ADIOS NIÑOS

Hoy la familia va a ir a Cánoves! Vet inte om det var korrekt eller ej! Aja! Långhelg FTW om man säger så! Och denna veckan har varit så himla bra och mysig!! Wie! Nu ska jag chilla och antagligen inte gå ut på halloween, oj vad jag kommer ångra mig senare! :)



2 MÅNADER

Lite sjukt är det ändå, hur snabbt tiden går. Nu är frågan om jag räknar ner eller upp. Ibland tycker jag att det är lite tid kvar och får panik, typsom nu, medan jag ibland bara räknar ner och hoppas på att få komma hem och äta god mat, bo rent och sova i en mjuk säng!

Men just nu heil Barcelona!

LÖRDAGEN

Först såg vi el clasico på tv! 2-1 till Barca! Wohoooo! Sen hem om äta lite och så! Sen mådde jag såååå illa! Var nära på att spy! Sjukaste. Hatar det, aja! Emfin var så snäll mot mig så jag blev lite rörd. I alla fall, vi hade en bra kväll sen! Nu kör vi svartvitt! Woho! 




8 VECKOR

Sjukt vad snabbt tiden går här alltså! Åtta veckor har gått och jag tycker om att vara här. Har dock varit en jobbig vecka, med mycket småbråk, illa! Men det blir säkert bättre nästa vecka! Wie! 

Idag har jag köpt en klänning på Zara, en svart en. Jag har även nästan sett en man dö. Får fortfarande upp bilderna i huvudet det var hemskt. Men jag tror han klarade sig! Kvällen avslutades med att Emfin åt pizza och chokladpudding här medan vi kollade en bra film!

Kvällen är ju inte riktigt slut för nu myser jag med pipo, bloggar och kollar the originals! 

Det är helg! 😍



TVÅ GÅNGER VARANNAN VECKA




HALVSERIÖST

Idag händer inte mycket, lite fights, pratstund med en gamling som var söt men lite läskig, hoppas att han bara är söt imorgon när vi antagligen träffas igen! Aja, varit barnvakt och då gör man inte mycket. Imorgon ska dagen börja med en liten löprunda med Sattu. Spännande att se hur det går ja, det tycker jag också! Sen är det ju snart helg, hurra! 
 
Men seriöst... Det ska man ju tänka. "bara 5 dagar kvar...", "4 dagar kvar" "åh, nu har hälften gått.. wohoo...." Aja, får jobba på det, göra ännu fler roliga saker på vardagarna! Men jag menar bara.... man kan ju kolla många fler serier på helgerna.. haha! Jag är roligast på denna planeten, jag vet! 

ÅKEJ

Nedanför kommer olika inlägg publiceras i rätt tid så ni kan ha missat något längre ner om ni inte scrollar, bara så ni vet! Hehe! Har varit hemskt dålig med uppdateringen men mycket på tapeten, så som några miljoner serier och så! 

TIDSAG

På tisdagen gick jag upp det tidigaste jag har gjort här i bcn, kl 8. Sjukt. Sen mötte jag upp mamma och pappa för att gå till la Boqueria. Det var det jag ville se dem uppleva, för jag själv älskar Boquerian! Vi gick rundor och åt frukost tillsammans och sen åkte vi hem, jag gick in om deras otellrum och fick med mig mynta, tandkräp och schampoo. Sen sa vi hejdå och jag hämtade Jan. Sen ursäktade jag mig för att gå på toa och grät en skvätt. Första gången jag gråtit i barcelona - check. Detta är rätt intressant. För inte tyckte jag att det var SÅ sorgligt att lämna Sverige men nu inser man verkligen hur mycket ens föräldrar bryr sig om en och älskar en och det är överväldigande. Och hur mycket jag tycker om dem också. Så därför så blev det väl extra påtagligt och Leni blev lite orolig för mig, men det blir snabbt bättre! 60-något dagar till Jul, såatteeee.... Nej men seriöst, det känns redan bättre!
 
 
 

MÅNDAG

Upp på morgonen för att gå ner till stan och sen kolla affärer, hittade inte något... sen gick jag hem tog hand om barn och fick sluta tidigare, kl 18. Mötte upp med m&p för att ta metron till slutet av ramblan ch gå ner till ett köpcentrum där vi skulle kunna fynda något litet. Pappa hittade två par byxor en ascool jacka/kavaj medan jag och mamma gick tomhänta därifrån. Roligt tycker jag! Barca-tröjorna kostade 85 (?!?!!?!?!?) är inte det hur mycket som helst? (????!?!?!?!) Aja, sen gick vi längs havet såg en massa fina restauranger tänkte hitta en speciell, som låg inne på en smågata med lysrör och en massa spanjorer. Spanjorerna bådade gott tyckte vi och där åt vi. Så gott det var alltså, för en hyfsat billig päng och ingen konstig känsla i magen efteråt som man kan få på vissa ställen. Bästa stället. Servitören var snäll och pratade spanska genom allt och bordsgrannarna pratade med oss en del och var väldigt trevliga. Härligt ställe, dit vill jag gå igen! Vinet var grumligt och serverades i vanliga glas, schabbig känsla men gott. Kul upplevelse. Har inga fina bilder, men ni kan väl tänka er det! En tevlig kväll med föräldrarna! :D  

SÖNDAG

Upp lite lagom tidigt för att möte upp m&p för att gå till parq guell. En långvadring och en massa trappsteg, men det är ju lätt värt det för fint är där. Efter detta så åt vi god mat på ett mexikanskt ställe och gick på ett museum där man kunde se rester från byggnader från den romanska tiden! Det var väldigt häftigt faktiskt. På kvällen så bjöd barcelonafamiljen in min mamma och pappa på tapas vilket var väldigt trevligt. Dt gick bra och jag hade iaf väldigt roligt! Nu lägger jag in en mängd bilder!
 
 
De flesta är från parken, några inifrån gaudis hus (jag tog egopic i en av hans speglar, det är ju lite coolt!) den sista är från grunden av ett gammalt hus. Det bästa, som jag älskar gammalt! Gick runt och tog på allt! 

LÖRDAG

Lördagen bestod av att åka runt på en buss och se allt i hela Barcelona, gå en runda längsstranden och äta och dricka en massa! Här kommer färre bilder, men lika gla för de är jag men gladast är nog räven! Tjohopp vår sång e dum men ..... tyst Malin.. ja tyst!
 
 
På kvällen slutade det med att vi handlade mat på Marcedona för att sen äta här hemma i lägenheten, mysigt! 
 

MAMMA OCH PAPPA

Mamma och Pappa kom hit idag, fredag. Jag hämtade dem inne i stan och vi tåg metron hem för att lmna av sakerna och sen gå och äta. Fick inte plats någonstans utomhus vilket var lite segt men vi kom till ett ställe som var överpriserat för den mat som de gav oss, tycker jag iaf. Trevligt attäntligen få äta mat med dem igen, hurra! 

6 VECKOR

Ledig på denna dag för barnen är iväg! Så jag ska storstäda mitt rum och badrum! Hurra!! Äntligen ska det bli rent!




EMFIN

Jag har varit hos Emma ikväll och chillat! Ätit pizza, chips och druckit Cola och te! Det är rätt gött när man kan göra sånt och det är så billigt och bra för en fattig au pair! Det är gött att kunna snacka av sig med en annan au pair om allt möjligt för man har i många fall samma problem, eller små glädjeämnen! Jag är glad att jag funnit Emma till det! Haha! Jag är så trött nu dock och känner att denna text INTW hänger ihop sådär jättebra, men så får det bli! Slänger även in en högst omysig bild på två tekoppar! Haha!




NÄRA OCH BRA

Alltså ibland måste man verkligen slippa ur huset och idag var Sattu ledig! Så vi satte oss på ett café väldigt nära oss båda och snackade om en hel massa saker! Vilket är väldigt trevligt! Hon är så snäll och go! Kan även snacka en del svenska, rätt ballt!! 




ÅH JA

Nu har jag bokat flyget hem för julfirandet! Åh, det ska bli gött med go mat och kära familjemedlemmar samt de bästa vänner någon kan önska!

SÅHÄR GÅR DET TILL I BCN

Hänger tvätt och ungar! Mahaha! Han är det sötaste som finns och tyckte detta var så otroligt roligt. Det vill säga! En riktigt bra dag idag med glada ungar! 




CÁNOVES

Lugn och avslappnad helg med min andra familj, det är riktigt gött! 
 
Vi kom till Cánoves på fredagskvällen, det var ett väldans liv i bilen så jag började smida planer för en promenad. Tanken var att köpa chips och läsk så jag tog snabbt in mina saker till rummet och tryckte ner några mynt i fickan för att sen gå ner till mini-shoppen. Precis innan shoppen kom jag på den briljanta idén att kolla hur mycket pengar jag hade fått med mig, ifall att det skulle vara för lite. Och jag är inte ett proffs men jag tror inte man kommer så långt med 1 euro och tio cent, kanske en liten cola eller så men så desperat är jag inte. Så jag tänkte att det var ödet och vandrade hemåt igen. Började mullra och när jag kom hem hade jag två minuter innan ösregnet och den underbara åskan kom! (la upp en film på min instagram kolla den, beautiful! finare i  verkligheten dock, men iaf!) Sen åts det god mat och vi såg en bra film.
 
På Lördagen vaknade jag upp till strålande solsken så poolen och solen var det som stod på schemat för förmiddagen, på eftermiddagen skjutsade vi barnen till boy scouts och sen hämtade vi Christina (Lenis kompis dotter) för att sen åka till "La Roca Village" där det säljs en hel massa märkeskläder (smycken och skor mm) till billigare pris. Hurra! Köpte dock inget för jag försöker spara mina slantar sen jag gick lös på "La Maquinista" förra helgen. Jag släpptes av i Cardedeu på vägen hem där jag fyllde på kontantkortet och sen åkte vi hem igen och det började regna en hel massa. Vi åt god mat som Marc hade fixat, sallad, mums! Sen såg vi the Mumie, den var faktiskt rätt läskig måste jag säga! Gick sen och la mig somnade till smattrandet mot taket, ovetande om alla myggor som sög mitt blod.
 
På söndagen vaknade jag upp till strålande solsken (oh 25 myggbett på mina ben), hahaha, trodde aldrig det och det blev poolen och solen en dag till. Flätande av hår och en hel del spel med Laia hanns det också med. Sen packades och fixades det inför att åka tillbaka till älskade Barcelona som luktade kattbajs. Hillsong vart inställt men kära Emfin mötte upp mig och vi spenderade några slantar på macka och cola. Sen när jag kom hem skrev jag upp allt jag köpt sen jag kommit hit och inser att jag gått back, så sjukt dåligt! Men så kan det vara! 
 
Nu kollar jag flyg! Blir antagligen på så vis att nyår firas i London med min kära Emma, det hade väl varit fantastiskt! Man måste ju bestämma sig fort nu för de billiga resorna tar ju slut snart! ;)
 
Paradiset
 
Laia halvsover i hängmattan medan jag var osocial och lyssnade på någon podcast
Såhär ser jag ut 90 grader till vänster!
 
 
 
OJ TJENA MALIN.... Det var ettt vääääldans långt inlägg och ingen bryr sig. 
Jopp, jag bryr mig! Tänkte senast idag att jag skriver för lite, detta är kul för mig att veta sen.. plus att jag nu vet att på lördagen (5 oktober) så fyllde jag på kontantkortet! Så nu vet jag när det ska bytas, jag är bäst!
 
HEJDÅ
 
ETID: Räknade myggbetten... 36... på benen då!

HAPPY GUURL

Så många uppdateringar om denna himla katt, förlåt! Ska ge er något mycket mer intressant att kolla på.... 



Tack, jag vet! Asssssssnygg! 

Måste bara säga en rolig sak annars. Spelade sån paint and guess igår och blev kickas från spelet för att vi fuskade en gång. Och sen kunde man ite spela mer alls, över huvud taget! Detta suger! För spelet vart rätt kul. Satt nämligen ch pratade med Kjell Philström och Bexno samtidigt som vi spelade. Roligt, verkligen! 

Nu ska jag väl återgå till barnprogrammen wie! 

DON'T KILL THE CAT



FIN KATT




RSS 2.0