UNDERBARA

Filmar till Kjells film idag, roligt men lite jobbigt! Har iaf världens finaste vänner!


FOTA MED HUND

Försökte ta en bra bild med Honda... Ja, det var ju kul!


FLOWERS

Blommor är fint.

EN AV MINA FINA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Två fina påslakan och fem örngott, fina! Sen fick jag en massa annat fint också! Kul att följa med!


NÅGON NYTTA GÖR MAN JU

Nu är bloggen ändrad, förnyad. Om ni inte ser det är det bara att klicka F5 så kan ni få se mitt fina verk. Lite roligt med något nytt, dock stör jag mig redan på en av bilderna i headern, palalalalalaalala! Gissa vilken? Nej det kan ni nog aldrig gissa, sådeså!

LOV

Det är lov och jag sitter hemma, kollar serier och tänker inte gå utanför huset, jo, till trädgården kanske. Igår kom jag i alla fall ut ordentligt i två timmar men idag har jag verkligen inte lust till det. Tur att Elin kommer till mig imorgon!

Annars då Malin? Jodå, det är gött, lite trött kanske... Försöker övertala familjen om att vi ska åka till Köpenhamn på fredag och antingen kolla in det nya akvariet eller åka till zoo:et. Där finns en elefantunge och en jaguarunge på zoo:et nu och jag vill verkligen dit. M&P får skylla sig själva över att jag har velat gå på det zoo:et hela tiden, om jag bara hade haft en katt så hade alla behov varit täckta, lovar!

Kul text Malin, verkligen!

FINT VÄDER

Här ser ni min näsa, underifrån! :) puss


ÄLSKAR ELIN OCH JESSICA

Haha, nädå men det var kul att gå på ett pass boxning! Dock föredrar jag faktiskt att boxa i luften, det är minst lika jobbigt och man slipper råka bli slagen eller sparkad på, dock är det ju lite kul också, hehe! Aja, hoppas mina ben klarar detta bara för det är inte roligt annars!! Men tack för att ni tog med mig görls! :D


HATAR ELIN OCH JESSICA

Nejdå, men lite just nu, är inte alls sugen på att boxas och flåsa som en springandes hund på grund av min obefintliga kondition! Hurra! Uhu!


MAGKATARR

Tror jag får magkatarr över att sitta i tandläkarens väntrum, sen när blev jag så rädd för detta?


NY PROFILBILD?

En effekt gör allt vackert!


NYA GLASSES

Ny glasögon, woop woop! 
 
Saknar mina gamla för de är awesome men det är kul att prova något nytt och nu kan jag i alla fall se!

JAG ÄR LYCKLIG

Trots allt skolarbete så är jag lycklig eftersom att jag hade en riktigt bra födelsedag i lördags, hurra för mig! :D Blev väckt med mannagrynsgröt på sängen och skönsång (hela familjen (förutom Isac) är sjuka och hesa).En massa fina grattishälsningar sen hälsade moster Lisa och morbror Ulf på mig på jobbet! Sen kom Sara, Benjamin, Jessica och Johanna också dit, fy vad roligt! Så fick jag lite paket av dem, ett superfint doftljus från lexington och en söt väckarklocka som jag fortfarande inte provat än, hoppas den funkar så att jag kan använda den istället för iPhonen. Sen fick jag en valmo också! Efter detta hjälpte de mig att städa på Thores och jag fick med mig hem lite goda buddabest-bakelser. Oscar kom och lämnade choklad och fikade med oss. Sen på kvällen åt vi asgott, spelade Cluedo, åt asgott och kollade friends och åt asgott. Jag ÄLSKAR min födelsedag, kanske kommer lite bilder sen på de fina blommorna jag fick av pappa eller något sådant! Ha det bra! 

DÅ HAR VI KOMMIT TILL DET VÄRSTA

Dagen innan vi har lektion i religion, uppgiften skulle varit inlämnad tidigare, är jag ganska så säker på men inte helt. Och jag har skrivit ett halvt A4 om ens det. När SJUTTON ska jag lära mig att börja i tid? Innan började jag i alla fall två dagar innan, men jag kan inte skriva utan stress och nu är jag inte alls stressad. VAD ÄR FEL PÅ MIG?! Åh, detta är inte roligt. Nu blir det till att ta sig an denna texten. Godnatt!

KOLLAR ÖGONFÄRG

Smitta inte mig!


INTE BRA

Nu är det en massa saker som ska höras och tid har jag inte mycket av! Kaos! Dock fungerade allt idag på projektet och vi laddade cykeln, hurra! Ögonbrynen färgas också, gött!


JAG HAR HITTAT MIN GAMLA BLOGG

Vadå hittat din gamla blogg? Du har väl vetat vad den hette hela tiden? Nej, för den var på devote och då tas den bort automatiskt efter tre månader eller något sådant. I alla fall så googlade jag Jessicas namn för att se vilka bilder som kom upp, det kom upp minst lika många på mig som på henne, det tyckte jag var roligt, hahaah! I alla fall så har jag funnit min gamla blogg och tycker det är svinkul. Om ni vill kika så får ni klicka här! Scrolla längst ner så ser ni en fin bild på Isac, hihi! 

TJENA

I fredags kollades klänningar, studentklänning och nya jeans inköptes. Sedan spelades livecluedo i Rosengårdskyrkan vilket var riktigt kul! I lördags provade jag en massa klänningar och hittade faktiskt någon fin, sen vart det mello på kvällen. Robin vann, hans reaktion <3! Söndagen spenderades i kyrkan men härliga människor och sen blev det pannbiff(!!!!!!) till kvällsmat och jag var i himlen!


BABBEL

Jag går hem från bussen och känner en stark doft av lavendel, ser pappa i den kortärmade arbetsskjortan och hör ljudet från gräsklipparen. Fåglarna sjunger och solen lyser upp Bankogårdsgatan på ett sätt som den inte gjort på länge. 
 
Jag går ut i den tidiga kvällen, det enda ytterplagget är skinnjackan, åh den saknade skinnjackan. Knäppt är den inte, den är öppen och det är inte det minsta kallt. Jag drar djupa andetag genom näsan och det luktar liv, ja liv är det rätta ordet. Alla små lökar som ligger precis under jordytan och bara längtar efter att få se solljuset nästa dag. De samlar kraft för att kunna orka växa, kanske brista ut i blomst eller nå någon millimeter högre. 
 
Det är vår och våren är nog en av de finaste årstiderna. När hela världen runt omkring en vaknar upp, spricker upp. Träden blir gröna, gräset växer till sig och blommorna börjar titta fram. Snödroppar och vintergäck och senare tulpaner och de japanska körsbärsträden. 
 
Världen är fin när den dör, när den är död läggs ett vitt täcke över den på ett otroligt vackert vis. Täcket försvinner och de gröna tittar fram, hundratals färger kommer med hopp om liv. Värmen kommer på riktigt och allt blommar ut doften av salt förgyller alla de soliga dagarna. Sena nätter med underbar daggdoft. Livet är bara underbart. Sen börjar sakta men säkert värmen ge sig av och den lämnar oss med de fina röda, gula och orangea färgerna. Livet är underbart. EN SLUMP?! I THINK NOT!
 
Alltså nog för att jag har sjukt tråkigt i skolan och sitter här och kladdar ner lite ord om våren och alla de andra årstiderna, men på riktigt. Känslan av vår är speciell, den smyger sig på en och man blir så glad, det är sjukt. Helt sjukt. 
 
 

BLODGIVARGALA

Hej alla bloggläsare! Ni är så söta som följer min blogg! Verkligen! Idag var det vår för första gången på riktigt (ja den kommer stjälas snart men den kommer igen, promise) och det var härligt. Jag var på en blodgivargala som Kimberly och Pamela (några fans från klassen) hade anordnat. Väldigt bra musik och snack. Och på riktigt, jag hatar nålar, speciellt efter jag svimmade när jag tog blodprov förra gången. Ibland kan jag inte ta på min arm för att jag tycker det är så läskigt. Men jag överväger ändå att gå dit och kolla om jag ska bli blodgivare! Sådeså. Så du som är lite modigare, kom igen, ta tag i mig och anmäl dig via Kimberly och Pamela till att bli blodgivare! Ni räddar liv, bokstavligt talat! 

ETT HÅL EXTRA

Eller inte!


NYA LOKALER

Igår kollade vi den nya kyrkan, roligt! Eller ja, inte säkert att det blir den men vi kollade i alla fall på den! Rätt roligt med alla krokar i taken som man kunde hänga i, vi försökte på många olika sätt. Det bästa blev när vi tog pastorns skärp och satt i kranen, hurra vad kul! Här ska kyrksalen vara sen! Haha! Jag vill att vi ska ha kvar dessa! Tänk vilka shower! Flygande luciatåg, änglar och örnar!


PROJEKTARBETE

Nu kör vi på för fulla muggar och hej vad det går. Eller? Njä, inte direkt kanske. Tyvärr. Men det går väl lite framåt i alla fall och det är ju alltid kul att höra. Fin bild jag ritade va? Tog typ tre sek, jag är bäst.

LÄSKIGASTE

Löständer som inte sitter fast ordentligt! Oh majj, blev så rädd! Annars har jag haft en bra dag med kakorna och de trevligaste kunderna på denna jord! Blir varm i hjärtat, de är så fina! Och gårdagen var super! Handlade om att höra Guds röst och vissa saker som folk såg i en var så rätt. Helt sjukt! Blev så berörd. Coooolt! Aja, jag babblar på, är assssstrött! Såatteeee jaaa, Erik åkte ut, sämst! Han var bra! Han och Robin skulle gått vidare! Bah! Hejdå!


KREATIV

Inte mycket men lite i kreativ kan jag vara ibland. Utvecklingen från osminkad till sminkad. Awää, varsågoda! Vet att ni väntat länge på detta moment! Nu ska jag skynda mig så att jag hinner åka till stan med Jessica! Ha det fint!  Och Ida, krya på dig!  
 
gif creator
gif creator

RSS 2.0