TORSDAG

Älskar torsdagar för fredagen är typ som helg hela den så jag njuter redan på torsdagen. Idag är jag speciellt stolt över hur jag tacklade ett helt spontant utbrott av minstingen. Tänker förklara det här under så om du inte pallar så kän inte att du måste läsa detta!
 
 Lillkillen möter mig i dörren till klassrummet och pekar på lite färg i ansiktet (sån som alla hade idag, en stjärna och något streck mm..) medan han säger "swimming today?" och jag svarar "yes, as...." då skriker han rakt ut och börjar gråta. Jag frågar honom vad det är och han svarar (skriksvarar) "No puedo swimming today por que nececito this mañana in school". Jag svarar lugnt att "No , no pasa nada, puedes nadar hoy" .. varav han får utbrott och skriker lite mer, till slut säger jag. " espera... we ask the teacher, ok? She knows if you'll need it tomorrow but I don't think so.. we'll ask her!" Varav han blir lite osäker och säger/skriker "no quiero" medan vi går tillsammans och frågar. Självklart säger hon att det är lugnt och att han inte behöver det på morgondagen och han är fortfarande sur.
Jag tänker att jag kanske skulle vilja avleda hans tankar från detta, han har en ny "medalj" som jag tänkte kommentera innan också men fick inte direkt luft så jag säger att den är fin. Haha... sen får jag en uppläxning om "NO TE GUSTA MALIN" ..."You no like" ... varav jag bara.. "Yes I do, i promise.. it looks great" som svar på det muttrar han, vill inte ta på sig jackan och absolut inte ryggsäcken. Fight igen, jag säger att jag kan bära den ett tag om han säger "snälla" för han sägerr bara "take" annars. Sen går han ifrån mig och bla bla bla.. slutar med att han säger please(!!!) och jag säger att om han springer snabbast till ett ställe så bär jag väskan hela vägen för att få upp glädjen istället. Sen var han helt ok resten av dagen!
Jag är så himla glad för att det gick, innan kunde han gå och muttra på mig riktigt länge men jag har en del trick nu. Dock är det viktigt att inte ge med sig på de viktiga sakerna så när han säger att jag ska ta hem väskan från poolen ifall han vinner till ett annat ställe så säger jag nej, att det var en engånghändelse och att han inte kan bestämma det. Vilket han förstår på direkten och blir ikke sur. YAY! Jag är bäst! Jag hade tålamod kan jag säga,  vi pratade om "snälla saken" i säkert 10 minuter, jag var cool lugn! Det var en så skön känsla. Jag blir så lätt irriterad annars men det gick! Yay! Sen när vi kom hem var han så sjukt gullig och det är så roligt när han vill leka och tycker om mig. Men han gillar mig inte så mycket över huvud taget egentligen. Det är fint att se hur han kollar på mamman dock, han kan ta hennes hand ibland och bara kolla på henne samtidigt som han sen lägger huvudet på handen och kramar den lite, han är så söt!! Antagligen därför hon har mer tålamod med honom också! Men i Spanien ser jag ofta och det är många som säger det att barnen är inte så väluppfostrade och det är något man märker vid många olika tillfällen. 
 
Alltså ni ska veta hur trött jag är u när jag skriver detta, kan bli helt kluddigt men from now on Malin... älska mer, tålamod, kärlek, rättvisa mm! Nu kör vi! 5 månader till med dessa barnen! 
 
 

RÅÅ


hjärta


JESSICA 20

Nu är vi väl gamla antar jag! Idag fyller Jessica 20 år! Helt sjukt ju! Av oss två så är det hon som har det kreativa anlaget och detta är inte något av det finaste jag gjort men jag ville bara ge dig lite fina bilder på oss Jessica! För jag älskar dig och saknar dig lite dagar som denna! Massa pussar och kramar på din dag! 
 
 
 
Älskar dig! 
Ha världens bästa dag och njut av livet som ung! 
 

HELG VS VARDAG

Det är ju sjukt hur stor skillnad det är på helg och vardag här. Helg - inga barn och massa kul. Vardag - konfliktlösningar, bråk, skrik, massa barn ... kaos, lekar, skratt. 
 
Här är en 14 sekunders video, ljudet gick inte bort... jag ville att ni skulle höra Jan för han låter EXAKT som en i the IT-crowd (han den tjocka som senare blir chef. på begravningen när han får reda på att han pappa har dött.. "fatheeeeer"). Så himla roligt! 
 
Annars är det Maria ni ser på filmen, Emmas kompis.
 
 

SAKNAR DETTA

Sökte igenom alla mina bilder idag ungefär oh hittade denna. Blev hungrig på direkten för vem älskade inte denna maträtten? Va? Vem? Detta var något av det godaste i skolan. På Ebbas fik serverade de ibland Fajitas och OH  MY vad gott det var. Hade glömt bort det men såg enna bilden och blev genast sugen på skolmaten!
 
 
Det var dock godare med kycklingen har jag för mig. Det jag tänker på är hur man försöker få ihop lagom av allt och sen har man nästan ätit upp när man ser hur Elin fortfarande sitter och försöker pilla bort allt det som inte hon ville äta. Åh! Saknar er så mycket ska ni veta om ni läser detta nu! Det var så härligt att bara kunna dra på restaurang med er fyra dagar i veckan i tre långa år! 
 
Det var en tid, nu har det kommit en ny! Så fort jag står för matlagandet blir det pizza. Inte vet jag varför... Älskade att laga mat innan men nu lockar det inte sååå mycket längre. Kan vara för att det är ett tradigt kök och det är svårt att hitta matvarorna man vill ha, men ja.. pizza är också gott! 
 
Blandat inlägg, kan vara för att jag är en liten trötter som alldeles strax ska lägga mig! 
Puss och kram

EN SEN FREDAGSKVÄLL

Snackade med Erik på Skype och vi undrade hur vår bebis skulle se ut! Är tvungen att dela med mig för jag menar... hahaha! Så fula! Detta är Harry Potter och Shebaka för namn hade vi i alla  fall! Får nog skita i dena planen dock då de ser ut som de gör! Haha! 
 
 
 
 
 
 

MÅNDAGEN ÄR HÄR EN FAVORIT

Måndagar brukar varaa riktigt deppiga dagar tycker jag men här så har de blivit riktigt bra! Jobbdagen kan vara jobbig men på kvällen går jag till två tjejers lägenhet och äter middag med en massa härligt folk och det är nog bland det bästa jag vet här. Samling av människor från lite överallt och de är så härliga allihopa! Jag får skratta så sjukt mycket och äta riktigt god mat! Åh, vad lycklig jag är! Det blir ju en bra start på veckan i alla fall! Hurra för det! 
 
Annars då Malin?
Jo, imorgon börjar jag 13:40 istället för 12:00 så denna veckan är och kommer bli ännu mera great! 

OM NI HAR TRÅKIGT

Jag har även en tumblr som ni redan vet... har faktiskt fem! Ops! Men ja... en som jag tycker väldigt mycket om! Där är fina bilder om ni är sugna på det en dag liksom!
 
Klicka HÄR för att komma dit! 
 
Hittade en bild igår som jag tyckte var rätt intressant, denna killen har ändrats mycket på en kort tid! 
 
 
 
 
 
 

EL MAR, HAVET, THE SEA


Havet ❤️

Jag mår så mycket bättre av havet. Jag älskar havet. Havet är det bästa som finns. Att kolla på havet gör mig lugn. Att stå vid havet och se vågorna komma in över stranden ger mig en speciell känsla i hela kroppen. En bra känsla. Jag har respekt för havet. Jag är ovän med många saker under havets yta. I filmer kan jag ibland inte kolla när de dyker under vattnet. Det är läskigt. Havet är stort. Havet är mäktigt. Jag älskar havet. 


GOOD DAY

Idag var en bra dag! Hurra för det! Möte i kyrkan, varm choklad på starbucks och snacka med Lena igen! Roligt värre faktiskt. Nu taggar jag en ny vecka!! SKAMKUDDE DELUX

Jag ska inte oroa mig för något detta året. Jag säger dock till er att känsliga tittare bör ej kolla detta. Men jag hade roligt när jag gjorde det och har redan en till på gång. Haha! Förstår dock verkligen ite varför skärmen skvalpar och jag pratar engelska. 
 
 

FIKA MED EMFIN OCH TOMMY

Vi var på ett mysigt ställe nära centrum. Alltså Emfin bor sjukt nära centrum egentligen! Galet! Här var det i alla fall mysigt! Vet dock inte om jag blev lite dålig av den fikan eller vad det var. Aja! Sånt är det! Det var mysigt i alla fall att få prata med henne medan Tommy springer upp och ner i trappan! Eller så att han i Emfins knä och tjöt av skratt när hon lekte med honom! Gullig liten sak.
BLÄ

 
Hela denna dagen var utplanerad på ett väldigt bra vis! Men sen blir det inte alltid som man tänker sig så idag sitter jag här i min ensamhet med svag feber, hade mer innan.. och mår lite halvkasst. hurra! Det blir nog ingen utgång imorgon kväll då utan myskväll istället. Det är ju bra i alla fall. Sparar pengar! Wie! 
 
Hoppas ni har en rolig fredagskväll i alla fall! 
 
 

JAG ÄR EFTER

Såhär såg det ut i Barcelona vid juletid. Marknader och fina ljus!
Gatan där jag bor. Muntaner. Så fint.
Shoppiggatan
Marknad
Marknad. Speciella vedträdet som har en vit påse med godis på ryggen. Den ska barnen slå för att få godiset.
En till bild från kvällen då jag såg Barca spela.
 
 

TIPS

 
 
 
 Som jag sa! Dessa två godingarna Troye och Tyler! Kolla in dem på youtube! Sköna! 
 
 
Super Fin Night - SÅ KUL SERIE! Jag skrattar varje avsnitt, några gånger.. minst! Jag älskar denna serien! Ett stort plus är att den bara är 20 minuter. Jag älskar 20-minutare. De är perfekt för frukost och nästan alltd annars också! Så varsågoda!  
 
 
 
Orange is The New Black- Började kolla denna för några dagar sen och blev fast sådär "SMACK" ni vet. En bra serie. Lite drygt att den är 50 minuter dock för då måste man se länge. Men bra är den! Kolla in den också vettja!
 
Så!! Där har ni! Jag förstör era liv. Jag vet! Mohahahaha!

VATTEN FÄRGAT AV OSKYLDIGT BLOD

 
Om detta är sant så är det ju helt sjukt! Vattnet är rött av de stackarnas blod. Antagligen är detta något som sker varje år. Att man dödar en massa valar för att visa sin manlighet eller något liknande. Ni kan läsa mer om det HÄR. I alla fall så vet jag för lite för att säga något om det men från det jag hört så låter det helt vansinnigt och jag förstår inte att detta utspelar sig i ett land som Danmark. Ofattbart.
 

UPDATE

Tjenixen, fy alltså, det låter inte bra. Hej? Ja, det låter bättre. 
Täkte just nu bara ta en stund framför min dator (som förövrigt har bestämt sig för att batteriet bör bytas så man måste antaglige ladda hela tiden...-.-) för att skriva av mig lite om hur mitt liv ser ut nu. 
 
Så mitt liv här i Barcelona är så skönt. Jag oroar mig aldrig över i princip någonting för allting är ju "bara här" om jag inte har pegar gör det inget, om jag har så spelar det ingen roll. Jag bryr mig inte riktigt. Det är väldigt skönt. Dock får jag lite panik när jag tänker på hur det ska bli när jag kommer hem. Måste söka jobb, hitta på något med mitt liv, ta körkort, komma på vad jag ska plugga till och mycket mer. Så just nu vill jag inte hem, alls! Hehe!
 
Det är vad som rör sig i mitt huvud. Annars så har Emfin bytat schema vilket kan vara lite tråkigt eftersom att jag inte hinner träffa henne lika mycket då, men det är helg snart och då så! Nu blir det i och för sig mycket tid med Satu och det är också trevligt! På eftemiddagarna har vi denna veckan gått till en park där vi solat och pratat spanska med en gamla gubben Juan. 
 
Annars har jag börjat kolla mycket mer på youtube, det är faktiskt riktigt intressant! Taylor är nog min favorit eller Troye. Aja, blir i alla fall sugen på att själv videoblogga när jag ser dem. Det verkar så sjukt kul! Haha! Plus att det hade varit roligt att lägga upp lite videor här också. Men det kommer nog inte hända. 
 
Orange Is The New Black har jag också börjat kolla på! Började med Bella och är nu fast. Sjukt bra serie, se den!
 
Det var det hela! 
 
 
Denna bilden är gammal, ungefär två år. Det är rätt sjukt faktiskt. Hade inget annat att lägga upp.
 
 

BÄSTIS

Idag har vi varit vänner och det är alltid kul. Pratar om mig och Jan då! Jag och Laia var inte så bra kompisar idag, men så kan det ju vara helt enkelt! Annars träffade ja åter igen en spansk tjej på summer och vi kanske ska ses snart någon gång! Roligt ska det bli! Jan ser ut som en modell! Sjukt ju!


MHHHH

ÖVERGLAD

 
 
 
Alltså för typ två timmar sen visste jag inte vart jag skulle bli av .... vart sjukt nervös samtidigt fett taggad för imorgon får jag besök av ingen annan än Bella! Så himla roligt! Jag är så taggad för detta! Ska bli så kul! Åh åh åh!! Vet inte vad vi ska göa i helgen men det blir säkert någon utgång, massa fika och god mat, kanske någon sevärdhet också! Kan ju vara bra! Åhhh! Men det är ju Bella!! Så glad! 
 
 
Så gamla bilder på oss! Tog dem från bilddagboken! Haha! Alltså, jag klagar på mina finnar nu! Stackars mig då! Jag bör vara glad! Hoppas det försvinner helt någon dag!
 
Det är inte vad dettahandlar om.. så taggad! Vi hörs chicas! 
 
 

HOLA

 
 
Ja, jag lever än! Hurraaaa! Tänkte lägga upp en inlägg om lite saker från helgen men tänkte vänta på att någon bild kom ut på piums hemsida, men nej det gör det ju aldrig. Kan ju vara så att jag kollar fel eller att de tagit bort mig för att jag är för snygg.. man vet ju aldrig! Hade i alla fall i fredags en myskväll med Satu där vi åt pizza och drack lite angria innan hon skulle till stan, vilket jag skippade för jag hade tvätt på lördagen och för att jag inte pallar gå ut kl 23. Uhu! 
 
Den svarta tvätten gjordes på Lördagen (den andra är än inte gjord) sen åts det lite mer och jag träffade någon mer finska samt en från litauen och en från polen! Rätt kul faktiskt! Sen mötte vi upp Emfin och Snaedlis och fyyy som jag saknat dem, blev så himla glad över att se dem igen! De är de bästa flickorna, så himla fina är dem! Åh! Aja, Emfins vän från Sverige var också med vilket var väldigt trevligt! Vi satt på en bar och sen drog vi vidare till Opium. Musiken sög, folket var inte så kul.. alla var inte så taggade. Jag var fett taggad på att dansa men det blev bara bajs. Vi stannade ändå kvar, träffade några trevliga killar musiken blev bättre, vi dansade och hade askul! Slutet gott llting gott.
 
 
Söndag.. chill chill chill... Jag och Satu ville hitta en mc Donald's och jag fick den brilljanta idén att följa Yelps instruktioner... Aldrig igen. Den ledde oss ut bland halft nerfallna hus och vi tvivlade starkt men tänkte att "no pasa nada" och gick dit i alla fall. Fanns inget där. Åkte till stan och gick på rean istället. Mycket bättre. Dock var satus rygg helt förstört och när jag träffade henne i måndags kunde hon knappt gå, usch! Stckars tjej! 
 
Måååååndag, woop wooop. Gick med Satu och hittade ett bibliotek, finaally.. men sen var det ju stängt åklart. 

Tisdag... Hände typ inget...jo.. la mig fett tidigt och skypade faktiskt med mammsen vilket var riktigt trevligt! Och juste... på minipausen gick jag till biblioteket igen och lånade mig lite böcker, yay! Ska lära mig spanska och bättre engelska! Hurra!

Onsdag (idag) vaknade 6:15 av mig själv för jag la mig tidigt. Steg upp vid 7 och begav mig halv åtta iväg till gymmet, woho! Var där ett tag, skyndade hem, duschade, träffade en trevlig tysk tjej, hem, ta hand om barn, paus.. träffade den gamla mannen med hunden som numera lär mig spanska, barnen igen, äta massa gott, träffa Becca och sen hem och sätta mig frmför datorn för att på något sätt summera dessa dagarna för både er men även för mig.Måste också säga att denna dagen så har alla tre barnen varit sååå snälla och jag har haft roligt med dem på riktigt. Detta är en unik känsla i barcelona med barnen Cardona men vissa dagar är bara guld. Vi byggde koja och lekte en hel massa lekar! De var nöjda och belåta helt enkelt och då är jag också det!

Vill  ursäkta för en sak, det är min avsaknad av vissa bokstäver, punkter, komman mm... Skriver som en kratta, jag vet det. Men det är som det är för jag är både trött och dålig på svenska! Pallar inte när jag läser era bloggar och de är så fina och genomtänkta. Jag är jag, en medelmåtta... intre riktigt bra på något. Soy Malin.
 
 
 
nej, kan inte vända rätt bilden för har inte tid! godnatt världen! 
 
 

FÖRLÅT!

Det är inte lätt att uppdatera när man är hemma eller iväg i London, händer saker hela tiden. Sen när jag kom till barcelona så orkade jag inte! Det kändes tråkigt att vara tillbaka men nu känns det så himla mycket bättre! Har några gulklimpar här nere som jag verkligen tycker om! Tack för det!

LONDON

Här får London komma i ett inlägg dårå! Vi såg så himla mycket men jag är nog sämst på att ta foton och dokumentera så jag har inte så mycket. Jag och Emma träffade en del av hennes kompisar också som jag älskar, de var verkligen riktigt härliga! Vi kollade ritish museum, big ben, london eye, tower bridge, millenium bridge (!!!!! hp<3), tate, bakers street och en massa mer som jag bara inte kommer ihåg vad det heter! Haha! Jo, HILLSONG, wow säger jag bara och lägger in ett till inlägg om det sen! Aja, kul var det! Här kommer bildmix!!

The monument
ÄLSKAR denna bilden på Emma, sååå himla kul!!
Shakespares globe! 
MILLENIUM BRIDGE
Tate
Nyår, oj vad glda alla ser ut... vi var i fixet! Som ni ser blev det mycket förrätt och alla var vrålhungriga så tror ni inte att vi åt upp allt och sket i att göra köttet till huvudrätten. Bra jobbat! Dock gör det inte SÅ mycket för det var fett gott! Vi var annara fyra tjejer, Nathalie, Emma, Zara och jag! Trevligt!
Sååå god efterrätt fastän det blev fel grädde! Så gott! Marabouuu! 
Frukostara såg ut såhär med Emma, riktigt gott var det! Detta var nog dagen efter nyår då vi satt hemma hela dagen! Vi gick en promenad men inget mer! 
Och firade nya avsnittet av Sherlock Holmes med Cola och popcorn! Göttttt!!
Poetiskt.... 
Mer fina turistbilder! Katedralen
Någon dörr som britterna tagit från Egypten! 
Grekiska skulpturer! 
Mumier!! HUR COOT?!?!!
Fina!
En utgång i Camden fick vi ju också ha med! 
Lite sådär smått taggade!
Söt liten flicka! Alltså sååååå söt! Hon tyckte om mig :') 
Nandos, ännu en gång. Första gången på Nandos var med Emmas kompis Gustav och då satt vi där i fyra timmar! Bra ställe! 
 
 
 
Så himla härliga dagar med Emma i London! Jag är så glad över att fått spendera lite tid med henne! Kändes dock så ensamt att komma hit till en tom lägenhet och sen lägga sig och sova... för sig själv! Annars var min resa ill flygplatsen kul! Såg bussen gå framför ögonen på mig! Men jag oroade inte mig, fck bara ta tåg istället, som kostade 20 pund, fy vad dyrt London är alltså! Men jag kom fram tidigare! Gött ju! 
 

HILLSONG LONDON

 
Så jag skrev detta i ett annat inlägg egentligen men får skriva här för det blev helt enkelt för mycket! Så jag var i Hillsong och det var great, ifall ni någon gång få chansen att se Robert Madu, gör det! Han är nog den roligaste predikanten någonsin, med ett bra budskap också. Åh vad han var bra.
 
För att dra ett exmpel. Detta är i början av gudstjänsten, alla har stått upp och så ommer han in. "Keep standed and just.. if I can ask you for one favor. Take one step to the left *alla tar ett steg till vänster* and now one to the right. *Smått skratt och frågande blickar* Now you can sit down! So... I'm gonna tell you.. this is gonna be a great service! Do you know how I can be so sure about that? *yeaah* Cause I've been up here talking for less than one miute and You've already been moved! *garvgarvgarv*" 
 
Okej, tänkte inte att det skulle bli sååå långt men ja, han var så bra och sa också någon som ska bli mitt motto och kanske även ditt motto för 2014! OROA DIG INTE. Tycker det är så himla bra, för jag lägger ner så himla mycket tid på att oroa mig, det är ju så dumt! Jag mår illa av det också vilket gör det ännu värre, fy för! Jag menar jag har ju tanken att jag kan lägga det i Guds händer också, för jag tror att han kan fixa allt! Men för er andra som inte tror på det så blir det väl ändå alltid bra till slut? För det mesta! 

RSS 2.0