RENA LAKAN

Detta är det bästa som finns, rena lakan. Hurra! Nu ska jag somna till friends, det bästa som finns typ! :)


FIN DAG

Det skulle spelas greve Holm men det fungerade inte riktigt, synd men det gör ju inget! Sen ville Sara bjuda på middag och så blev det! Dock mådde jag så illa så att jag fick åka hem, riktigt synd för det var sjukt mysigt! De är så fina alla tre! Kjell, Benjamin och Sara! Kramar på dem!


MYSKVÄLL

Filmkväll var väl tanken för mig, Elin oxh Kimberly men bi hade sjukt mycket att prata om så vi satt vid vårt matbord och pratade i flera timmar, med ett avbrott för mc donald's! Har ingen bild på dem just nu MEN jag har en bild på den flygande jakoben som jag och Theo gjorde innan idag!


KLICKAT HEM FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Nu har jag klickat hem ett par platåconverse. Blev helt kär i dem vid första ögonkastet!

PETERS HOME

Hälsade på hos Peter idag! Han hade fina inneboende...

 


SÅ COOL JAG ÄR

Har en iPhone5! Nej... men någon annan har! Kul för alla dem!


SITTER OCH MYSER

Jag är SÅ lättad. Matteprovet är över, Filmanalysen är inlämnad, Avatargrejen är inlämnad och rättad. Första toppen i skolan och jag klarade inte det så bra, jag är alltid i sista minuten. Illa. Så nu sitter jag hemma och njuter av att ha tid med att göra vad jag vill. Tiden spenderar jag med fysikboken och bonde söker fru, bara för att fysiken är rolig eftersom att jag fattaaaar. Hurra! Snart blir det nog lite kemi också eftersom att bonde söker fru är rätt pinsamt eller ja.. rätt mycket. Här kommer en liten bild på mig också! Hurra!

ISAC FÅR I ALLA FALL HA KUL

Isac är iväg och har roligt på någon insparkafest medan jag får plugga inför provet imorgon. Men nu har jag slutat för jag kan allt! Woho!!


NÅGOT FINT ATT KOLLA PÅ

 

AVATAR - CHECK

Nu var lite mer plugg avbockat, hurray! Det går saaaaaakta och inte så säkert, men jag är glad i alla fall. Det var skönt att komma till skolan ett tag idag i alla fall eftersom att det är den enda tiden jag har till att umgås med folk eftersom att jag måste plugga när jag är hemma... Logiskt!

Såhär såg jag ut idag...


HALVSJUK OCH PLUGGANDES

Denna dagen blev det ingen kyrka för min del. Istället har jag suttit hemma med ett berg av skolsaker att göra. Så blir det när man sätter sig framför friends istället och låtsas att man har ett liv!

Efter maten så skrämde Theo ihjäl mig genom att dyka upp bakom olika dörrar. Det blev till en lek där vi skulle skjuta varandra. sen letade vi efter pappa i källaren med vapen och ficklampor. Det var sjukt läskig och jag höll på att kissa på mig några gånger. Sånt händer när man inte kan gå hemifrån på grund av pluggberg och sjukdom.


HALSDUK

Försökte hitta en halsduk idag och lyckades!! Wiho! Den på bilden blev det inte men den var fin på mamma, såatteeee...


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Gårdagen var fin. Vi åt först god tacos, bullar och daimtårta hos Sara sen kollade vi youtube videor och lekte. Riktigt kul och mysigt. Efter detta drog vi ut och hade en riktigt go kväll ihop! Här kommer en suddig bild på mina två fina! Massa kramar på dem!


18 ÅR

Grattis till fina Sara som fyllde 18 igår! Som jag tycker om dig! Denna bilden är från när vi var på EMD i Växjö.

Idag ska vi äta lite middag hos födelsebarnet och sen blir det utgång. Roligt ska det bli, jag är taggad! 

Grattis igen!! :)

DETTA ÄR JU FRÅGAN

Kollar friends och är nästan glad... men ändå inte.. för vad är det som lurar runt hörnet?
..matteboken, of cource! Inte sååå kul...
Men jag fortsätter nog att kolla lite tv.. eller?
Njä, matte blir det nog istället! "Hurra"
Aja, så får det väl vara! Jag har inget liv, nej! Därför jag bara tar cambilder på mig själv. Foreer alone! :)))
 
 

INDIAN

 

MÅNDAG IGEN

Måndagen är aldrig kul, helgen är slut och man börjar tidigt. Fast måndagen slutar alltid bra med en härlig hemgrupp. Igår var vi här och åt varma baguetter med köttfärs på och sen drack vi te/kaffe. Eftersom att det var så fint väder så kunde vi sitta ute hela kvällen, mysigt värre. En kopp te, vänner och bibelläsning.

LÅNGT HÅR


Det är ju sjukt hur velig man kan vara! Ena halvan vill spara till långt och fint hår som man kan göra vad som helst med. Andra halvan vill klippa av det för at få en händelserik frisyr igen. Pallalala! 

COOLA OCH SÅ


NYKLIPPT

 
Jag är faktiskt ganska nöjd, men kommer nog ångra det snart, haha! Jag menar.. hur kul är det med kort hår på balen? Man kan ju göra SÅ mycket fint med det! 

Nu är det snart dags för YOUNG och det gillar vi! 

MAN KAN HA KUL IBLAND

 

Underhåller mig själv med att ta foton på mig själv, detta är innan frisören idag.... 

FYSIK FÖR HELA SLANTEN

Fysik kanske inte är så dumt ändå, jag fattar ju faktiskt... YAY!

create an animated gif


....men nej där blev det visst fel... jag kommer döda något!

gif maker

Hoppas ni också har en fridfull torsdag! 

DANIEL ÄR SÖT


RANDOM

Vet inte hur bra man ser men detta var en kul spegel. Annars känner jag att sjukdomen lurar bakom hörnet! Vill inte!! Men nu ska jag njuta av slutet på american virgin! :)


MAHAGOWANI

 
gif maker

Typ sån glad! 

RÖDA LÄPPAR




ÖA I HELGEN

Ungdomarna från kyrkan var i Jessica och Johannas stuga fredag-lördag och det var RIKTIGT mysigt! Hurra! 



 
Så kom William och Sam, roligt! Så länge sen man såg dem! 

WOOOOHOOOOOOOOO

Min blogg is back, tack vare en snäll Linn på kundtjänsten! Åh, vad GLAD jag är! Dock helt trött på designen.. så vi får se vad som händer nu!

RSS 2.0