FAMILJ

 
 
 
 
 
Härligt att ha dem här! Många spegelbilder blev det, haha! Tycker jag är kul det! Och antagligen så vart chipsen inte tillräckligt salta här nere så det fylldes på med en hel massa! Hehe!

KOM KOM KOM

 
Snart är ni här mina älskade fina!
<3
 

GÅTT IGENOM GAMMALT

 
Har gått igenom mycket gammalt på bloggen nu och på den gamla bloggen. Älskar att jag skrev lite mer för var dag, även om mycket är totalt ointressant. Dock gillar jag att se tillbaka på tiden då jag pluggade och vad jag gjorde då. Roligt värre. Just nu skypar jag med Erik (heter det skypa eller skypea?) vilket är trevligt. Han tog sina föräldrars dator så att jag kunde få så honom också för ovanlighegernas skull. Roligt!
 
Annars har jag just nu ont i hjärtat, tror jag. Alltså det gör bara ont ibland men det är sååå obehagligt när det är hjärtat. Är säkert inte hjärtat dock. Jag är bara nojig.
 
På Lördag ska jag få träffa min älskade familj igen och jag är riktigt taggad! Antagligen har Theo bytat frisyr också så det ska ju bli ännu roligare! Hurra vad kul! Taggad nu ju! 
 
 

VAMPYR

 
 

GLAD PÅSK PÅ ER

 
Tengo el gripe, Súper chulo! Har haft feber fem dagar, över hela påsken. Men bättre att de kom nu än att det skulle kommit när Jessica och Hanna var här eller när familjen kommer! Aja, u hoppas jag på att bli frisk snabbt!
Så glömmer vi inte att vi är älskade och räddade. Och att Jesus lever! Hurra!
 

HANNA & JESSICA

 
Jessica och Hanna hälsade på mig i Barcelona och det var så himla härligt att se dem igen! Få snacka en massa och njuta av sällskapet. Älskar dessa två så otrolig fina flickorna! 

GLAD IDAG

 
Så update:
Imorgon så har jag sista lektionen i A2 sen börjar jag plugga B1! Så roligt att det går framåt!
Idag kommer Jessica och Hanna hit! Ska bli så kul att se dem!! 

DESSA SMÅMireia, Tamy, Jan och jag! 

Alltid lättare när man inte är själv! Jag pratar med Mireia och Jan leker med Tamy! Super tycker vi allihopan! Förra gången vi träffades var det extra mycket kärlek! Härligt! 


LYXDetta var så himla gott! Crepes med ost och tomat för mig och för Mireia rökt lax och ost! Himla gott! Sen bjöd Mireia mig på en med nutella och jordgubbar! Lyx? Jo tack! Gott och trevligt var det och jag har lärt mig lite nya ord på katalanska! Är annars då glad att jag har Mireia, hon är så fin! :) 

VÄRME


Härlig helg med massa sol och bad! Härliga vänner, promenader och mycket mer! Glad man är!

RSS 2.0