FIRANDE AV JESSICA

När någon fyller 18 måste det vara mest svårt för föräldrarna. Deras barn får nu bestämma över sig själva, lite sjukt!

Det var bara en liten tanke som kom under partajandet för Jessica. Här kommer en bild också...


BÄSTA FETTICA - 18 ÅR!

från vår utflykt till  rydebäck på cyklarna.
Grattis, grattis, grattiiiiiss!! :*
Nu hade jag kunnat skriva en riktigt lång text om Jessica, men jag är riktigt rädd att jag missar något eller så, för hon är så super så det behövs flera A4! Men jag tänkte försöka mig på en liiiten sammanfattning...
I alla fall Jessica, vi brukar alltid ha roligt tillsammans, jag älskar hur vi ger oss ut på små äventyr, flummar sönder och delar vår tro! Jag är så glaad att jag fann dig... igen?
fredagarnas ibland väldigt roliga slut!

En kväll då vi försökte ta fina bilder! Blonda och fina är vi i alla fall!

flummar på fredagarna!


springa till Råå

perioden då Jessica aldrig hade hela sitt huvud med på en bild!
I love you! <3

TREVLIG LÖRDAG- GRATTIS JULIA

20-års fest för Julian, grattisgrattis! Mycket trevligt var det, synd att man var så himla trött bara! Fick dock träffa en hel bunt härliga Hässleholmare! Massa kärlek på dem!

Sen lite mys med Cornelia, busande med katten och svampbob fyrkant.

Bilderna är på Selma, mig och Cornelia! Jag har varit off under detta inläggen så det år verkligen inte så kul, sorry! ;)


PÅ VÄG

Efter att ha kommit till Kimpan och hämtat presenter för att sedan yra runt på knutan för ännu en present så åkte vi till Emmelie och gratulerade henne.

Sen var det hem och packa väskan men då kom mamma på den briljanta idén att vi skulle köpa skor innan jag skulle till hlm.

In på väla, prova skor, bestämma sig. Springa till bilen för att snabbt slita upp kartongen och spraya skorna. Åka snabbt i en starkt lukt för att sedan sätta sig på tåget, vid toaletten. Det skakar ordentligt! Usch!

Nu skriva för att slippa tänka på allt - smart Malin! Snart ska jag få se min kära Cornelia och sen ännu fler härliga människor!

Ha en fin lördag! :)


FULLBOKAD HELG

Ni lär inte höra allt för mycket från mig denna helgen, eller så kanske det blir riktigt mycket i alla fall, vem vet?

Idag har jag varit med på min första möhippa någonsin, coolt. Det blev laserdome, säljning av kramar och sen mat. Efter det var alla trötta och stack till kyrkan för ännu mer skratt och gemenskap. Hurra, vad bra dag. Och Grattis Vera som snart ska gifta sig! :)


VARFÖR ÄR DET SOM DET ÄR? JAG ÄR RÄDD.

gammal bild
.
Jag måste dela med mig av en liten grej. Jag kan kolla på skräckfilmer. Jag gillar det inte men jag kan kolla på det. Efteråt, när jag kommer hem och ska lägga mig när jag är uppe senast så dör jag. Jag tror att saker/personer är i huset. Antingen andar eller tjuvar. Hur kan man somna med det?
.
Jag har alltid haft svårt för att vara hemma eftersom att vid minsta ljud rycker jag till och tror att det är tjuvar i huset. När jag var lite yngre så hade jag lämnat radion på och sen gått och gjort något annat. Efter ett tag hörde jag några som pratade och fick ryck. Tog med en filt under armen, öppnade fönster, sprang över snön in i garaget där jag satte mig på en snowracer. Där satt jag tills Isac kom hemcyklandes, en timme senare, och gick in med mig.
.
En annan gång, när jag var ungefär åtta så vaknade jag på mitt rum och hörde att någon gick runt där inne. Jag försökte låtsas vara död/sova i vad som kändes som en evighet. Till slut tog jag mod till mig och öppnade ögonen. Det var ingen i rummet. Det var regnet som smattrade mot fönsterblecket.
.
För en vecka sedan var jag säker på att någon gick runt på ovan våningen så jag smsade Isac och bad han kolla det. Snäll som han är gick han upp och kikade i alla hörn. Där var SÅKLART ingen. Sen somnade jag lugnt medan han fixade kaffe och flingor till sig själv.
.
Hej jag heter Malin, jag gjorde nyss ett liknande inlägg som Jessica, dock mindre intressant. Jag är PARANOID. Skräckfilmer väcker det ännu mer medan bibeln lugnar det.
.
också en gammal bild.

WHY U NO....

Lämnar in saker så att du får närvaro Malin? Glömska tjej!


ALALALALALALALA

Life is wonderful!


IN HEAVEN?

Ni som känner mig ve att jag är lycklig nu! ;)


GODNATT

Snart i alla fall! Städa undan maten för att senare andas! Imorgon blir det Zumba med Lisa! Jag vet att ni vill veta ALLT om min dag!


JAG HAR DÅ ALL LYCKA

Jag har gått i två klasser under mitt liv. Det är inte mycket, men så är det. Jag har trivts något otroligt på båda ställena och jag inser först nu hur lycklig jag faktiskt är över det och vilken tur jag har haft.
En nuvarande del av klassen, denna delen har nu blivit en stor del av mitt liv vilket jag inte alls har något problem med. Åh, vad jag tycker om er!
Detta är då ungefär hela min klass i nian, jag har ingen på 8-9:an. Klart det är vissa man inte matchar helt med, men trots detta gillar jag de flesta ändå! Jag vill inte tappa kontakten med dessa, dem är så sjukt härliga! Bilden är väldigt oseriös om det är någon som undrar. Vi hade fototema och vissa behöll temat.
.
Det var det för idag, nästa gång kanske de blir ett inlägg tillägnat de fina kyrk-vännerna, vem vet? Love my life!

JAG SAKNAR KAMERAN!

Kameran är urladdad och Isac har inte berättat för mig var laddaren ligger, sämst. Nu när jag faktiskt har tid att ta foton så går det ej! Illa-gorilla!
.
Idag har jag haft en fin vän här som jag ätit nudlar och kladdkaka med, trevligt värre! :)

I MADE IT, YAY

Är nu klar med min hemtentish! Riktigt härligt men resultatet kanske inte blev det bästa. Nu är det i alla fall lite lugnare puckar tills imorgon, så det är ju gött! Jag är i alla fall inte skoltrött nu och det äger! Verkligen! Okej, jag vet , stackars er som får sitta här och läsa detta, förlåt då! Du behöver verkligen inte ägna tid åt att läsa. Btw så suger det att om man bloggar från telefonen så kan man icke kommentera inläggen, sämst!
.
Nu ska jag knipa käft! Kram!

SKOLAN - ENDA GÅNGEN PÅ DAGEN MAN HINNER BLOGGA

Elin och Ida är söta idag! Kul för dem! Nu är det back to matte!


CHANGED PLANS

Jag, som en sådan nolifer man är stannar hemma istället. Plus lite tvång och sådant! Nu blir det till att kötta hemtenta så att det känns värt något!


HELG

Nu hoppas jag att ni alla får en härlig helg... med liiiiite snö som snart försvinner! Ikväll ska jag iväg vilket jag inte har tid med men något liv måste man ju ha!


ÖPPET HUS

Om ni är sugna på att gå NV kika då in på Johannes Hedbergs imorgon för lite god glass och annat kul!
Nu ska jag sova för imorgon är det skola! Här kommer jag, snygg som vanligt! Kram på er mina fina vänner!


BILDER FRÅN TELEFONEN

Lite mysigt var det iaf! Fotbad, ansiktsmask och målning av naglarna! Det var ju såklart ett härligt sällskap också med mycket gött snack, bön osv...
image descriptionimage descriptionimage description

LITE SÅDÄR TRÖTT

Nu har jag varit I kyrkan på spa! Rätt nice ändå! När jag kom hem kände jag för att varva ner ordentligt så gick in och satte mig ovanpå en stängd toalettstol, bara för att stänga av allt runt om! Det är faktiskt rätt gött sometimes när man inte pallar med omvärlden!


REKORD IGEN, I´M AMAZING


rätt så sant, ellerhur!
8,8! Haha, ni ska bara veta hur stolt jag är över mig själv! Och hur mina blåsor ser ut, ischlopishlo! Det är något fel på mina fötter som kommer från mina knän. Not good, not good at all! I alla fall så har jag kommit in i en period då jag kan springa utan att tappa andan efter tre kilometer och jag är riktigt nöjd!! Härligt med musik i öronen också! Hoppas det håller i sig!

HOLA AMIGOS GRANDES

lite hemskt är det väl ändå ifall nästan alla vill att han ska avgå. han måste känna sig riktigt misslyckad.
Nu sitter jag inne på min "lediga" dag och arbetar med Svenskan, Samhällen och Idé Historian, bara ett arbete dock, som TUR är! Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att göra saker i tid för mig. Jag börjar alltid så sent som möjligt och idag kan jag knappt plugga eftersom att jag inte har tillräckligt mycket press. Men Malin.. man skriver inte ett arbete på sju sidor över en dag! Bara så att jag vet liksom! Sen hjälper det ju inte att jag har noll intresse för politik och sådant. Det skrämmer mig, för ju mer man lyssnar desto mer hopplös verkar denna världen vara. Synd.
Solen skiner så fint utanför fönstret och är riktigt lockande! Så om ni inte har massa att göra... gå ut!!
Klagan över sedärja! Ha de fint!

FRIM THE PHONE

Såhär såg jag ut med mitt svamp-pannband!


GÅRDAGEN VAR JU PRODUKTIV

Det enda vettiga jag gjorde igår var att laga mat och att träna. Inget plugg blev gjort och jag åt alldeles för mycket. Idag kommer det nog inte bli bättre heller, ingen träning men förhoppningsvis lite plugg. Kul att läsa va? Är i alla fall inne i en friends-period nu igen, inte bra alls! Kollade 10 episoder igår, bra jobbat! Nu ska jag plugga! Kram!

GLÄDJEN ÖVER UPPSKJUTNINGAR

Åh, jag trodde jag skulle bheöva stressa sönder hela denna veckan, men nej! Uppgiften blev framskjuten, dock behövs den göras så tidigt som möjligt i vilket fall som helst eftersom att det finns planer för helgen. Hurra!
Nu ska jag göra lite matte, och kanske komma på något roligare att skriva om!
Kram

SÖNDAG

Ha nu en fin söndag, glöm att det är skola dagen efter och njut riktigt ordentligt. Eller gör som jag och plugga sönder!
detta är ett förinställt inlägg eftersom att jag inte är vid datorn på söndagar!

SANNINGEN ATT SÄGA

Detta är min blogg och nu ska den skina utav mer av mig! Detta är Malin och jag är stolt över det!
Godnatt alla fina människor och sov gott!

NYTT REKORD!!

På läsare..!! Nej, verkligen inte! Sånt bryr jag mig inte om, är väldigt glad över att folk som känner mig läser bloggen och så får det gärna förbli! Uppskattar att ni tar er tid och läser! Men mina vänner, jag har slagit spring-rekord! I längd då... Hur långt kan det vara? En mil? Två mil? 7 KILOMETER! Duktigt Mallan!
jag har tagit bort lite färg men man ser ändå hur röd jag är i huvudet, så ska det va!

Nu börjar mitt nyttiga liv, from now on I will be healthy, nej! Så kommer det nog aldrig bli fastän att jag vill det. Det är riktigt sorgligt faktiskt. Man behöver en extrem beslutsamhet för att kunna springa och det är nästan bara psyket som spelar roll när det gäller hur långt man ska springa. Jag ska bli bättre på det för att väl vara ute och springa med musik i öronen, det är det bästa som finns typ... i alla fall efteråt. Dock måste jag TEJPA fast mina hörlurar och sen ha pannband för att dem ska stanna kvar! Det är fel på mina öron.
Fy vad långt jag skriver, detta är bara för att jag inte orkar plugga, sämst av mig... back to work.. NOW!

VEMMENTORP ÄR TILLBAKA!

Önska mig nu lycka till med att rätta som en elit! Det ska bli höjning, jadå! Pep-talk till mig själv, det är ju gött det! Kämpa på nu alla pluggisar hoppas ni har mycket pluggsinne idag och veckan framöver för nu är det ett berg som ska bestigas! Känner att bilden nedan är väldigt behövande så, lycka till och KEEP ON KÄMPA! Det är värt det!
Malin K. Nyman   - skratta på du Jessica! Mitt citat och det ser väl ändå rätt proffsigt ut med K:et? ;)

HILDAS FÖDELSEDAGSPRESENT!

Presenten till Hilda utlöstes igår, så fast att vi är jagade begav vi två och hela power of seven sig ut. Haket var första stoppet för en mysig middag och sen en runda in om Espresso House och Pistachia för att senare gå till Sf och kolla Hamilton. Ja, bara för att Persbrandt är med! Tyvärr måste jag erkänna att han är ganska snygg!
En härlig kväll med de bästa! Grattis Hilda igen!

HEJSAN BLOGGEN

Idag gör jag inget vettigt alls, jo! Jag spelar piano för jag är cool! Nu siiter jag och snackar på skype och lite överallt om både smått och stort!

NU ÄR JAG LYCKLIG!

Slutar om ungefär 20 minuter, eller jag har slutat men jag väntar på Emma! Sämst! Men värt det för vi ska äta på donken!! That is love!

JA, VI ÄR JAGADE

Skulle testa ljudet och jag kan inte klippa. Lite sur blir man ju när Hilda inte tar ansvaret för sin del av skyddsplanen som vi fick av SÄPO! Detta är seriösa grejer som man måste ta väldigt allvarligt på, antagligen gör inte alla det.
Som tur är så har Hilda bättrat sig och idag är vi fullutrsutade. Come an now followers, you will never get a piece of this. Okej, inte världens roligaste klipp men om ni har tråkigt så!!
Kraaam!

HÖFTPROTES

Satt med Hilda på våran håla idag och "pluggade", då kommer Lütz in, han har väldigt gnissligs skor, så jag säger något i stil med:
M"Vad du gnisslar"
L"Det är för min höftprotes"
M&H skrattar.. (han har ICKE höftprotes... tror jag! annars är det hemskt) sen får ni se fortsättningen här nedanför!
Lagom irriterad på mig? Jadå... hahaha! Gillar inte att bli filmad!

Ni kanske inte tycker det är kul.. men och? Jag och Hilda kan i alla fall ha något att skratta åt! Nu när vi är jagade och allt!
Nu ska jag sova, lite lovsång och sånt först sen så! Kram!

FIKA MED GIRLSEN FÖR HILDAS 18-ÅRS DAG!

Hilda fyllde 18 och Anna var inte närvarande så hon kom med kaka! Mums!


SISTA DAGEN PÅ LOVET

Här sitter jag för att sätta på lite skön lovsång så att man får ett riktigt härligt slut på dagen och hela lovet. Har haft problem med att hitta spellista och om någon annan också har det så har jag hittat en nu! Om man gillar Michael W. Smith då alltså! Bara att söka på det namnet!
Nu ska jag inte tråka ut er längre utan jag tänkte mest säga godnatt och sköt om er i skolan. Inställningen gör allt så kom inte dit surandes, då pallar jag inte er! Denna terminen är annorlunda, full med glädje och kämparglöd! You can do it! Keep on kämpa! Då säger vi så!
Stora kramar! Godnatt!

EN BILD FRÅN EN OSMINKAD DAG

Så kan det se ut ibland!
Nu har jag och mamma varit ute och gått, handlat och postat tillbaka ett par bambu-trosor! Ja det finns, tyget äger! Just so you know! Nu ska jag in i duschen och få av två dagars äcklighet och pluggande! Jag vet att ni vill veta exakt detta om mig, så varsågoda! Ta för er! Kram

TACK ANNA

Idag blev jag superglad! Jag ÄLSKAR att få brev/vykort! Inte sådana från tandläkaren då.. men ni fattar!
Transportstyrelsen gör mig sååå glad!! :D Skärpning! Vykort och brev från nära och kära är bäst! Eller sådana "ditt paket har kommit"!
Idag fick jag ett vykort från Anna som är på solsemester i Australien, nejnej, man är inte alls avundsjuk på henne! Hon kommer inte heller komma hem med en massa brun färg. Blev i alla fall riktigt glad och insåg hur mycket man saknar henne! Hon har varit borta en månad snart!

Tack så hemskt mycket Anna!

Och till er andra... skicka mer vykort till mig!! Skämt åsido, men jag bör bli bättre på det! Kram

SOMNA IN

Tagit lite bilder idag som jag tänker fixa och lägga upp sen!! Imorgon!! Sov nu gott alla fina!

2011

PLUGG! (och känslorna om det) <3
Kroatien! Värme och bränna!
Alla dåliga webcam bilder och dessa är en av de få jag faktiskt blev nöjd med!
Grill med ett härligt gäng och fin bränna på mig och Annis-pannis!
Bella tog körkort och vi badade i havet! KALLT!
Dubble rainbow! En jobbig låt på huvudet i all evighet!
Favoritshortsen!
Harry potter, sista filmen kom ut och jag var inne i en hp-period, läste alla böcker mm!
Hejdå till Jakob!
Jag, Hanna och Jessica! Mest störda gänget ever, but i love them!
Började övningsköra lite mer ordentligt! Sen slutade jag igen... typ!
Hängde en del med gamla Paulisar på sommaren, riktigt mysigt! Dem är såå bra!
Räddade en katt tillsammans med Sara!
Elin 17! Power of 7 hemma hos Elin och har det fint!
Ida 17! Power of 7 gänget träffas igen!
Har medvetet glömt en del saker och omedvetet glömt lite andra saker! Till nästa år ska jag göra en ordentlig sammanfattning av året! Så de så! I alla fall så var 2011 riktigt härligt och jag fick lära känna många personer ännu bättre än innan och det var riktigt gött!!

MOSHI MOSHI

bilden skulle inte blivit så stor, men jag kan faktiskt inte ändra detta för chrome är sämst på det.
...
Hur är läget med er idag? Med mig är det i alla fall riktigt bra! Vaknade upp till strålande sol med en härlig
Ida bredvid! Hon kom hit igårkväll och vi kollade lite film, snackade och hade mysigt! Haft tre riktigt härliga dagar
med fina kompisar nu, härligt är det.
...
Så fort dem är borta sätter jag mig vid dumburken och pluggar järnet. Jag har fått plugg-schema nu! Jag gör det själv sen ska det godkännas av mamma och pappa, så dåligt gåre för mig, hurra! Det hjälper dock väldigt bra och jag får faktiskt saker och ting gjorda dock hinner man inte med så mycket annat, typ som att blogga! Nu skriver jag för långt så ni kommer ej palla läsa, puss på er!

IDAG SKA JAG GÖRA NÅGOT JAG TYCKER OM

Idag ska jag och Jessica ta tåget till Hanna och vi tre ska umgås en massa! Myspys ska det bli!
Hihi, två fina favoriter där jaddå! Nu ska jag plugga vidare, see ya!

LITE SÅDÄR ÄRLIGT

Jag tror att jorden kommer gå under snart, hatar att säga det, men jag är rädd. Alltså allt hemskt som händer och
det blåser ju 24/7 i detta land. Antagligen har det varit såhär i perioder förut för 40 år sedan och sånt, men det kan ju inte jag komma ihåg. Nu är det kuling ungefär varje dag, det är helt sjukt. Okej jorden kommer nog inte gå under  inom den närmsta tiden ändå, men man kan ju bli lite orolig!

GOTT NYTT ÅR!

Som de flesta av er vet så har jag spenderat nyår och dagarna kring högtiden i Jönköping.
Det har varit gött folk och riktigt bra möten på Unite12 i pingst! Här kommer lite bilder som jag
tagit från Veronika! Hehe!
Mat med fina människor!

Modevisning, Veronika trivdes på scenen!

Stort och fullpackat!

På väg mot mat!

Nyårsmaten med ett gäng snygga tjejer! Det är dem som jag har umgåtts med de senaste dagarna!

Jesus Loves Electro, mycket ös och mycket dans efter tolvslaget! Och efter ett friande, de ni!

Gabbe och flickorna!

Som Hanna skrev på sin blogg, trots allt detta roliga, vänner, firande av nyår, flashiga scener med coolt ljus, bra band med go musik så är det inte dörför över 1000 personer samlas tillsammans och har den bästa tiden av alla.
Vi samlas på grund av Jesus och det han gjort för oss, för att han älskar oss! Vi behöver inte uppnå något, det
finns inte några krav på oss, allt handlar om nåd och kärlek. En relation inte religion! Sånt fint är det!

Jag hoppas att ni hade ett riktigt bra firande och att ni får ett riktigt bra tjugo tolv!
Tack ni tre tjejer, med flera, för att ni gjorde det ännu mer awesome!

RSS 2.0