MJAHAHA

Jag har inte skrivit här på cirkus tre veckor... jobb, feber, festival, illamående, kyrkan, förkylning, hosta och sånt kul/tråkigt har stått i vägen.. sen har jag inte pallat iheller... för vem orkar ta upp datorn liksom? Men livet är fint och det rullar på, jag har två dagar kvar på jobbet, som för övrigt har varit RIKTIGT kul! Alla är så snälla och roliga! Hurra! ... Hejdå

NYA GLASSES


LISEBERG

Var i Liseberg för exakt en vecka sen! Det var litta kul det..!

FRISK?

(har ingen annan bild och jag är cool så därför bli det denna... awesome!)
Jag vet faktiskt inte om jag är så frisk.. kolla på förra inlägget och se hur jag skriver! Kan bero på att det inte är skola också! Helt väck i huvudet. Idag har jag i alla fall jobbat en dag på Second Hand, det var faktiskt riktigt kul. Det är så härligt folk där! Nu ska jag äta sen dröjer det nog inte länge tills jag somnar sött! Peace out!

YSTAD SÅDÄR ÖVER EN DAG

Just nu pallar jag verkligen inte med min dators usla samarbete med min telefon. Bilderna läggs över fel sen har bloggen och picassa sjukt dåligt samarbete också... palla mitt liv..! Nejdå! Det var en trevlig dag i Ystad med Hanna och Jessica IGÅR dock mådde jag inte direkt som en Gud och på vägen hem trodde jag att det var kört. Lycklig som jag är har jag två vänner som tar hand om mig! Puss på dem! :* Jag hoppas vi besöker en annan stad innom kort, detta var i alla fall ett bra sätt att avsluta min sommarledighet på!

STRANDEN FÖR SNART EN VECKA SEN

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

JESSICA

Fina


PÅ LANDET HOS HANNA

Jag älskar Hannas hus och trädgård, det är sååååå fint nu på sommaren! Sen tycker jag om Hanna rätt mycket också!


DET BLEV LJUST

Fåglarna sjunger också! En helt spontan kväll med fyra härliga killar! Super, men nu ska jag sova, så ställer klockan på 8 för att fixa mina benhinnor! #yeah #tagga #cool #tjej #lägger #sig #sent

 

 


MALIN BETS MALIN

Malin bets Malin and ALL her blog-readers that she would totally pull of a beard! Kollade HIMYM igår och där har Lily och Marshall en låda för alla sina vadslagningar om resterande medlemmar i gruppen så... hehe!

NAGELMÅLNING

Jag kände för att prova på något nytt sätt att måla naglarna så kollade lite bloggar och bestämde mig för att testa två olika sätt. Tonade naglar och skiftande naglar. Det var väldigt intressant och jag blev nöjd med två naglar. Här kommer någon bild!
Jag är ju verkligen inte proffs på detta, men vad annars ska man lägga in här nu?

UPPE TIDIGT OCH SLÄPPER IN MATTLÄGGAREN

Nu ska vår trappa bli fin, äntligen! 8 år tog det ja!

FÖRST VILLE JAG ATT SPANIEN SKULLE VINNA

Sen började alla italienare skada sig och Spanien fick två mål... Så heja Italien!


TAGGA FINAL

Det kommer fram roliga bilder på nätet rätt snabbt om man säger så... Älskar att balotelli fick gult kort för att han tog av sig tröjan! Haha! Buffon är annars min favorit i em, bäst!


VAD ÄR DETTA FÖR FAMILJ?

Isac går in på glitter och tar direkt på sig denna hatten och undrar om det ser bra ut. Senare samma dag har Theo fått ont i huvudet så han har hörlurar utanpå sådana man stoppar in i öronen. Eftersom att ljuset också bidrog till huvudvärken så tig han på ett par solglasögon också... Sen satt han så under en måltid med familjen, palla!


MYCKET SKRATT OCH GOD MAT

Hade farbror och faster här ikväll. Det var riktigt mysigt och det var många skratt!


HITTAT I TRÄDGÅRDEN

Jordgubbar <3


RSS 2.0