DET HÄR MED SKOLA

Sitter och försöker se samband mellan bruttoregionproduktion och folkmängd just nu, det lät inte alls svårt i boken men jag hittar inte sambandet. Vi håller på att skriva ett litet lätt arbete, bara det att motivationen är under marknivå och jag inte pallar. Men det görs såklart i par så man måste ju prestera för vi är två! Keep on kämpa Malin, du lär dig i alla fall något! Hurra! 

HEJ HEJ HALLÅ

Som Timbaktu brukar säga! Tja, ville bara säga att denna världen är knasig. Jag blir rädd ibland. När man ser nyheterna och hur mycket hat det finns i världen, att det ens ryms. Slår vad om att Gud ångrar att han lovade att aldrig dränka världen igen.

Sen ibland, ni som är insatta, undrar jag... Är det på grund av hat dom folk t ex dödar varandra vid Gaza eller är det för hoppet om att bli ett eget land/frihet/jagvetintevad? Jag förstår inte hur man kan hålla på att bomba hit och dit. Döda oskyldiga, eller skyldiga. Alltså. Sluta!

Vart tvungen att skriva av mig, brukar aldrig göra det för då föredrar jag att läsa Jessica och Hannas texter, de är duktiga på att skriva. Men det är ju skönt att bara få ur sig tankar ibland om än på ett sådär småslarvigt Malin-sätt.

SKATORNA FÅR PASSA SIG VÄLDIGT NOGA
BLÄNDÄT

Idag har jag varit ledig så jag och Erik åkte hem till hans storasyster och myste med henne och lilla Loke! Sen kom nästan hela resten av familjen också, kul ju! Efter det gick jag till my och snackade en hel massa strunt! Härligt! 

Läste igenom lite delar av min blogg idag och det är så kul att gå bak och kolla så jag kände att detta var tvunget! 

Jan skickade fina videor till mig idag, jag saknar dem så! Det är så jobbigt ibland, de är så fina!! 

GRATTIS THEO


Theo 15 år, nu är han 16! Vi firade honom på söndagskvällen! Mysigt var det! Han fick vara massa kläder, och det var han glad över! Tänk hur man ändras med tiden, det var inte längesen vi gick på BR och letade polis/brandbils lego! Haha! Nu är han längre än mig och tjosan hejsan vad stor han är! 

ROLIGT

I fredags var jag med Erik i Köpenhamn, sen firade vi mormor (smörgåstårta, Mh, plus my) och efter det plockade vi upp Bella! Theo hade sina kompisar hemma, jag och Bella fixade oss! Sen blev det mojito med pumpa i och en hel del dans! Härligt! På lördagen åkte jag till Helsingör med mamma och pappa, mysigt! Sen var det halloweenfedt på villan, så himla kul! Efter det drog vi ut en runda! På söndagen var mitt liv kaos, men på kvällen firade vi Theo och det var asgod mat! 

RSS 2.0