FINA KÅMPISAR


PINSAMT DÅLIGA

Pinsamt dåliga, ni måste kolla! HAHAH!

I TRICKED YA

Nej men jag HATAR när alla ska tro att alla som inte ser ut "som man ska se ut" är dåliga och att alla snear dem. Min vän sa att jag skulle kolla på detta, han sa att dem var sjukt dåliga så jag trodde ju det. "Dem är så otroligt dåliga men det är ändå kul att kolla på!", jag ryser i halva kroppen nu i alla fall! Åh, vad bra!

SÅ KUL ATT VA TILLBAKA MED GÄNGET

Varit borta de senaste tre veckorna så det var kul att komma tillbaka till god mat och härligt umgänge! Skratteliskratt hela kvällen lång! Gabbe var exakt såhär konstig hela kvällen, älskar det!


FÖRSTÅELSE

Denna påsken ska jag vara med från början till slut. Låtsas som om jag glömt bort slutet, det slutet som gjort mig till den jag är. Jag vill dras med av sorg och tårar. Jag vill känna och uppleva sorgen och senare den totala glädjen.

Ni kommer inte slippa undan! Saker kommer hända de kommande dagarna, jag känner det på mig!

JAG SKA BLI DUKTIG

Jag ska strunta i ett tänka bakåt, bara se framåt.
Jag ska bli den jag vill vara och inte den alla andra vill att jag ska vara.
Jag vill det nu. Så det är annorlunda från förut.

Alltså, åh! Jag kan ju uppnå saker bara jag jobbar för det, kom igen nu Malin!


PAJBAKANDE MED ISAC OCH J&J!

Fina pajer och stört par! :)


REP

Ego-bild! Vad kul! Men annars gick repet för teatern bra! Alltså nu har jag sett Jennie köra sin monolog också, åh så duktig! Den kommer bli skitbra, hela teatern!


VI VET ALLA HUR SVÅRT DET ÄR

I love food! :'(
Hatar denna men så kan det va!

Nu kollar jag Zombieland med Theo och dricker te, mysigt! Godnatt på er!

BRA MALIN

Råkade radera alla videor och bilder från telefonen, bra jobbat Malin! Verkligen! Men det gör iget, för det ligger ändå bara och skräpar annars! Nu ska jag nog kolla scrubs och sen sova! Jag har lov, och imorgon börjas det med repetition av min monolog, fy vad roligt! Harr dock inte kunnat öva muntligt eftersom att jag ska knipa käft! Synd om mig då! Who cares? Nu ska jag dra, hejdåååå!

F5!

Jag upprepar: F5 för mer sommar!

FÖDELSEDAGSPRESENT

Emma kom nyss förbi och överlämnade min födelsedagspresent, världens bästa! Ugglan som kom med mitt brev tappade bort det. Detta blev kännt först nu. Duktig Emma som fixade det!
Lyckligast i världen! Åker efter sommarlovet! Ohihihi, synd om er alla mugglare som inte får brev! Tacktacktack Emmaaaa! :D

Tänker bara tillägga att när jag var elva trodde jag lite halvt att jag skulle få det medan Isac var HELT säker på att han skulle få det, tror till och med att han satt uppe och väntade!

MIN DAG

Nu ska jag ha kul med min dvärg-trummare. Han är en riktigt jobbig person ska ni veta! Usch! Läslogg på det, kan det bli bättre?

TIMBUKTU - BRA MEN DÅLIG

Jag gillar Timbuktu och hans låtar men texterna är så hemska ibland. Skulle nog aldrig kunna känna exakt såhär för en människa på riktigt, det är iaf hemskt! Men samtidigt älskar jag hans stil och sätt att sjunga på! Hela hans utstålning, äh! Illa är det när han ska vara så jobbig! Annars liknar han Benjamins storbror för er som vet vem det är! :)

NU BÖRJAR MITT LOV

"Du ser inte alls bra ut" säger mamma när jag tvättat av sminket.. konstigt. Men faktum är att jag fortfarande är halvt stum och därför blire ingen skola för mig imorgon och fredagar är vi alltid lediga på så nu har jag lov! Ingen kul start på lovet, men jag ska inte klaga! Bara rösten blir bättre tills dramat som ska spelas snart! TAGGAD! Nu är jag halvt stum och när jag pratar så låter det oftast som att jag är i målbrottet! Men det löööser sig! 


LEVERANS

Theo och mamma har sålt på som som stållar, det verkar resten av Theos klass också ha gjort! Detta är ungefär hälften, kanske lite mindre! Kul att dela ut, haha!


HÄR HÄNDER INGETALLS

Inte i mitt liv i varje fall, men det händer saker runt omkring. Om ni vill läsa en blogg som skrivs av en gaaaalet kärglad tjej kan ni ju få kolla Idas blogg!

Om ni vill läsa om någon som precis kommit igång med att träna som alltid HATAT det innan, eller ja... typ hatat det i alla fall så är det bara att klicka sig in på Jessicas blogg

Sist men inte minst någon som har startat upp på nytt och själv denna gången Hildas blogg!

Såja, där har ni lite goa saker att kolla på! Jag läser många fler bloggar än just dessa fast det är nog här jag ser mest förändring just nu!

VI ÄR BÄST

Nu har jag och Isac klarat greveholm-spelet för första gången! Woha!


BRIST PÅ ANNAT

Hahahahhah, fint!


IGÅR GICK JAG MED JESSICA TILL STAN

Det var mysigt men jobbigt! Haha! "väääänta Jessica, du är så snabb!". Efter det var det Hemgrupp med härlig vittnesbörd och sånt som gör det kristna livet riktigt gött!


VÅRPYNT

Eller ja, påskpynt kanske det är! En hel massa fjädrar!


LYCKAD KVÄLL

Efter en rolig kväll med en del "hände det verkligen"-upplevelser så har jag nu anlänt till mitt favoritställe, sängen! Rösten glömde jag någonstans på vägen hem, men den hittar jag en annan gång! En sak som ska tilläggas är att jag älskar min klass! Dem är bäst!

Och nu, grattis Kimberly till dina 18 fyllda år! Du äger! <3


KÄNSLAN FINNS I LUFTEN

Älskar känslan innan man ska iväg och göra något roligt! Framförallt när det är fint väder, NU är jag taggad på riktigt!


TAGGAD, ELLOR?

Nu ska det fixas en massa saker sen ikväll blir det iväg till Kimberly för att fira hennes 18 år! Woho! Dock är jag halvt sjuk men tror jag tänker trotsa allt och ta linser ändå.. äh, jag vet inte, vi får se! Kul ska det bli i alla fall! Nu ska jag städa lite för här ser ut som kriget, hurra!

NU SKA JAG SOVA


... måste.bara.blogga.först. Nej, men hehe! Ska skryta lite... Nu har jag söt ännu fler jobb! Fastän jag skulle lagt mig för en timme sedan, illa men ändå bra! Good combination.

Imorgon ska jag till skolan för att kolla på en hel bunt projektarbeten som treorna gjort... lagom kul! Nu blire säängen! Kram!

PEP-TALK

Om någon säger en sak, då säger jag densamma. Säkrast så!
Jag har starka känslor men om någon säger en sak kan jag gärna bara följa med.
Som nu för ett tag sen.. kony-grejen var jag väldigt negativ till när jag först såg den.
När mina vänner sen gillade den så.. varför inte posta den på bloggen?
This have to end, now! Jag pallar inte mer, det suger en gnutta!
Jag har egna åsikter, så börja visa dem Malin, säg vad du tycker, BRA!

TACK JESSICA

Fick linnegrejjen av Fettica, tunika kanske man kan kalla det! ;)


JAG OCH MIN KATT

Nu skola, yes!


GLADER IDAGER

Idag har jag gjort allt jag skulle, eller inte exakt allt för lite fattar jag inte men annars så har jag gjort allt! Känner mig riktigt stolt faktiskt. Nu chillar jag bara med Molly och en H&M tidning!


JAG VILLE SITTA KVAR OCH DRA IN SOLENS STRÅLAR

När jag satt där ute och solade tänkte jag på hur skönt det var att slippa alla små insekter så som bi, humlor och getingar! "Peppar, peppar ta i trä" (eller hur man nu säger) skulle jag ha sagt där! Två bin och en geting, dem är ju lite snurriga nu början så dem flög in i mig.. isch! Ogillar dem skarpt, vill inte bli stucken. Efter ett tag blev paniken för stor så jag fick bara sitta ute i tre kvart! Sämst!

Tips från pappa: Döda alla getingar nu på våren, det är drottningarna som är ute nu och ska hitta material till sina nya bon. Om man dödar en geting i början på säsongen kan du förhindra 200 getingars uppkomst. Så kämpa på! Här hemma är pappa alltid i högsta hugg med el-flugsmällan och vi har inte så mycket getingar här! (kan bero på annat, jag vet.. men jag tror det gör skillnad när man dödar drottningarna!)

SOLAR

Borde egentligen plugga, men vädret är ju så fint..


LOS PRESENTOS



Jag har  det stökigt ja... Fick en del annat också, men vill ändå lägga upp detta så att jag själv kommer ihåg! Det luktar fett mycket blommor på mitt rum nu, det är jag glad över. Tack så mycket alla, igen! Nu ska jag sov en stund! Ha det gott!

UPPDATERA NU!

När man är sjuk vill man alltid läsa bloggar lite extra mycket, därför gillar jag att Hanna och Sara har uppdaterat en hel massa, kom igen nu ni andra! hehe! ;D

JAG SOM TRODDE JAG VAR ÅTERHEMTAD

Ont i halsen och feber! Yeah! Det är ju alltid lika gött!

MIN DUKTIGA IDA

"Ida.. kan inte du sjunga when I held ya"? 
"Neej, inte såhär.. meen jag kanske kan fixa en cover och ge till dig!"
Vad får jag på min födelsedag? Ett mail med låten, dock funkade det inte så hon fick spela den live för mig igår istället, hon är så duktig!



MÅNDAG

Åkte till skolan för lite utvecklingssamtal sen följde jag med Ida hem, lyssnade när hon spelade och åt. Sen kom
Lisa! Trevligt värre! Nu är jag på hemgrupp hos Emgårds och äter gott!


ÄNTLIGEN UTVILAD

Inte sovit alls mycket denna helgen, men jag har haft riktigt roligt! Igår kunde jag inte öppna läsken för jag hade "morgon-nypor" hela eftermiddag-kvällen. Gick runt och halvblundade! Men det var mysigt!

ÖVERRASKNING!

Jag har då de finaste vännerna! Sara och Benjamin fixade ihop ett födelsedagsparty för mig med hjälp av alla resterande vänner. Jag är SÅ glad och TACKSAM för alla mina vänner och gillar dom så mycket! Det var en riktigt lyckad kväll och vänerna tog sig tid att komma till mig. Och alla kom verkligen, så glad jag blev! En massa kärlek till er mina FINA vänner!

image description
Sara, jag, Benjamin och Joel!
image description
Jag och Lutantutan (Lütz)
Emma, jag och Jenny!
Jessica, minihanna och jag!
Anna, jag, Elin och Hilda!
Abbe, Filip, jag igen ja.. , Mask!

Här är några bilder från kvällen och jag är med på alla, känns lite dumt med haha! Så får det ju vara ibland! Tack för alla fina presenter och goda humör! Gillar er alla supermycket! Puss!

TACK OCH ÅTER IGEN TACK

Tusen tack till alla er som gjorde min dag helt amazing! Ja, jag tänker gå igenom den nu! Mest för att jag sjlv ska kunna kolla tillbaka på den!

Dagen började med fin sång och paketöppnande (takniska prylar hela högen) till mitt favoritväder - dimma. Havregryndsgröt åt jag och sen körde pappa mig till skolan. Efter skolan gick power of seven till Espresso House där jag blev bjuden på fika och fick ett fint halsband. Det var riktigt mysigt med en massa glada skratt och härligt prat. När vi kände oss klara stack vissa av oss till stan och kollade där jag hittade kvällens t-shirt. Härligt! Väl hemma var det bara att börja göra i ordning för släkten skulle komma, det var en väldigt mysig kväll med släkten, jag tycker om dom så mycket! Banjamin och Kjell kikade in om vilket också gjorde mig riiiiktigt glad. Efter detta åkte jag med min kusin till Lisa för att senare ta bussen ner till stan, komma in på tempel och sen ha min första kväll ute med Bellas gäng. Riktigt trevligt var det med det blev mycket bättre senare på Cardinal. Vi dansade hela kvällen, skrattade åt läskiga personer och sen bar det av hemmåt. Först gång sen cykel och sen gång. När jag väl kom hem ställde jag mig i duschen och kände mig uppriktigt glad, tacksam över alla fina personer jag har runt mig och tacksam över att jag överlevde mina 18 år. 

Texten är osammanhängande, men jag bryr mig inte, la mig halv sex och är död nu! 

Kram på er! :D

18 ÅR!

den enda spegeln som fanns på denna toaletten var mobilkameran.
älskade blommor, det är SÅ fint! lyckat släktkalas blev det!

VÄDRET ÄR BÄST

Och jag är SÅ lycklig, mitt liv är bra!

DUMT!

Min telefon vill inte lägga ut bilder, synd om mig! Dem kommer lite senare!


18 ÅR!

image description
VARMT vårväder och fina kompisar på Espresso House! Mysigt!

18 ÅR!

Min kära familj väckte mig med fin sång och frukost på sängen! Vad skulle man göra utan dom! Sen fixade dom och hade sig här hemma för att vi skulle kunna ha gäster sen! Åh, kärlekkärlekkärlek!

FÖR ETT ÅR SEDAN

Ville jag inte bli sjutton men det var okej! Jag bestämde dock att jag inte skulle bli äldre sen, aldrig bli vuxen. Då började jg tänka på hur det hade varit om jag hade dött innan jag blev arton och fick för mig att jag skulle göra det. Slog halvt vad med mig själv, men vi får väl se snart vad som händer. Imorgon kl 16:05 så har jag funnits i 18 år på denna jorden. Det är riktigt lång tid sedan! Ganska sjukt!

Nu ska jag få mig en god sömn för imorgon är det mycket som kommer hända! :)

Ångesten är här, jag kan dö... men det går nog bra! Jag har inget jobb, men det går nog bra, eller?


IDA ÄR AÖT IDAG

Bild på Ida från idag...


IDAG ÄR NÄSTAN ALLA SURA

Nä men många! Det är ju inte så kul! :/


CORNELIA BLIR 19!

image descriptionimage description
Var ju och firade fina Cornelia i helgen, men det är detta som är dagen då hon fyller år! Vi har haft kontakt ett bra tag med nu på senaste har vi träffats lite oftare än vanligt, riktigt roligt faktiskt! Jag tycker om henne, så en massa HURRA till henne!

MIN BELLA BLIR 19 ÅR IDAG!

Finfina Bella blir 19 idag, vilket är kul då hon blir väldigt gammal om man säger så, hihi!
Jag tycker om henne så mycket och är glad över att få vara hennes vän! En MASSA kramar på henne idag!
HURAAHURAAHURAA!

SITTER UTE OCH SOLAR MED FETTICA

Vi har det bra vi två! Efter att ha gått hem från stan är det skönt att villa lite i solen! (y)


GODNATT PÅ ER...

... Mina fina vänner! Jag tycker så mycket om er! Skämtar inte! Kärlek på er!

Och godnatt från mig och Molly!


ETT NYTT LIV BÖRJAR IDAG

Jag ska göra förändringar, jag ska få en gåva, hoppas jag! Jag ska växa och få lära mig att älska mer! Hurra!

Okej, det kan låta flummigt men jag är bara så glad idag! Jag önskar jag skulle kunna dela detta mer med er, men vissa förstår inte! Jag önskar att alla kunde förstå!


SÅ BRA


PÅ VÄG HEM FRÅN HÄSSLEHOLM

Efter att ha ätit frukost (mackor, kladdkaka &chips) så åkte vi ner till stan och åt med familjen och currys farmor och farfar! Mätt och belåtet sitter jag nu på tåget och är snart hemma! Trevlig helg!


CHILL MED CURRY

Efter ett trevligt kalas med god mat, melodifestival och sådant härligt sitter vi nu i soffan och äter rester, mysigt! :)


CATWOMAN x 4

Trevlig kväll hos Marcus! :)


NU ÄR JAG FÄRDIG

bilden snodde jag, hehehehee!
Tralalalalalal, känns dock inte sååå gött eftersom att jag inte är helt nöjd.. nu ska jag bara städa sen börjar min helg på riktigt! Ser fram emot denna helgen, den börjar med födelsedagsfirande för Mask som fyllt 18! Grattis till honom igen! Woho!

SMOOTHIE + EN FOKUSERAD MALIN

Kan nog inte bli bättre!
Med
Min smoothie hämtar jag energi till att orka med historian!
Med mina röda ögon läser jag materialet och skriver sedan snabbt över till datorn....
Jag är för trött ska nog sova nu! Ha det fint!


TAGAAGAGAGGAGAGAGAAAA

HISTORIA! <3<3<3

STOPPA KONY

Hemska förhållanden de lever till och hemskt att bar göra skillnad på ett ställe, men det kan det vara värt!

KUL ATT BUSSEN ÄR 15 MIN SEN

Eller inte... Och kul att sista lektionen är spanska med gråt-film, hatar den!


MAAAAAT

"Måste bara blogga först"


DET GÄLLER ATT SE FRAMÅT

Helgen kommer bli roligt, två födelsedagsfester och sen träffa goa vänner! Kan de bli bättre? Njä! Har jag plugg över heögen? Nej inte ett ENDA LITET SKETET PLUGG! Så det gäller att se framåt!

PLUGG

När det är hardcore ser jag ut såhär, håret helt borta från ansiktet och sånt! Ingen effekt på bilden, jag blir så sprallig så det blir suddigt, illa!


AWESOME - ELLER NÅGOT SÅDANT

Jag är rätt sugen på att lägga ut en hel bunt med de fulare bilderna, men jag skäms för mycket! Hihihehah!
Två tjejer som jag verkligen tycker om, puss på dem! :)

Back to work! Kramhej!

GODNATTHÄLSNING FRÅN FISAC!

Maten är lagad, plugget förskjutet(gjorde ytterst lite, nu är jag fast). Funderar över livet och är neutral! Det är jag just nu! Isac vill poängtera att samsung är bättre än iPhone! -pffffft säger vi åt det!

Godnatt!


NYTT!

F5 - ifall inte ni heller pallar!

VÅR I HUSET

Tulpaner är en härlig blomma som alltid känns väldigt vårig! Nu ... Plugg!


JAG HAR INTE ORKAT

Jag har inte orkat blogga och sitter nästan aldrig vid datorn längre. Facebook har blivit tråkigt och datorn förknippas med skolarbete. När jag väl ÄR inne på datorn är det när jag egentligen borde plugga eller ska börja plugga! Great! 

I alla fall så tänkte jag bara säga att min helg var mycket trevligt, sov inte ut... var i skolan på min lediga fredag, upp tidigt på lördagen för att åka till ssh och jobba i caféet och på söndagen vaknade jag tidigt och skulle fixa i kyrkan... men det var ändå kul! Höjdpunkten var dock middag hos Lisa-Fisa på lördagskvällen, gott och mysigt! Sen efter det cyklade vi vidare till en kväll med lite klasskompisar. Härligt värre!

Nu ska jag ta tag i min historia så att jag kan få njuta av min studiedag på onsdag!
gammal bild, men lite så är det! HAHAHAHAHHA - jag är SÅ rolig!

EN SKÖLDPADDA OCH STÄDNING

Det är min dag idag, samt kyrka ikväll! Jag längtar riktigt mycket, vet inte riktigt varför dock, :)


REDO


METEOREN SOM KOMMER KROSSA VÄRLDEN

Den är här! Fin är den dock!


IDA I HÅRT ARBETE

Snart är det dags för utställning , vi är snart redo!


RSS 2.0