla! Äh nu ska jag inte skriva mer... ska kollaaa!! 
 
 
 

OSCARSGALA

Igår tävlade vi i vår ungdomsgrupp i en Oscarsgala som hölls i Rosengårdskyrkan. Vi hade ett halvt bidrag medan de hade tre, bra jobbat pingst.... Verkligen! Trots detta fick filmen några priser, jag antar att det var för att juryn tyckte synd om oss, haha!

Kvällen var fylld med en massa god mat, fina klänningar och härliga människor. Riktigt toppenkväll! Sen var Rosengårdskyrkans filmer fett roliga att kolla på också! Så hurra!


RSS 2.0