MORGONPROMENAD

Gick till en språkskola för att kolla om det hade bra tider för mig, men nej det hade de inte! På vägen dit gick vi dock helt plötslig förbi två rätt kända hus! Tog bara foto på det ena! Rätt coolt tycker jag det är faktiskt! Annars är detta dagen som jag har varit i Barcelona exakt en månad! Rätt coolt faktiskt!
 



LÖRDAGSKVÄLLEN

Vart ute och åt för att sen dra ner till stranden och sen ut på Opium! Det var en väldigt rolig kväll och nu tänker jag bomba er med bilder!

 

Jag och Emfin på restaurangen
 
Jag och Snaedis på stranden
 
Fina lampor i taket tyckte jag
Cajsa och Snaedis på karusellen
Cajsa, Emfin och Snaedis vid stranden (vid ett-tiden.. och det var varmt att sitta såhär! åh!!)
 
Malin, Cajsa och Emfin 
Utanför Opium! Så gött, vi kom in gratis, slapp betala 20 euro, så himla bra!
 
Det var roligt och jag välkomnade sängen med smutsiga fötter runt halv åtta på morgonkvisten! Gött! 
 

SHOPPING

Var på La Maquinista för att inhandla lite nödvändigheter! Det är ett utomhusköpcentrum! Där hittade jag två klänningar, två par skor och lite annat smått! Forever 21 är nu en av mina favoritaffärer och i Spanien... (Alltså detta är sjukt stort så prepare yourself!!!) föredrar jag BK framför donken... Yes I Said it! (I Said it cause I can... Today I don't feel... Nu är den sången fast i mitt huvud, mehe!) 



4 VECKOR

Skriver för att det är så himla sjukt! Fyra veckor i Barcelona och det känns som tre dagar men samtidigt en evighet, så som det känns med alla saker. Kanske känns det bara exakt som 4 veckor! Måste ta tag i livet och boka språkkurs, men skola måste man också välja! Hehe! Gött! Nu har helgen börjat och jag ska snart ner till stranden, livet leker o h jag är glad! Hurra! Bild på liten pojk med fina ögon.


GALET MYCKET FOLK

Var på the Grand final av hela La Mercé och det var helt sjukt mycket folk. Träffade tyska au pairer där och det var också rätt roligt! Här var det klassisk musik och till den så fanns det en fontän med olika färger och olika "sprutsystem".... Och såklart fyrverkerier, Det var dock så mycket folk så det enda man riktigt såg var fyrverkerierna, hjärt-fyrverkerier och smile-fyrverkerier, coolt! Har bara en bild här ifrån och det är på allt folk! Eller ja en hundradel av allt folk kanske, nej men det var sjukt! Vi drogs in på tunnelbanan sen! Sjukt!




TIBIDABO

Nöjespark med familjen på en ledig dag. Värt det skulle jag vilja säga! Barnen var helt o extas dock, sjukaste, men roligt ar det! Här kommer några bilder!





VI KOMMA, VI KOMMA

Hoppas seriöst att jag snart är brun som en pepparkaka och att set sen håller för resten av livet! Eller något liknande iaf! Stranden idag igen, sen möte med en finsk tjej och Emma! Riktigt trevligt! Paraden var dock hemsk, massa folk så man kunde knappt andas och man såg hälften men det var ju kul stämning iaf! Vi fick nästan panik och gick till Barceloneta för att se på fyrverkerierna ännu en gång. Jag ångrar mig inte! Det är det bästa verkligen! Åh åh åh! Önskar att ni var där och fick se det, underbart! Sen powerwalkade vi till tunnelbanan sicksackandes mellan alla människor för att komma hem tidigt men nu kan jag ändå inte sova så vara skriver strunt men jag tycker det är viktigt för er att veta att jag lever och mår bra. För det gör jag. Jag saknar dock Sverige och alla Goa där men mest på vardagarna av någon konstig anledning! Nu ska jag soooova! Ha det gott!!



SOLA, BADA... UTE OCH GRILLA?

Nej jag har inte varit ute och grillat! Men såhär är det va! I Barcelona är det nu en festival som heter La Mercè och därför finns det en del roliga saker att se på, fyrverkerier, parader, konserter mm. Idag var jag på stranden nästan hela dagen med Emma, på kvällen mötte vi upp varandra igen och gick in till stan för att kolla en parad. Skulle möta upp en annan au pair också men hon kom aldrig, hehe! Fail! Sen hittade vi inte paraden men vi gick till La Barceloneta och satte oss där för att kolla fyrverkerierna! Gåshud hade vi på kroppen så fint det var! Åh härligt! Sen skulle vi finna en bra tapasbar men det gick sämst, istället hittade vi något 50-tals aktigt som var riktigt mysigt! Där tjockade vi oss en massa onyttig mat men sånt är ju gött! Tanken var att vi skulle bli piggare men vi blev bara trötta och sen tog vi tunnelbanan hem! Lite halvt läskigt att vara under ground på kvällen tycker jag! Vänjer mig kanske! Det var i alla fall en go lördag! 



3 VECKOR

Sjukaste! Varit i Barcelona i tre veckor nu! Ibland känns det som en evighet och ibland känns det som tre sekunder! Helgerna är nog det bästa! Stranden, lön, tre glada barn som är lyckliga när dem ser mig på söndagseftermiddagen! Gött!! 

Idag (fredag) var jag ute med lite au pairer, trodde bara vi skulle kolla en konsert med sen blev det en bar och efter det en klubb, kom hem runt halv fyra istället för 23 som jag tänkt mig! Haha! Roligt var det i alla fall! :)



GRATTIS TILL MIG

Grattis till mig på min 19 och ett halvt års dag! :D firar jag med en söt bil på minsta pojken! :)


OKEJ

 
Från att ha en hyfsat tom helg så är den nu full. Möte med en snäll britt idag och nu är jag snart på väg till att möta några au pairer från skandinavien, roligt! Sen imorgon blir det stranden, äntligen! På söndag blir det kanske en eller två kyrkor och sen lunch med en schysst tjej från Holland! Roligt! Nu är ni lite uppdaterade på det, kanske är kul för er! Annars så har jag idag varit någon slags hjälte med mantel och hatt medan Jan har letat efter små saker som olika pistoler och så!
 
 
Hoppas att ifall helgen ändå är händelsefull så kanske jag får några roligare bilder än de på mig! woho!

EN FIN INBAKAD EN

 
 
Nu börjar jag bli trött så det kommer en massa inlägg vilket jag tycker är rolig. Vill också nämna att jag börjat läsa en bok jag fått med mig av M&P som utspelar sig i Barcelona på olika tider, det är väldigt spännande för gatan bredvid vår nämns och jag vet snart mer om Barcelonas historia än vad mina au pair föräldrar gör, haha! Det känns riktigt roligt faktiskt, framförallt för en sån som jag... som är VÄLDIGT intresserad av de gamla och att kunna ta på en gammal sten som någon tog på för flera hundra år sen, det är häftigt. I alla fall så satt jag och läste medan jag gjorde en fläta i håret som jag tyckte vart rätt fin så slänger in en bild som är snygg som få. Boken heter för övrigt Staden utan tid, om ni är nyfikna på det!
 
 

CANOVËS

 
Lite bilder från långhelgen! Träffade vänner till Leni också som var ännu bättre på engelska vilket är skönt för då kan man prata mer ledigt! :)

PROMENAD

Träffade en trevlig tjej från Umeå idag och vi gick en liten runda! Bara andra gången jag är i Barcelona, inte hunnit med det så mycket än, vill börja kolla runt lite mer nu när jag ska vara hemma den följande helgen! Den är en sån stad med så mycker historia bakom sig, häftigt!

SPANSK LEDIGHET IDAG DÅ

Eller ja en katalansk högtid idag så jag har varit i sommarhuset, som jag trodde jag skulle bli galen på, i fem dagar och totalt älskat det. Det regnade och det gjorde mig så glad för då känns det ju mer hemma! Idag ska jag träffa en svensk au pair som ändå bor rätt så nära, roligt! Vet bara inte när jag ska äta då! Hurra! Aja, allt löser sig under kvällens gång. Imorgon är det den första RIKTIGA dagen eftersom att barnens skola har börjat. Det vi, föräldrarna och jag, hoppas nu är att barnen får ut all sin energi där och bara är trötta och mysiga när de är hemma. Hurra!

LITE SOCIALT MEN SNART STOPP

Träffade en annan au pair igår! Hon var riktigt trevlig faktiskt men hon åker om ca två veckor så det är ju rätt synd. Dock gött att hon delade en hel massa erfarenhet och gav en massa bra tips! Finns fler folk som bor nära så jag ser fram emot att träffa dem, fast först måste jag ta mig igenom 5 dagar på landet med familjen och UTAN internet. Pallar inte, men det blir säkert bra! Färska ägg iaf! Yes!!

Här får ni en fin bild på mig som visar en fin sida.... Varsågoda! :*


LÜTZ GER MIG FLERA SKRATT

Härligt att ha något roligt att titta på efter frukosten! :)


ÄTER FRUKOST

Idag är det min första dag som jag ska jobba. Barnen går inte i sin riktiga skola än så det är inte helt på riktigt förns om två veckor, men nu börjar det. Himlen är blå och jag är fri fram tills ett, woho, nu kan jag plocka undan i köket och lära mig var allt är. Det är det och tvätt av kläder som jag behöver göra av hushållsarbetet. Jag gör inte så mycket än men hoppas väl på att jag får komma in till stan någon dag och börja träffa lite människor! Ah, detta var ju en kul uppdatering men jag lever i alla fall! :D

NU BÖRJAS DET

Nu är jag i Barcelona! Woho, eller ja något... vet inte riktigt hur det känns just nu! Mas o menos! Meheheh! Gillar föräldrarna och tiden vid datorn samt barnen men jag saknar maten, haha, och jag älskar mat! Jobbigt läge! Plus min familj, jag saknar dem lite! Redan? Ja, redan, jag vet,,, det är tidigt! Aja, imorgon börjar "arbetet" på riktigt, ska bli spännande!! Bara en liten update men det är allt för nuet! Kram på er! 

RSS 2.0