PEPPARKAKOR OCH RUMSGRAN

Igår hölls det traditionella julbadet på bankogårdsgatan! Det är alltid lika mysigt när moster Lisa kommer med sina nya former och man vet att julen är på g. Inte lika kul efter 50e plåten man tagit ur ugnen, när ångan slår mot ansiktet och doften är starkare än någonsin. Huvudet värker och illamåendet bubblar upp igen, efter varje 4,5 minuter! Men det var mest roligt faktiskt så de så! Sen kom farmor och satt med, mysigt! Köpte även en rumsgran för ett tag sedan, tycker den är rätt söt faktiskt! Man får ju ha en sådan när mamma går och köper gran av stål! PINTEREST

 
Har för första gången scrollat ner bland tusentals bilder på pinterest. Har redan tumblr och där spenderar jag mycket tid när jag finner ro till det. Älskar att förlora mig själv i tumblr till musik eller skypesamtal med Emma. Jag har lärt mig att jag MÅSTE skicka länken innan jag pratar om bilden/gifen i fråga. Annars blir hon milt sagt irriterad.
 
Mamma, jag och Erik var en sväng på Helsingborgs julmarknad i helgen och mamma hade egentligen velat ha en krans, men just det ståndet var helt länsat. Kan man förstå om de såg ut som dessa. Fina. Dock tycker jag nog att de gör sig finare såhär tillsammans istället för på en dörr.

DECEMBER

December är nog den mysigaste månaden ändå! Älskar att vi går in i den just nu.
Exempelvis kommer klasskompisar med olika julbak till lektionerna, senaste var beskvi med pepparkakssmörkräm inuti. Så gott. Tidigare har det varit kakor med smak av jul. Gott!
Julkalendern börjar, som jag tyckte var intressant men tror inte barnen tycker detsamma.
Och vem älskar inte bilderna som kommer ut på tumblr med massa snö, tjocka stumpor, koppar med te.
 
Dock svårt att få fina bilder. här är min bild:
 
På tumblr hittar man istället denhära:
 

DET GÅR BÄTTRE NU

 
 
Det går bättre nu! Denna terminen började med min första kuggade tenta.
Men nu har jag fått tillbaka sista provet, redovisning, och fick 5/5 - mitt första VG!
Äntligen något jag har lätt för och tycker är roligt! Kanske blir ekonom ändå!

RSS 2.0