INTE MIN GREJ DETTA

Inte min grej detta med bloggandet, gör det allt för sällan. Jag tycker det är så roligt att kolla tillbka på vad jag gjort men det är sällan det händer. Plus att just nu gör jag inte så mycket. Jag pluggar, det tar faktiskt en hel del tid, sen tränar jag och sen hänger jag med Erik. Typ så gåre runt, runt och runt. Så många som är lågt borta, saknar ihjäl mig efter Emma ibland och sen är jag bara allmänt knasig. 
 
Nu har jag i alla fall haft en intensiv vecka, de tre dagr som varit, med prov och skrivandet av ett praktikfall. Nu är det bara en text som ska kompletteras sen tar jag långhelg, jaddå! Inget jobb på lördag heller så det är gött faktiskt! 

HELG

KLAR

Gjort allt arbetet för denna veckan och börjat plugga för provet som vi har om 19 dagar, sjukt produktiv man kan var när man bara villl och är IN DA MOOD. Nu får vi se hur länge det håller! 

VILA I FRID

Idag dog min spanske morfar! En sån trevlig person som inte alls har åldern inne för att dö. Men han blev sjuk och fick ligga inne länge så det är väl skönt för honom att få slippa lida och få vila lugnt. Vill så gärna vara där nere och hålla om familjen, krama på dem och vara med och dela deras sorg. Han var i alla fall en positiv och väldigt generös man som alltid gav mig uppmuntrande ord om spanskan, simmningen och barnpassningen. En sådan fin man. Bjöd hela familjen på fika när de var nere och hälsade på mig! 
 
Vila i frid.

SAKNAR MIN KISE!


Pipo! 

TJACoolt!RSS 2.0