TODAY IS THE DAY

Åhhhhh, det är bal idag och jag är som en rumpa... heeeelt delad! Jag vet knappt om jag är taggad eller ej!Och håret kan skita sig, inte för jag tror det, men ändå tror jag det.. åhhhh,,, hoppas det blir bra! Kl 16:00-16:45 är vi på sundstorgensåkom och kolla! 

May. 29, 2013


VIPS SA DET

Också var det bal om två dagar, tjohej vad tiden går på! Helt sjukt att jag snart ska vara extra fin i hår och allt! Ha hemskt ont i fötter och ben för att sen ha massa kul och sen springa ut och sen kommer allt ta slut... bara sådär... när man vaknar på morgonen, åhhur sad är inte det? Ähhh.. jag ska njuta iaf!

ÅH HAPPY MAIJ


HEJDÅ HELG

Firar vi med att sitta ute, dricka te och kolla på Felix recenserar, denna gången var det hata Göteborg! Haha!! Han är så bra! :)


INVIGNING AV BARSKÅP OCH MYSKVÄLL

Detta var i lördags! Mysigt värre var det! :)


HÄRLIGT

Glömde ta bilder på den fantastiskt mysiga kvällen vi hade igår. Det var utspark på pålsjö slott! Stack dit direkt efter jobbet, var där och åt lite, fikade. Sen åkte jag hem, åt en god middag och sov i 35 minuter för att sedan ta mig ner till stan. Det var mycket folk ute från klassen så det var väldigt kul. Kvällen slutade på bänkarna vid korvkiosken där vi bestämde oss för att nu är vi trötta så vi åker hem! Mysig kväll var det i alla fall! :) fast nej jag har ju en bild! Anna besteg ett hjul!


SOM VANLIGT DÅRÅ

När jag behöver plugga, skriva något arbete på datorn. Då tar jag alltid upp bloggen och gör ett eller flera inlägg. Varfr är det så? Jag är rätt dålig på att blogga annars men då när jag har som minst tid.. då ska jag alltid klämma in något litet fint.
 
Aja, en update med livet för Malin! Ja vad kul! Jag går i skolan ,kompleterar och jobbar till 18 varje dag på konditoriet. Har inte tränat en enda dag. Igår stack jag hem till Rickard och spelade spel med Jessica, Gabriel och Jonatan! Hurra! Idag gick jag på Ida,Lisa och Theodors slutkoncert på Dunkers! ÅH.. vad de är duktiga!! Och jag som är helt frälst i piano dog nästan när de två sista personerna spelade. HELT! SJUKT!
 
Nu har ni i alla fall lite koll... och jag mår BRA! EN hel massa bra. Dock har jag börjat få en massa finnar, känns lägligt när det är bal om mindre än en vecka, yay!
 

JA MEN MAN TACKAR

Hehehee! Inte spikat än, men Gud hör bön, eller? ;)


GODE GUD...

Gör så att väderleken visar en sol efter kl 14 och 17 grader samt en blåst på Max 5 sekundmeter!


FJORTISEN I HISSEN


ÄLSKAR VÄDRETÅ

Vaknade upp till smatter på seglet, det är alltid härligt. Om det bara duggar är det inte lika kul men när det öser ner, då är det toppen! Man får bara passa sig för alla snäckor/snigelsnäckor/de heter inte sniglar har jag hört.... Aja! De är många och söta! När jag var liten samlade jag ihop en massa i glasspaket och bråkade med brodern om vem som skulle städa bort bajset. Sen brukade jag sätta alla snigelanäckorna på armarna och vänta tills de verkligen satt fast! Sen rörde jag mig på olika vis och kände mig som ormtjusaren, eller vad heter det? Ormtjejen?, på cirkus. Fy vad cool jag var!! En liten flicka med snäckor på hela armarna, helt kletig! Coolt!


KEMI ÄR KUL

Eller kanske inte SÅ kul... men faktiskt ändå... rätt så kul när man kommit in i det! Dock mindre kul när dt är stressigt och jag får springa ner och se repriserna på målen... lagom kul!

MELLOMYS


HAHAHAHAHAHAA

Okej Rumänien, detta är den låtet jag fastnat mest för. Tack för det goda skrattet jag får varje gång!
 

SÅATTE

Sista provetär skrivet, hur känns det Malin?
Det känns sååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääääära braaa!! 

Sen städning av trappor och fix i trädgård, tillbaka till skolan och äta gott för att fira Petår! Mysigt! 

DU ÄR SÅ MYCKET MER


VAR MED DE SÖTASTE BARNEN PÅ JORDEN IGÅR

+Enya!!


BLÅSA

Aj! Hehehehehehe! Tror jag har fått denna blåsan av alla vinägerchipsen som jag åt en dag! Idag har jag filmat en massa och gymmat! Nu blir det plugg chips och MAT!! Hoppas jag iaf! Imorgon får ni alla komma in och hälsa för då är jag på Thores!


LONDON

Tjenixen! Nu har jag varit i London ett tag och kommer hem imorgon, här är en bild på en marknad i Camden! :)


HEJ SVEJ

Bild från igår, när jag var ap-duktig och tränade, cyklade, jobbade, gick och gav en morot till hästen Piggy. Bra Malin, klapp på axeln! Nu sitter jag på Sturup och om ca 15 min ska flyget gå och jag fattar typ nada här! Hehe! Resan har gått bra fram tills nu, vi får se om jag kommer på planet också! Hade varit kul! ;)


RSS 2.0