OPIUM MOJITO FRIENDS SVENSKAR HOCKEY

Min lördagskväll slutade åtta i morse! Uh! Jobbigt! Men härligt hade jag det! Vi var ett gäng svenska, finländska och en islänning som gick till en bar och den till opium! Trevligt var det! Massa svenska trevliga människor! Här kommer bilder!
Härligt!! Dock inte lika kul att bussen inte gick längre! Vi fick ta metron hem! Går ju bra det med! Regnade gjorde det, men härligt var det!
Kram


TPRSDAG


Torsdag! Är min favoritdag i veckan just nu, bäst!! Detta är btw utsikten som avia har över bergen, tibidabo och sånt! Idag var det firande av Quim, som sagt, sen gick jag och mötte Emfin! Detta är det bästa caféet någonsin, te med honung, två koppar pch lite till för 1,3€! Bäst!


GRATTIS QUIMIdag blir han 11! Roligt! Han var så glad för presenten han fick också, blir så glad av sånt! Idag har vi alltså firat här, tre barn med för mycket socker blir alltid kul, hehe! 

FRUKT


Jordgubbar har vi ofta här hemma nu! Så himla festligt! Även melon! Dock är apelsinerna nog min favorit! Så goda!ätit mer appelsiner än i hela mitt liv här! De vi köpte senast var de godaste på länge! Åh! Mums! Kan vara därför jag nästan aldrig varit sjuk här nere! Bra jobbat Malin! 

Aja annars då? 
Spenderade helgen i canovés, var så härligt! Jag behövde komma ut där! Det blev hästar, kor, hönor, kaniner, hundar och spindlar i massor! Joinade även tinder! Hahaha! Så jag hade kul! Finns roligt folk! Tränade även min spanska en hel massa och åt nyttig hela helgen! Borde aldrig flytta hemifrån jag kommer bli så tjock! Usch! 

Har annars gått en månads spanskakurs och är nu inne på min andra! Helt sjukt vad dyrt det är så lever nu på små marginaler men det är det värt! Jag lär mig så
Himla mycket och borde ha börjat tidigare men vad gör det! Jag har fortfarande tid kvar, typ igen (:(((((((() , kommer kunna lära mig mer! 

Hej hopp det blev snurrigt kanske men dör fick ni ett litet inlägg, nu är set så att tengo pipi så vi ses en annan gång! Puss!


JAG VILL HA EN KALV


Bacita! Så söt!! Åh! Rädd var den lilla sötingen men skickade mig på fingret gjorde hen och var sjukt söt! Åhhh! Vill ha en kalv nu! 


ANIMALES EN CÁNOVES

HAPPY BIRTHDAY MALIN

Det kändes annorlunda att vakna upp själv på en födelsedag men annars så var det ungefär som vanligt! Älskaralla människor jag har runt omkring mig! Mormorn kom med choklad, Gud gav mig 27 grader och sol, Snaedlis och Satu kom hit och åt med mig, folk gratulerade på olika uppfinningsrika sätt, skickade brev, skickade bilder och till slut så lagade familjen god middag och vi åt för första gången vid "finbordet"! En härlig födelsedag!

Tack för att ni allihopa är världens bästa!! Jag är så glad att ha er! 

<3

LÖRDAG

 
Helt sjukt att kunna sitta ute såhär och bara njuuuuta! Bästa av det bästa! Jag älskar denna värmen men den ger sig antaglgen av på tisdag eller onsdag! 

EN LITEN TANKE

Så är det någon annan som har tänkt på hur sjukt snabbt tiden går? Jag kommer vara i Sverige om mindre än hundra dagar och jag vet att förra gångn det var ungefär 100 dagar så kändes det som 20. Jag har lite panik över detta för Barcelona växer i mina ögon för var dag som går. Jag älskar Barcelona.
 
Jag saknar inte längre Sverige saknar inte på samma vis som i början för att det är ett helt annat liv här och därför blir det enklare. Saknar familjen och vänner när man faktiskt pratar med dem men annars så är det en hel annan värld här med andra  glädjeämnen och andra problem. Det är konstigt på ett vis men samtidigt känns det helt neutralt. I början tyckte jag inte om Spanien lika mycket, ogillade maten och lite det ena och lite det andra. Nu gillar jag maten för det mesta och det känns helt ok att ha det soligt, varmt och gott! Det är så lätt att leva här just nu. Inga måsten och ingen direkt framtidsplan. Kanske att jag återvänder hit en annan gång i mitt liv.  Det hoppas jag på.

CARNEVAL
Carnevalande över hela förra veckan! Fy vad häftigt! Vi såg även tåget och det var ju sjukt det lilla man såg i alla fall! Kul att se alla olika människor också, de går verkligen all in! Att hämta hämta Jan på skolan var kul! Kom till skolan och där man går in är det en glasad vägg till en av matsalarna. Poliser i salen. "Vad i hela friden har de där att göra" tänker jag snabbt! Sen känner jag igen en polis, sen en till och förstår först då att det är lärarna som klätt ut sig! Så himla bra utklätt, allihopa! På skolan hittade man också treåriga prinsessor, ninja turles, batmans, supermans, Peter pan, tigrar... Massa saker! Små bin! Så söta de var! Och det var inte en enda som inte hade en dräkt! 

Detta är mina dåliga försök till något! Glömde ID när jag skulle ut med spanjorerna, så blev inte mycket med det men på lördag blev det en hel massa ashärliga tyskar och även en del hängande med dem på söndagen i Sitges! Bästa helgen på länge faktiskt! 


SITGES

Åkte till Sitges en dag, lite halvt spontant men en flicka jag känns i två timmar. 
Sitges och dess hav! Det går en mur runt staden och när du kollar ner från denna muren ser du 20 meter ner sen kommer havet! Det är underbart vackert! 

RSS 2.0