PÅ VÄG

Har nu sagt mina sista hejdån, ser ju snart alla igen och jag fattar fortfarande inte detta riktigt! Vart fett orolig och mådde riktigt illa på flygplatsen! Mest orolig för jag mådde illa! Men det har blivit bättre, blev lite lugnad när jag fick sitta vid gången, hurra! Sen att jag sitter själv på tre säten är bara ren lyx! Härligt för mig! Just nu är jag inte så hemskt nervös längre, kommer kanske bli jobbigt att vara utan kontakt med omvärlden i två dagar men det blir bra! :D nu babblar jag bara! Vi hörd senare!


GÖR MIG FIN

Nu räknar jag snart timmar istället för dagar, woho. Är tradigt nervös, inte inför att träffa familjen och så men inför att flyga och för att kanske tvingas dricka Spaniens kranvatten.

HEJDÅMIDDAG MED KNUTASARNA

Fina fina moster och hennes fina man vart här! Vi åt, pratade och kollade gamla diabilder, VÄLDIGT kul! Haha! Se alla släktingar 30 år yngre eller ja, 20 iaf! Roligt! Och kolla vad snygga mina små har blivit! Åh!


MÖLLE

Idag körde vi till kullen och hittade sjöstjärnor, krabbor och till slut en glass i Höganäs. Var dock ängelholmsglass och ni måste hålla med mig om att den är rätt tradig.

Väldigt fina bilder, jag vet....

 


EN VECKA

Sjukt? Ja, det är det faktiskt, mycket sjukt! Delad idag, så delad. Fick reda på att de dricker vattnet ur kranen, blä!!

DET DRAR IHOP SIG

Nu är det 10 dagar kvar (som min "värdpappa" så snällt påpekade idag på Skype.. "10 days Malin.. wohoo, nervous?!" ) tills jag lämnar landet för ett soligt Barcelona. Jag suger på att uppdatera men den kan ha att göra med att jag varit sjuk typ hela tiden och sen för att jag inte brukar vara vid datorn på sommarn, blir alltid så. Men sen när jag sitter ensam och ruttnar i Spain så kan ni ju få inlägg. Läget är just nu lagom stabilt, fast det vacklar rätt mycket, men jag ska få pastasås nu.. så det är stabilt...TYST MALIN.

I alla fall.. jag lägger in en bild på min lillebror som kommer hem från skolan och stolt säger "min bildlärare säger att jag blivit stilig".

KÄRLEK PÅ DESSA FINA

+ Elin som kom lite senare!


JOHANSSONS PARADIS

Va på landet med Jessica! Vi hälsade på William och Benne, samt en drös andra trevliga människor som Sam och Patricia, roligt! Vi bestämde oss för att sova ute, nere vid dammen. Det var stjärnklart och vi hade det trevligt. Kattungen joinade oss och sov med oss hela natten. Snacka om mysigt! Tog inte så många bilder med kika gärna in på Jessicas blogg och kolla där! (Kan inte länka här men jessicaemgard.blogg.se)


MYS HOS ANNA

Ingen kvalitétsbild men vad gör det? Här har vi det bra och det uppdateras sämre än sämst. Hurra!


RSS 2.0