KÖPENHAMN MED ERIK

 
På Hard Rock café, mysig helg i Köpenhamn med Erik. Denna hamburgaren var nog den godaste jag ätit. Någonsin.
 
 

NATURE

 
 

I'M TOO HOT, HOT DAMN


Call the police and the fireman

TRÖTT?


NAJS


Jadå!! När det är fint väder och man börjar sent för att skrivpartnern är på arbetsintervju, då kan man sitta i solen och gotta sig en halvtimme! I'M SO HAPPY TO SEE YOU AGAIN


.... But oh how I miss the days in Barcelona! 

Snædís is here on a visit and I couldn't be happier! It was a bad day to go out but it was still nice! I just wish that we could live in Barcelona one more time live as we did and just have fun! 

LOOK LIKE YOU'RE HAVING FUN
BEAUTIFUL DAYVäldigt fin dag, även mammas födelsedag! 49 år, snart halvvägs till hundra! Vi firade henne med en massa semlor och mormor, morfar, farmor och farfar! Pappa var inte hemma så ikväll blir det god mat för att fira lite till! Mysigt är det!! 

Annars är det numera en massa plugg som gäller inför diverse saker men läget känns lugnt! På lördag nalkas jobb och sen kommer Snaedis och hälsar på mig! Wieeee! Så himla roligt! På måndag flyttar jag och Erik in till Svenssons hus för att vakta det i två veckor! Ska bli kul! 

Har ni det också bra? Jag hoppas det! Kram! 

MÅNDAG

I helgen har det pluggtats och skrivits och nu är det bara på det igen! Jag gillar inte måndagar, alls! Tycker de är riktigt jobbiga men denna veckan ska bli bra och måndagen ska vara rolig! Måndagen är ju alltid en chans till att starta på nytt så idag startar vi med intensivt plugg och träning med Bella! 
RSS 2.0