NJUT

Idag är sista dagen innan nio dagar av moln och regn samt lägre temperaturer. Dessa dagarna med de fina vädret och de höga temperaturerna har betytt allt för mig. Jag blir så mycket gladare av solen och av att få färg på huden, skojar inte, jag är lite röd. Får njuta av denna kvällen nu också då så att det njuts för fullt när man kan. Varför är jag ens inne? Vet ej!  Tentan gick sådär idag må jag säga, jag har varit sjuk i veckan så kan bero lite på det men kändes faktiskt som att jag hade lite koll på det så är förvånad över att det blev på detta viset. Får se hur resultatet blir om några veckor, ångest men helt ok! Nu ska jag lägga en bild där ni får se mina nya örhängen som jag fick av Isac och Theo! Orginalet så att säga!
 
 

DEN DÄR MOBILEN

 
 
Åh vad jag, och många andra, borde lära sig att inte ha mobilen uppe hela tiden. Att titta ut genom bussfönstert kanske ger mer än att kolla instagramsflödet ännu en gång. Att vakna upp på morgonen och kolla ut på den fina soluppgången istället för att gå igenom twitter-flödet. Det har jag blivit bättre på, på morgnarna, nu är det mest kvällarna man borde lägga sig tidigare på så att det blir bättre med det! 
 
Aja, är trött, vet inte vad jag ville komma fram till... men iaf.. när man ser mammor som står och kollar på deras mobiler och deras små barn i vagnen framför skriker om deras uppmärksamhet så känns det ju inte helt rätt.

21

FOREVER 21!
Det kan man ju inte önska sig, då hade man ju dött nu, usch! Istället önskar jag mig ett starkt godkänt på tentan och en frisk Malin till imorgon!
 
Jag hade i alla fall en trevlig födelsedag, fikade med Jessica och Johan på dagen, sen kom mormor och morfar förbi en runda och mormor hade virkat grytlappar till mig, de är jättefina, jag blev så glad! Till slut åt vi middag tillsammans, familjen och Erik, nice!
 
 
En halv Jessica, Malins skugga och Johans mun! Jadå! FIn bild. Men mysigt var det. Tulpanerna fick jag de också av mormor och morfar, så fina de var! 

HELST FOREVER 20

När slutar det? Nu vill jag inte bli äldre eller så vill jag slippa åldersnojan, varje år är det samma sak. Jag freakar ut lite lätt sådär framåt kvällen den femtonde då jag inser att jag kommer aldrig bli så ung som jag är nu, jag går från 20 till 21, nu är jag gammal! På riktigt! Orkar inte med detta! Kan man stanna i åldern? Med Nicholas flammels vise sten eller något? Vill inte bli äldre, få mer ansvar och större utgifter! MEN jag ÄLSKAR födelsedagar, glömmer det varje år men jag älskar det! Det är så härligt att få prata med alla sina nära och kära igen, det betyder så mycket för mig! Så nu ser jag fram emot en rolig födelsedag och att vara forever 21! 

BELLA OCH MALIN 43

Det är så roligt att ha börjat hänga med Bella lite ordentligt igen. Nu firade vi bådas födelsedagar på Bellas födelsedag nere i Malmö. Vi åt på Surf Shack, som jag varmt kan rekomendera, deras  pommes med vitlök och ost.. MUMS! Sen glömde jag välja till ost på burgaren vilket kanske bidrog till att det inte var den bästa i mitt liv! Sen såg vi iaf Cinderella som var en riktigt mysig film även med "riktiga människor".
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0