HEMMA

Tänker ta allt i ett inlägg, spännande! 

Mitt plan var sent, Isac fick vänta mer än en timme på flygplatsen, jag tyckte så synd om honom! Men det var riktigt kul att se honom igen! Sen åkte vi förbi pappa i Malmö och sa hej, fastnade i en lååång kö och kom hem riktigt sent. Vi kom hem och sa hej till mammsen och Theo, som jag knappt visste hur jag skulle bete mig mot... han har blivit SÅ lång.. inte samma Theo, det var så kul att se dem igen. Vi slängde i oss mat och stack till kyrkan för att träffa alla där och det var suuuperhärligt! Åh åh åh! Så himla kul att se alla nära och kära igen! Åh vad roligt! 

Sen ska jag inte gå igenom alla dagarna ika mycket, under helgen fick jag träffa underbara Erik och jag fick träffa min Bella, senare fick jag en lång kväll med Filip, Fredrik och Abbe, så härligt! En tågresa till Lund med Jessica för att träffa Hanna! Fick pratat en massa med de två tjejerna och ÅHH vad jag tycker om dem! En eftermiddagsfika med Hilda, Lisa och Elin! Så härligt!  Verkligen! Massa mer! Nu ska jag försöka lägga upp några bilder också!
 
Maten när jag kom hem, så god! 
Kärt återseende! Molly! <3
 
Julmiddagen, en del av den i alla fall! Revbenen var SÅ goda!
Morfar när han läser julevangeliet! Han är så söt! 
 
Theo i sin nya filt på julaftonsmorgonen.
Malin har lagat Arroz de Cubana till la familia y Johanna! Uppskattat av alla utom Theo! 
Träffade Emma och Kjell efter jag var på födelsedagsfirande av Farmor. Kul att se dem! 
Spelkväll och Li gjorde en cool fläta på mig 
Elias, My, Li och en Helena! Så n att hon såg väldigt uttråkad ut, vilket mycket väl kan vara för här har vi gått igenom reglar 2 h och spelat ett tag på det! 
Emma, Malin, Rebecca på min enda utgång i Hbg denna gången, så himla kul! Var med Erik och hans kompisar också!
Erik och hans kompisar, här ärNils! Han är världens snälaste kille! Roligt tycker jag! 
Denna ser man inget på men jag var ju tvungen att ha med en bild på Erik! kvällen innan jag åkte så gick vi en runda och sen satt vi och snackade en massa på mitt rum! Har verkligen saknat att gå ut på mina promenader med honom och snacka om allt mellan himmel och jord! 
 
Sen skjutsade hela familjen mig och Emma till flygplatsen, jag mådde asilla som alltid när jag är orolig! Har dock börjat bli bättre igen, men iaf! Jag och Emma åt en bulle och började senare gå mot vår gate för att flyga vidare mot London! 
 

SNAAAART



FC BARCELONA


Så det blev fotboll med familjen Cardona! Härligt värre! Något av det bästa var nog ändå när pappan kommer och säger till mig "Här är en Cola till dig Malin för jag vet att du älskar det, jag lägger den i frysen så den är kall". Åhhh! Så glad jag blev! Popcorn, Cola och en bra match! 3-0 blev det till Barca! 

JULFIRANDE

Nu har jag firat jul för första gången. Det var julmiddag då alla skulle ta me sig någon juldisk från sitt land. Jag gjorde köttbullar som blev helt ok! Det fanns det en massa annat gott och jag blev så mätt så att jag inte kunde kolla på alla efterrätterna utan att må lite illa. Fick dock med mig lite hem och det var SÅ gott! Förutom att allt var gott så var det också trevligt att se alla en sista gång för att sen skiljas åt pch ropa Merry Christmas! Blev en del julstämning då faktiskt! 
 
På eftermiddagen kollade jag på Jan när han uppträdde i kyrkan med en massa jullåtar. Så söta! Och när de sjöng "we wish you a Merry Christmas" så kollade han på mig, vinkade och gjorde tecken att lyssna! Sen när de gick ut var han överlycklig och frågade om jag hörde den låten! Så söt! Gör upp för förra veckans katastrofala beteende! Bon Nadal! 
 
 
 
Ser kanske inte mycket ut för ögat! Men mysigt och gott!! 

HEAVEN

 
Sov så himla gott i natt, alltså sjukt. Jag hade ett skönt täcke, en skön kudde och en skön säng. Hela rummet var vitt och jag kände mig så lugn, fridfull och ren på någt vis fastän mitt hår stank. Det var längesen jag sov så här gott. Mina vänner skrattar åt mig när jag säger att jag saknar min säng mest av allt, inte familjen, min säng. Klart jag saknar familjen också.. men under de senaste tre veckorna har jag insett att det inte är ALLS lång tid kvar tills jag får återförenas med min säng, min kudde, mina lakan, mitt duntäcke och min pojk Molly. Det kommer vara bäst helt enkelt. Men idag fick jag en försmak på heaven, sov gott och vaknade fullt utvilad. Hurra. Åt en toast och sen var det bara att sätta sig på balkongen och sola med Emfin. Försökte nynna en jullåt för att komma i adventsstämning men det slutade med at vi gick igenom alla sommarlåtar och sollåtar som finns. Kul!  
 
Dagen fortsatte annars med La Maquinista, bästaaa köpcentrumet här! Fyndade lite men ångrar att jag inte köpte en viss tröja, fast lika glad för det är jag men gladast är nog plånboken.. hehe!
 
Nu ska jag sova i min hårda säng, med mitt knappt böjliga täcke och den tunnaste kudden som finns. LÖVELY! 
 
 
 
SOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN MIG, MALIN!
 
 

ROMANTISK MIDDAG OCH MASSA DANS

 
 
 
 
Dagens kock!
Pasta med sjukt god tomatsås, vnägerchips (som jag hade haft cravings för en hel vecka) och nötter.
Mysstämning och mums alltså!!
 
Alltså denna dagnen gick nog inte alls som vi trodde, haha. Jo till en början men sen blev det knäppt. Jag och Emfin åt fin middag tillsammans och drack vin som kostat mindre än en existerande svensk lapp, gott var det till och med. Tanken var att några finska tjejer skulle komma sen men först sa den ena nej och sen den andra. Så vi satt och väntade runt, taggade och sen halvsov vi.. tänkte att vi skulle skita i utgång men nej... vi hade ju sminkat oss. Så vi gick ut, kom till Opium där de fått för sig att nu måste ni betala 10 E för att komma in med gueslisten men ni får en drink (14E). Det sket vi i. Hade bara med oss 3 E i och med att garderoben kostar vanligtvis 2 E men vi tänkte att det är bra med marginal. (Ska hoppa tillbaka och säga att det ENDA vi har med oss är 3E och lip balm, Emfin hade nyklarna.) Tanken slog oss att det kanske var meningen att vi skulle få somna tidigt ikväll men vi gjorde ett försök på Shoko i alla fall. Går in och det är bra musik, bättre än på länge. Gamla godingar och nästan alla kände man igen.. typ två man inte kände igen. Garderoben kostade 3E precis så vi klarade oss. Sen spenderade vi kvällen med att dansa fult, göra dubbelhakor mot folk, låtsas som om att vi inte kunde prata engelska mm... En rolig kväll som inte var allt för lång. 
 
Vill tillägga att jag skriver säms, detta är så illa så det går inte. Använder inte punkter och komma rätt heller, i alla fall inte hela tiden. Men skit samma... för jag är cool!
 

HÄRLIGT ATT LEVA

Igår var jag ovanför kyrkan i en fullpakad lägenhet och åt jukt god thaimat! Lyckad kväll och idag var jag med en norsk trevlig tjej och kollade på alla ljusen i Barcelona för att senare äta mozarellasticks och annat gott! Två härliga dagar än så länge denna veckan. Lillkillen var lite jobbig mitt på dagen men det gick över sen, tack Gud för det! Ärligt alltså, han var SÅÅ jobbig, sen gick allt bort (nästan) yaya!! :)

-

 
 
 
 
På den översta bilden var himlen klar blå. Gillar mina ryck på slutet av sista bilden, gör inte ni? Hehe! Aja här får ni i alla fall se lite hur det ser ut där jag spenderar vissa av mina helger!

HELG

 
Helg i Canovés nu innan Jul kan vara rätt så mysigt. Iskallt (på kvällen när man ska sova), men mysigt. Barnen har ridit två gånger, vi har varit ute och promonerat, vi har matat hönsen, lekt med grannens hunadar, kastat flygplan, ätit god mat, varit på donken (där jag INTE åt. pga de dåliga upplevelserna av donken i bcn, HA), ätit traditionellt julgodis och suttit i solen en massa. Jag och Leni åkte in till Cardadeu också för att fika med Rosa (en vän till Leni) och hennes dotter Christina vilket var väldigt mysigt. Jag tycker om Christina och Rosa och de är bra på engelska så det är kul! Helgen slutade med Hillsong där jag sprang på två svenska tjejer och jag fick sällskap av den ena halva vägen hem så det är gött! Bra helg alltså!
 
 

NÖJD

En bra dag idag med glada barn, pizza på kvällen och alla barnen älskade äpplepajen jag bakade igår. HURRA! Där av var de ännu mer glada.

På kvällen blev det att äta Israelisk mat ovanför en kyrka i närheten, det var bland det godaste jag ätit, sötpotatispannkakor mm. Så mycket trevligt folk och sånt gör mig bara så glad! Skönt att få kunna prata på också, det går segt med engelska nhär hemma och min spanska blir bara lite bättre!

Hoppas ni hade en lika bra start på veckan som jag hade! Wihooo! Hoppas den fortsätter i detta tecken!

Puss och kram!

NJUTER



FÖRSTA DECEMBER

Cred till Snaedis som tagit alla bilderna förutom den sista! 

Idag stog basket på schemat, Snaedis mamma kände någon som kände någon i detta laget därav tre gästbiljetter til Snaedis som hon var så snäll att dela med mig och Emfin! Jag har aldrig varit på basket innan, men det händer ju mer än i fotboll fast fotboll är nog intressantare ändå. Det var i alla fall trevligt och gött med den sköna solen som värmde på vägen dit och hem. Kände att skinnjackan hade varit ett bättre alternativ idag, den 1a december. Det är ju lite sjukt ändå. Dagens känsla annars idag... jobbigt att stå bredvid Snaedis och Emfin när de ser ut som två Gudar från ovan så kommer jag där med mitt andra dags hår och bara spyr ner bilden, haha! Jag överdriver! Men det är lite så, jag menar ... kolla översta bilden! Haha! Tyst med dig Malin!
 
Såååååå där hade ni min dag idag, fast inte hela, maha! För sen åkte jag hem, kände mig inte hundra.. hade feber. Jag bakade en äpplepaj och familjen kom hem. Min riktiga familj ringde upp mig och jag fick vara med då ljus nummer ett tändes, rimmet var väl inget att hurra för men aja... (bra gjort Isac!) Sen åt jag medan Leni höll mig sällskap och vi pratade om en del trevliga saker. Hon är bäst alltså. Nu sitter jag på sängen, ska kolla klart Mulan och se om Emma vill prata med mig på Skype! Vi får se helt enkelt.
 
Ha det fint ni fina!
Pusshej

HEJ DECEMBER

 

 
,Hej julkalendern, hej pepparkakor med varm glögg, hej raggsockar, hej julbelysningen och hej 19 underbara dagar i ett juligt Barcelona. Älskar December, det är seriöst den bästa månaden, nästan.. förutom juni, juli och augusti då! Eller den kanske är lite bättre. Kan inte bestämma mig här och nu. De är nog de fyra bästa månaderna i alla fall!

RSS 2.0