SANNING


TUMME UPP

Åhhhhh, så längesen det var jag fick köra step, det är ju så roligt! Hoppas... hoppas.... hoppas på att benen mina klarar detta nu! Äckel benhinneinflammation gå bort! Wooo!


HÄR MÅLAS DET

Alltså, bara så ni (och jag) kommer ihåg dessa viktiga stundens i mitt liv. Här målar vi om vardagsrummet! Det blev grått lite här och var så det var dags att måla om! Fint ska allt va till Malins student! Jaddå! Allting i vårt hus har en deadline, just nu är studenten deadlinen för allt... Typ! Stressa mer allihopa!


DANIEL SKA FILMA

Kort dag idag, men mycket trevlig och stressfull!


FINT SKA DET VA

Hade velat ha en bild på Emma också men det har jag inte! Uh! I alla fall så var det en väldigt mysig dag igår. Solande, godis, gröningen med en massa nytt folk + Emma, efter det stack vi hem till Leo och "kollade på The Hobbit", sen ett fint snack med Erik och Emma på cykelvägen mitt i natten. Kvällen slutade med nattamat för mig och Emma och sen en Emma som frågar ut en Malin o' alla de olika frågorna som finns medan Malin svarar så gott hon kan. Mysigt vart det iaf!:)


MÖTTE ZLATAN IGÅR

Ni ser inte så bra, men det var coolt!


SÅ SANT OCH GANSKA INTRESSANT

Ja, den ena bilden vet jag är sann utav egen erfarenhet, men den andra säger ju ändå en del om den är sann, eller? ;)


BELLAN

Grattade Bella i lördags, köpte 16 fiskar till henne i 20-års present! Det tyckte inte bara jag var kul! Innan dess jobbade jag på Thores, det var rolet! (Så som vissa säger roligt, alltså de i Lund/Malmö typ!) och ja, jag tar ego-Picasso med tårtorna, har en när jag har choklad i hela huvet eftersom att jag stack ner huvet och tog ett bett! Det ät gött att leva! Shhhh nu Malin, var tyyyyyyst... Shhhh....

https://cdn2.cdnme.se/2062869/7-3/pic_51768266ddf2b372d21ef256.jpg" class="image">


CRAZY

Massa att göra, glad ändå, panik ändå, skjuter upp ändå! Vad vill jag mig själv?! :o


WINGARDIUM LEVIOSA

 
Alltså rätt ful och jag blir nästan lite ledsen när jag ser den, Ron som är världens finaste annars...
 
 
Här blire ju bara värre! Men lite kul är det ju! 
 
Ni har väl antagligen alla sett dem men som det potterhead:et jag är så måste jag dela!

OKEJ JAG LOVAR, SISTA

De är inte ens så roliga, men fattar ni hur tråkigt det jag bör göra är då? Okej träna är roligt, men har redan fixat lite här hemma och ingen vill träna med mig idag! Uhu (!!!!). Men jag ska plugga lite nu iaf! Slipper ju det sen dårå (eller inte, är bara fem meter upp på mitt pluggberg som mest liknar Mount Everest, äh ska inte överdriva...K2, här blir ni utbildade, K2 är världens näst största berg och ligger i Pakistan. Det är högt, 8611m [alltså det är nästan en mil högt] grått med vit snö på toppen!), det är helg!

FEM SAKER

Ja, jag har en massa saker som jag borde göra idag, kommer inte göra alla, har redan gjort vissa faktiskt. 
 
this

 
here

 
this

 
this

 
this

 
here
gif maker here !
 
Räknar inte med att ni förstod alla, men här har ni då fredagens goda gåta. Lycka till!

MALIN OCH HILDA TAR BILDER


VILL DU BLI GLAD? LYSSNA!

Helt kär, men har snart lyssnat sönder den. Blä!
 

😍

Tävlingar med skolan hela förmiddagen, roligt värre faktiskt! Kimberly är liten och söt!


SERIÖST, JAG ÄR JU DUM I HUVUDET

 
 

OCH NU

Nu är det frukost på skolan, all by myyyyy seeeeelft.. I wanna be... Ja för det är faktiskt rätt mysigt. Jag och min dator, frukost och bloggar! Puss

SIMMA

Två glada Nymans efter att ha simmat (kl 6:15)! Finna två till, men de kom inte med på bild!


SAXOFON

 
 
Alltså, jag älskar detta ljudet, så härligt! 

HEJ

Jag gillar när Elin skickar meddelande och skriver kom nu så ska vi träna, det är så himla bra, det må jag verkligen säga. Så bra så att jag helt glömmer bort att jag är förkyld. Det kommer man på sen när man kommer hem på eftermiddagen, roligt. Ett step pass hade suttit så fint idag men jag PALLAR INTE bli sjuk igen. Så, nu kanske jag ska klaga lite mer här eller gå och anmäla mig till några högskolor, betala balen, göra tusen matte & fysik -uppgifter eller skriva på kemi & biologi rapporterna... jag vet inte... klaga låter nog rätt gött ändå! 

GRÄTTIS HÄNNA

Grattis min fina vän som bor så långt bort. Ja, Höör är långt bort. Massa pussar och kramar på dig idag för idag är det din bemärkelsedag! 

LÅT MIN DRÖM BLI SANN


HEJDÅ HELGEN

Då säger jag och Molly godnatt!


HEJ MINA FANS

Fullspäckad helg, det må jag säga! Nu sitter jag och taggar inför snack med en familj i London!! Oh hjälp mig sakta liksom. Men det kommer gå bra! Det brukar gå bra! Sen ska jag filma med Kjell och Benjamin, gött! Och jag har redan fixat med klänningen inför studenten och balen samt köpt en blomma till en sjuk morbror.


KNÄPPA

Det ser faktiskt rätt verkligt it måste jag säga! ;) slänger in en som är lite finare också!


VÅR FILM KOMMER BLI BÄST


SJUKLING

Är sjuk idag så stannade hemma från ven, om det hade varit vanlig skola hade jag ju kunnat gå men att springa runder med ont i halsen gör det inte bättre! Istället ska jag plugga och städa trappor! Roligt och så, njaä! Hoppas att jag kan ligga ute i solen och chilla lite också! :D

LA BOQUERIA

OBS! Kan finnas en del äckliga bilder för dig som är äckelmagad, men de var lite häftigt så tog med  dem i alla fall! Bilderna är inte något bra, de är tagna med telefonen, som tar sämre bilder än andras iPhoner.. varför?! :( Skit samma, detta var höjdpunkten på redan och jag köpte för 1 euro en plastmugg med melon, jordgubbar och KOKOSNÖT.. SÅ GOTT! :D 
 
 
Fina Hilda avslutar med en kick ass pumpa! 

PEOPLE

 
Bilder på oss i Barcelona.. jättekul! 

RSS 2.0