FIKA MED IDA

Ida har ju fyllt år, den 13e (!!!) november! Inte alls längesen eller så! Så vi firade henne med en fika! Mysigt värre! Jag fick dock sticka rätt snabbt till förhör med polisen! Låter fett coolt och badass, det är det också! Wooop! Men jag tog i alla fall en bild så... Ja om ni ber om det så kan jag väl lägga upp den... Åh...!


GAME ON

Vi hade en tävling idag på fysiken. Tre timmar tog den ungefär. Vi skulle räkna ut med hjälp av olika formler hur långt bort en kula skulle komma om den åkte ner för en ramp som stod på ett bord. Alltså hur långt från bordet kulan skulle komma. En riktigt rolig uppgift som tyvärr A-klassen vann. Dock var vårt lag och ett annat lag i B-klassen de som hade högst poäng! Yääää! Så vi fick de enda priserna, coola pins! Oj vad mycket text men jag är så cool så jao!


BONDE SÖKER FRU

Nu sitter en spänd Malin framför datorskärmen och ska kolla på avgörandet av Bonde söker fru! Jag är egentligen inte superduperinsatt men nu har jag ändå sett det så spännande är det! Wiwiwiwiwi!

INTE ALLA SKOLOR SOM HAR ETT PARISHJUL PÅ SKOLGÅRDEN

Nu håller skolan på att bli bättre! På skolgården håller det på att byggas upp ett parishjul, lyckliga äro hela nahum. Allt är så klart ett knep för att locka niondeklassare! :)


ROSA HOCKEY-PULVER RÄDDAR KVÄLLEN

Bestämde mig för att ha myskväll med matten, det är lite lagom mysigt. Sen kom pappa med lite jordgubbspulver och jag blev lycklig! Lycka till med studeranden inför matteprovet imorgon nahumare! :*


OH, VOLDY, VOLDY, VOLDY, VOLDEEMORT


DREAM


 
i love it

YOU CREEP

Lite smått hemska bilder tyckte jag, aopp! 
 

Som ni ser så hade bilderna med lätthet fått plats bredvid varandra men det vill de VERKLIGEN inte! Hur gör man för att fixa det? :( 
 

NATIONELLA I SVENSKA - CHECK

Nu är både talet och krönikan klar, yää! Skrev väl i tre och en halv timme ungefär och är inte supernöjd men såhär får det vara! Vi fick skriva på datorn och det var riktigt skönt, man kan sudda och ändra ordning så mycket enklare, det sparade en massa tid, yää! Sen fick jag låna Jessicas iPod vilket var skönt! Så wohoooo, det är över! Jag är lycklig!! :D nästa vecka matteprov! :|


MYSBELYSNING

Nu sätter de upp juleljusen på skolans vägg! Älskar när man kommer tidigt till skolan och det är mörkt när dessa lyser så mysigt! Hurra!


BRAKING DAWN

 
Var och såg denna filmen igår med lite tjejer från kyrkan. Jag är besviken. Boken var riktigt bra så jag hade förväntat mig något bättre. Det kanske bara är min fantasi som är så mycket bättre än regissörernas, eller så var bara boken var så mycket finare och mer känslofylld. Som pricken på i:et så var lilla Renesmee datoranimerad i ungefär halva filmen och det var SÅ FULT gjort. Det var nästan pinsamt. När man har gjort fyra filmer som ändå var rätt bra så kan man väl lägga ner lite tid på att i alla fall försöka få det att se trovärdigt ut.. men nej! Nu när vi ändå talar om dåliga saker i filmen så började de spegla Voltouri på ett helt annat sätt, äh! Jag att filmen skiljde sig ganska rejält från boken i slutet, eller så är det bara jag som har glömt hur slutet var. Den var inte bar dålig... för de jag gick med tyckte att den var bra och jag tyckte att den var fin ibland men den är inte på något sätt som de andra filmerna men fårhållandena mellan rollerna har ändrats och därav blire lite annorlunda. Inledningen var dock riktigt bra. Härlig låt liksom.  

LUGNET EFTER STORMEN

Idag var en rätt lugn dag där jag bara chillar äter gott och njuter av att ha Svenskan avklarad. Resten tar vi tag i imorgon. Dock ska det lagas mat och ses på sista Twilight -filmen då också men jag klarar allt!

-

Läs detta med en dramatisk stämma.
"Mitt namn är Malin. Imorgon kommer de att säga att mitt namn var Malin. Du gissade rätt. Imorgon är jag död."
Maha! Nejdå men svenskan går så himla dåligt så det är nog sant! Det var i alla fall roligt att lära känna er alla mina fina vänner! Lev vidare! Carpe diem och sådana fina ord! (jag ska inte dö)

HÄRLIGT VÄDER

Jag älskar när det är dimmigt! Så därför cyklar en lycklig tjej hem efter gymmet! Taggad för att skriva ett svenskatal det är hon också! Wieeee!


KICK I BAKEN


Kick i baken är verklgen vad jag behöver nu! Jag är typ trött hela tiden och känner mig sunkig. Mycket beror på att jag inte tränar alls lika ofta längre. Det är rätt tråkigt att träna när man inte kan träna det man gillar mest, jogging. Det är fortfarande fel på mina ben och det suger. Nu är jag i alla fall lite mer sugen igen, man kan vara på gymmet och spinna, inte det roligaste men det funkar! Det är säkert fler av er som har problem med detta så jag tänkte lägga ut två fina bilder! 
 

GRATTIS ISAC

Nu är du sjutton år, vad roligt för dig! Ett år kvar till ditt körkort! Wohooo! Nej men jag tycker om dig fisac för du är rätt snäll ändå! ;)


DET PIPER I MINA ÖRON

Lycklig tjej säger godnatt till världen!

 


ROLIGT PLUGG

Jag har faktiskt lite plugg som jag tycker är roligt nu! Ska jämföra na'vi-folkets religion med världsreligionerna. Det är rätt lätt att skriva ibland så det känns som att man kommer framåt! Sånt är kul!!


MYSIGA VÄNNER

Störda vänner! Idag stannade jag och Emma kvar på stan, pluggade och sen fikade vi med Robin! Mysigt att prata om allt och inget! Jag får för mig att jag inte hinner sånt längre så jag åker alltid hem och tycker synd om mig själv. Detta är ju mycket mysigare.


UNIVERSITET

Idag blev jag chockad... beteendevetenskap lät roligast att plugga. Jag som var helt inne på NV-sidan och luskade. Detta kan ha berott på föreläsarna som var sjukt bra. Vissa föreläsare vi hade idag borde man sätta en munkavel på så att de aldrig mer yttrade sig! Ja, jag tar i men ... man kanske inte ska ställa dem framför 100 elever i alla fall. Så civilingenjör ska jag inte bli.

Har ju annars varit inne på läkare, men oj vilka betyg man ska ha. -Men Malin... du kan ju bli sjuksköterska istället? -Fast då får man mindre betalt, HATAR ATT SÄGA SÅ, och får inte göra lika mycket.

Det finns så många valmöjligheter (om man har 22,5p) så jag förstår inte vilket håll man ska gå åt. Usch! Men det klarnar nog snart... hoppas jag!

Hoppas det går bra för er som ska välja! Och för er som precis börjat studera på gymnasiet... Lägg ner tid på det ni gör för ni tjänar så otroligt mycket på det i slutändan.

VÄNTAR PÅ ATT LE SHOWER SKA BLI LEDIG

Är SÅ trött idag, har znoosat från tio över sju till kvart i åtta. Inte bra! Så nu är ju duschen ockuperad, illa! Idag ska vi ner till Lund och kolla olika universitet, jaaa! Eller inte! Jag har ingen aning om vad jag vill bli, så vet inte vad jag vill kolla. Träffa Jens vill jag iaf göra så jag hoppas det hinns med! Sen kan jag åka hem tidigt och bara chilla (plugga matte och religion). Äh, nu blev duschen ledig, so long!


GRATTIS PAPPA


TACK HELG

Ett stort fett <3 till helgen! Jag har äntligen fått tid att andas ut! Härligt! Sen har jag haft roligt på lutantutans födelsedag också! Idag hade vi lite firande för Isac och Theo med mor- och farföräldrarna. Det finns så många fina människor i min närhet och det gillar jag! Så kramar på hela världen! Nu ska jag sova så att jag får mina åtta timmar!


PLUGG OCH KAOS

klagerier och annat kul... du behöver ju inte läsa!
Mitt nya motto är nog kaos. Som ni alla vet (eller ja.. jag förvänar mig att ni vet det i alla fall) så är jag ALLTID ute i dålig tid med arbeten i skolan (förutom en historiauppgift i mitten av tvåan då).  Som ni också vet så har jag varit stressad och haft någon slags magkatarr som kaosat loss rätt rejält. Nu ska jag alltså inte stressa. Om jag stressar kommer illamåendet tillbaka, vilket jag hatar, och då slappnar jag av... kanske lite för mycket. Så nu är jag inte stressad tre dagar innan inlämningar och prov.. utan ungefär precis dagen innan... om ens det. Dock är stressen min enda insperation till att faktiskt göra något i skolan så det är rejäl kaos i mitt skolliv nu. 

Började plugga till biologiprovet på onsdagen, provet var på torsdagen. Det gick faktiskt rätt bra ändå! Och idag ska jag sätta mig och börja med Svenskan som ska vara inne.. idag. Skulle börjat igår men hade ingen motivation och jag var tvungen att göra ärenden på väla. Så idag äre köttadag! Sen ska jag göra ALLT i god tid!! ... javisst Malin! -.-

KAOS

Tänker lägga upp mer saker från lovet sen eftersom att det var så härligt! Aja, aldrig haft sådan ångest inför skolan som jag hade igår... trodde knappt jag skulle till skolan idag, men det gjorde jag och det gick bra. Det var sjukt god mat också så jag slänger in en bild, (yaaaay)!!


TÄNKER LÄGGA UPP ALLT

Oj vilken händelserik dag! Och ja... Jag måste skriva det här för det är roligt att se tillbaka på!

Benjamin körde gänget till Ikea, vi tänkte först sticka till Gbg sen Malmö men ja.. Vi kom fram till att Ikea och väla var bättre! Så vi gick runt på Ikea och lekte rundor i olika rum, åt lite köttbullar och stack sen till Väla.

På kvällen var det firande av mormor med god mat och härlig släkt. Grattis mormor igen! :)

Kvällen slutade hos Sebastian med ett gäng härliga människor och slutligen en lååååång promenad. När jag kom hem somnade jag bums.

Annars jobbar jag på att bli fri från min förkylning, jaoo!


GRATTIS THEO

Lördagen var så händelserik. Sjukt! Så nu kommer allt.. fast först.. GRATTIS THEO TILL DINA 14 ÅR! ja.. caps är nödvändigt!

Dagen började med att Linus kom hem och vi sjöng. Sen stack familjen ner till Malmö där vi skulle till nyöppnade inet och handla lite datortillbehör. Jag och mamma stod då i en kö, ensamma tjejer.. typ.. i två timmar tills det att pappa bytte av och stod en och en halv timme. Hurra! 

Vi åkte hem och satte på oss varmare kläder för det var rätt kallt. Sen åkte vi ner med bonusbarnet till stan och åkte Segway... riktigt kul var det! Så alla måste prova det nuja! Väl nere i stan kom famor och farfar för att säga hej. Sen såg vi en liten skymt av li-kusinen också. Åh släkt! :') .. inte all släkt.. bara min släkt. Bäst!

På kvällen åt vi gott, sa hejdå till extrabarnet och hej till Bodil och Thomas som gästade oss ett tag. 

Kvällen var väldigt känslosam och maj gad... inte alls kul! La mig i sängen med ångest för veckan och en knäpp saknad av vårt bonusbarn.. menmen! Sånt är livet... lovet varar ju inte föralltid!
 

FLYTTA

Fredagen på lovet så flyttade vi in Svenssons i sitt nya hem. På kvällen så var vi i kyrkan och kollade på Hot Rod. Fett knäpp film men rätt charmig ändå! 

TISDAG

Jag och Theo spelade minecraft nästan hela dagen, töntar. Sen på kvällen stack jag till Benjamin för att träffa han, Sara och Kjell. Och denna bilden var den enda man såg något på, dock ser man inte röken, de försökte göra rökringar men vattenpipan!


GRATTIS GABRIEL

Barndomsvännrn Gabriel fyllde i måndags, 17 år! Det firades med god mat och en massa kul spel! Trevligt värre!


RSS 2.0