ONSDAGSMYS

Innan hemgruppen brukar jag och Emma chilla rundor på stan, igår blev det en hängmatta! Woho! På kvällen filade vi på mezo med ett härligt gäng och sen kollade vissa av oss avengers, bra dag med mycket skratt!


FINA BELLA OCH MAJA

Så fina alla var/är idag! Riktigt roligt att kolla en sväng på alla fina personer! :)


JAG LEVER

!

TACKSAM

Över sjukt fina vänner till mig! Grillkvällen hos Mask vart super helt enkelt! :)


OJ

Inlägget nedan blev ju fint, får fixa med det i eftermiddag istället! Ha det gott nu!


KÖRKORTSTEORI, FRUKT OCH SOL

Nu när det är ca 30 celsius i vår trädgård så passar jag på att plugga teorin för i eftermiddag och äta gott i bikini under ett träd. Kan ju inte vara helt i solen då dör man nog.

Här kommer lite bilder på gott samt den glada överraskningen på ebbas med vattenmelon till maten!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_203643476.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2062869/images/2012/pic_203643487.jpg" class="image">


JAG ÄR INTE DEN SOM GILLAR VARMT

Jag är mer en kall person. Eller det beror på... ska man resa, då ska man resa på solsemester men här hemma så räcker det med 22 grader och sol för att jag ska börja få solsting. Nej men idag var det 27 grader och det är riktigt varmt, TACK OCH LOV att det blåste lite säger jag bara! Jag menar inte att klaga på vädret för jag älskar solen och värmen men jag vill kunna vara vid ett hav då och svalka mig när jag vill istället för att gå runt i converse och torrt hår för det gör inte saken bättre. 

Nej! Sommardagar ska minsann spenderas vid havet med vänner.

SKOLA IGEN OCH SKÖNT VÄDER

Det var en riktigt chill dag idag. Jag slutade tidigare, vädret var fint och vi hade en trevlig kväll i Ängelholm med ungdomarna! Roligt!


DE DAGARNA SOM VARIT

Fest hos Linnea på Lördagen, muchos trevligt! Sen sov jag hos Jessica medan hon var uppe typ hela tiden, haha! Hon är knäpp. Sen åt vi en mysig frukost utomhus och det luktade utomlands! Mumsigt! När jag kom hem vart det hardcore plugg sen gäster, min fabror Per och hans fästmö Anna samt deras hund Molly! Trevlans!

Peace out!

PLUGG-PAUS

Ajajaj Malin! Nu trodde jag inte att jag hade så mycket i skolan men tji fick jag! Vi har mycket nu... så att det ryker om det! Och jag som har varit i tid med allt... nu ser det illa ut.  Skit samma... Living on the edgeeee! woop
För övrigt... jag är sjukt trött på designen här! Annars är jag riktigt glad, det är härligt väder och jag är cool!

VAD ÄR KLOCKAN?

En timme efter det att vi gick in i denna affären! Åh vad jobbigt det kan vara, tycker hemskt synd om Isac och mamma men nu är vi på väg vidare till Bjuv för att Isac ska hämta något så han är glad igen... Typ!

Här sitter jag med min nya favorit is-Chai!


ONSDAG OCH TORSDAG

Efter en Hemgrupp ute på landet sov Emma hos mig och vi smakade äpple-te , mums! På torsdagen firade vi morfar och sen på kvällen Judit. Det blev sent och nu är jag trött! Men det var riktigt kul!

Grattis Morfar och Judit! 17 maj!


DAGENS LUNCHBILD


VARFÖR ÄR VI SINGLAR

Malin och Emma, 18 och 17 år! Redo för vårt hjärtas man!


LOOK AT MY EAR

My ear is amazing! ;)


Memememe

Såhär cool är jag i skolan. Respekt


STRAWBERRY WHITE

Glass och Ida! Bild från gårdagen!

 


FOREVER YAHWEH

My heart will choose to say - blessed be your name!

BARA FÖR ATT

Åh, han är så fin!

HÄSSLEHOLM

Denna helgen har spenderats i Hässleholm med Cornelia och en massa andra personer på fredagskvällen! Det se varit väldigt trevligt och nu är jag helt slut. Bara hem och plugga en massa nurå!


PLOMMEN HUGGER VI NER MEN PERSIKOR KAN VI HA

Körsbär också för den delen!


BLOGGEN ÄR TILL FÖR ATT ANVÄNDAS

Skriva av mig måste jag göra nu! Maha! Du behöver inte läsa om du inte pallar!
Engelskaprovet gick inte bra. Det hade varit okej om jag inte några veckor tidigare kände att jag verkligen hade koll på dessa grejerna. Vi gjorde gamla prov under tidspress och allt vad det var, det gick BRA! Detta testet sög, ALLA (eller nästan alla i alla fall) tyckte att det var svårt. ALLA höll med om att NP-testerna var SJUKT mycket LÄTTARE. Varför gör man så? Vissa frågor ser det ut som dem satt upp för att man ska misslyckas på dem.

Nu sitter dem och gnuggar sina händer medan de låter hånskrattet flöda. Gör en segergest och snuttar på ett glas champagne "Detta året, detta året ska minsann ingen klara det!"

TAGGA NY VECKA

Har nästan inget att göra i skolan nu, jo, men inget stort, mer småsaker! Hurra! Nu ska jag lägga mig och sova efter en riktigt härlig helg där jag för en gångs skull verkligen hunnit vara med dem jag tycker om så mycket! Hurra!

Kram på er allesammans!


UPPSÄTTNING


MYSHELG

Efter badet igår åkte Hanna och Jessica med hem till mig och vi hade en mysig kväll. Familjen Nyström fick sedan en dotter på lördagsmorgonen.

Nu sitter jag, Jessica, Isac & Johanna framför TVn med en massa god fika, ischai och sådant gott!

Ha en bra lördagskväll!


SKÅL

Nu sticker jag till karlslundsbadet!


ÅRETS FÖRSTA DOPP

Faktiskt tre dopp med ett mellanrum, men ja ni! Det var uppfriskande! Nu taggar jag engelska NP imorgon som säkert några av er också gör. Lycka till säger jag bara!


MAT FRÅN HELA STADEN

När power of Seven funnit sin mat samlades dem på gräsmattan i Stadsparken!


TUMBLR-BOMB

Här kommer ett litet smakprov på tumblr-bilder!
Snyggingen längst ner har fått en hel sida för sig själv, om ni är lika galna som mig eller om ni vill kolla lite fina gifs på Rupert går ni in HÄR!

Om ni vill kolla andra bilder, men som ändå för det mesta är Harry Potter, friends, community, sommarbilder, HIMYM, Hunger games och en massa sådant så kan ni kika in HÄR!

ENGELSKAN BLEV TRÅKIG

Jag kollar lite på klänningar just nu och tog ihop några intressanta här, vissa skulle jag kunna tänka mig ha, vissa ser jag skulle sett så bra ut på någon annan och vissa är bara coola. Jag är inte så cool så kan inte ha sådana klänningar, men att kolla är ju kul!
Dessa klänningarna är från top shop, dem till höger är riktigt coola tycker jag. Eller.. den svarta är ju rätt neutral, men de andra!
Dessa är inte större för att jag tycker om dem mer, det är bara H&M som det var lättare att fixa bilder från. Denna svarta klänningen ser lite ut som den ovanför den är bara 565 kr billigare. Äh, är antagligen inte samma material och så heller men det är fortfarande rätt så intressant! 

Nu ska jag återgå till arbetet, tjoho!

BEAUTIFUL DAY

Vilken fin dag det är idag! Alla blir så glada och trevliga när solen kikar fram bakom molnen och vinden inte piskar lika hårt som den brukar. Nu sitter jag och chillar med lite engelskaarbete och har i princip inget annat viktigt jag ska göra. Livet är så gött att leva!


IDAG GLÖMMER VI MATKORTET

Så vi äter hemma hos mig!


FIRANDE MED MINA FINA

En riktig mysig middag och en god efterrätt var ett perfekt slut på Valborg. Annars var jag i Lund med mina friendos från el classo. Mycket folk!


FINT VÄDER OCH EN KRÄFTA

Riktigt härligt väder idag så jag pluggade ute och skurade möbler, vilket tog ett bra tag, nu ikväll är det inte så vackert! Hoppas ni andra kräftor kan sov gött i alla fall!


RSS 2.0