PINSAMT

Vem kommer vara blekast på studenten? Tjejen som bott i Spanien ett år! Hurra!
Dock så har vi varma kvällar som jag älskar men kom igen! Ingen sol för mig inte! :( hoppas det ändras 

COLORES

Random par vid stranden. Soluppgång i bakgrunden! Då var vi på väg hem! Var ute med Snaedis och Elli! Så himla kul! Två riktiga snyggingar, förstår inte hur det har gått till! Det var i alla fall en riktigt kul kväll och det pratades en hel del med både den ena och den andra! Sen var jag i min säng 7:30 vilket inte var lika kul! Haha! Medan jag väntade på metron smsade jag samtidigt med pappa som vaknade fem, på en lördag. Roligt med sällskap i alla fall! :) 

BLACK AND WHITE

LA PLAYA


FREDAG

Så var det helg, ännu en gång! Och vi älskar helg! 
Me and a LOT of germans! 

Denna fredag sprang jag seriöst från en sak till en annan. Till slut träffade jag Maike, vi åt med detta gänget ^, lite tapas, paella med vin och sen någon god shot på det! För första gången har jag varit på en reggae bar och det var intressant! Haha! Hade i alla fall riktigt kul med dem och det blev en hel massa spanska! 

-

 

UPDATE

Halloj på er! En liten uppdatering kanske hade suttit bra?
Helgen blev väldigt lugn och på måndagen gick jag en lång promenad med Jaime där vi fick stoppa på vissa ställen och ta skydd från regnet som bara öste ner på oss och våra läderjackor. Inte bästa kombon men det har inte regnat på hur länge jag kan minnas så varför skulle det göra det just då? Härligt var det i alla fall.
På tisdagen så passade jag barnen och de somnade snabbt så det var najs!
I onsdags tog jag det lugnt, tänkte ut och springa och vara nyttig men stannade hemma, pratade med m&p och åt pipas. Bra!! 
Igår träffade jag i alla fall Emfin på vårt favvoställe och pratade en massa, det var trevligt! Denna helgen är jag mer taggad än förra så nu håller jag tummarna för en lyckad helg med en fin solbränna, för den kan väl komma snart? Bara sådär helst! 
 
Just nu sitter jag instängd på mitt rum och väntar på att husägaren ska lämna så att jag kan göra frukost och äta i lugn och ro! På tal om lugn och ro... Har ju aldrig bott i lägenhet förut och usch vad det kan gå en på nerverna. De har byggt i lägenheterna ovanför assslänge nu och SOM det låter, jag sitter med min dator, med hörlurar i, och kan inte höra ett dyft av vad de säger/sjunger. Jag kan dock sova med oljudet på någon konstig vänster. 

MYSIGT Myskväll med Mireia! Sushi, pizza och chips sen serier på spanska! Rätt coolt! Tycker om henne så mycket!! 

SKA SKAFFA HATT

Superposarn här! Med pappas hatt på huvudet. Är sugen på en själv faktiskt!
JUST NU

Kollar tv med Jan och myser med Pipo! Längesen ni fick en bild på honom! 
EN EURO
Jag gick till stan med Satu för att äta lite mat då hennes familj hade gäster och hon inte ville vara med dem! På onsdagar är det "1 euro kväll" på ett coolt ställe så dit gick vi! Dock var det två euro för salladen. 

Baguette, chips, sallad och ett stort glas pepsi för 4 € och en för mätt mage är ändå rätt billigt! 

MONOPOL MED LAIA

Övertid, med många minuter! Men det är ändå rätt mysigt att spela spel och så!SVENSK KVÄLL

 
Strand - katalonsk historia + dålig engelska - OMM med svensk fest
 
Har inte tagit många bilder kan jag ju säga men denna dagen var fartfylld, varit på vift exakt hela tiden! Träffade en kille från tinder bara för att öva engeska med honom, det var ändå kul men fy så hemsk engelska, haha! Hade varit enklare på spanska. Men det var ändå trevligt. Hem och duscha, äta, byta om och dra till OMM.
 
Emfins kompis Emma hade anordnat hela denna svenska kvällen med hjälp av hennes finska vän. Antagligen har det aldrig varit så mycket folk där. Känner inte Emma bra men är ändå stolt, coolt att man kan fixa ihop sånt som blir så lyckat. Roligt!
 
och här ser ni mina mediciner och en del av rosen jag fick av pappan, fint är det! 
 

<3en lördag på stranden SNAEDIS AT BERNIE'S DINER

 
 
 
Efter en härlig dag på stranden denna torsdagen så träffade jag Snaedis och vi åt nachos på Bernies. Så bra att man passar på att äta så spanskt när man ändå är här.. eller? Sen gick vi rundor på stan och kollade in de mindre fräscha gatorna samt åt glass/våffla. En härlig kväll helt enkelt. Sen var tanken en bar men vi hittade ingen vi gillade så det blev inte alls på det viset! 

RSS 2.0