FY MALIN

Men får ju inte lägga upp bilder på mat, men alltså... när det är gott så vill man ju faktiskt göra det i alla fall! Lägger upp en instagram-bild från i fredags också för att kompensera!


BAD TASTE

Åhhhhhh!! Vi hade så himla kul i kyrkan i fredags! Så roligt! Hade drogat ner mig med nässpray och Alvedon så jag var typ frisk! Roliga (och hemska) lekar, dansande, ätande och mycket annat kul! Mina bilder suger men här kommer några iaf!


TEKNISKA MUSEET

Åkte till danmark med kusinen, Isac och Pappa! Mysigt värre! 

SJUK

Bra timing! Veeeerkligen!

BÄSTA HEMGRUPPEN PÅ LÄNGE

För er som inte vet så spenderar jag oftast mina måndagar på hemgrupp hos någon i kyrk-gänget. Äter tills vi storknar, ber, skrattar och lär oss mer om Gud. Idag var vi på second hand och letade bad taste-kläder, åt goooood fika och hade riiiiktigt roligt!

Jag har alltid drömt om att få vara på väla/Ikea efter stängningstid men det har bara gått en gång och det var på det mindre roliga sätter "vi hinner bara gå in här och kolla en sista sak!" "Men mamma.... Vi måste gå nu!" "Nejdå, det kommer gå bra" ... Rätt var det är står man vid dörrarna och ingenting händer... Tack mammsen! Helt of topic här ja... Detta var i alla fall lite som det jag drömt om och fyyy vad kul!! :D


HEJ MALIN


GOTTE

Hatar rubriker alltsåååå! Hade lite släkt här ikväll och det var mysigt, varvade det sociala med pluggande och fick lite gjort av fysiken, hurra!! Aja, god mat vart det och jag är glad!


NU SKA HAKA 2 BORT

Tränat för första gången på länge och det känns riktigt gött! Wohooo


GLÄDJE

Här följer en lång text om min gårdag, den är inte direkt intressant, men jag vill minnas så du behöver inte läsa om du inte är intresserad.

Igår kom jag hem helt utkörd från en jobbigt kemi-prov och en lång dag. Somnade direkt när jag kom hem, som tur var väckte pappa mig till soppan. Efter maten cyklade jag ner till mina favoritbarn. De är så gulliga! Aw-faktorn är sjukt hög. Fick spendera två timmar med dem, full rulle hela tiden, och kom hem helt glad och på något konstigt vis utvilad.

Väl hemma kommer pappa hem med russinfrallor (mina favoriter), skurna paprikor (röda och gula!!), ost och prickig korv! Alltså vi brukar ju ha pålägg hemma men man måste skära själv och det är jobbigt... så jag kokade te, tog fram religions anteckningarna och bredde mackorna. Sen hade jag och religionen en fortsatt trevlig kväll.

KEEP ON KÄMPA


SPONTANT OCH SÅNT

Igår fixades en massa ärenden på stan och sen blev det fika på NYBAKADE bullar hos farmor och farfar. Mums!! Efter ett tag kom farbror per dit med hunden sin och det var riktigt trevligt att få träffa dem också.


HURRA FÖR ELIN


NY UNGDOMSPASTOR

Nu är det dags för en ny ungdomspastor i kyrkan, det har letats och letats och nu äntligen har de funnit någon. Han och hans fru var med ikväll för att kolla hur vi var och för att vi skulle få kolla hur han var. En skön kille må jag säga, verkar riktigt härlig. 

Annars har det planerats för fullt inför vårt Bad Taste - party som hålls den 26:e oktober, KOM DÅ det kommer bli såå bra! 

VARKEN GLAD ELLER LEDSEN

När jag först såg mig själv i spegeln var allt helt rött men när jag var sminkad kände jag mig som någon slags transa. Jag har börjat lugna ner mig nu, bryna är väldigt ifyllda och kommer inte synas alls lika mycket en annan dag... det kommer bli bra!


SNART KLARA

Jag och à friend har en deal om att se alla Harry Potter-filmerna och nu är det 7.1 som spelas! Maratonet har pågått i ca 3 år tror jag! Good work.... Verkligen.

Annars då? Själv är jag riktigt glad, knappt något illamående idag och strålande sol! Kan det bli bättre? ;)


HERE WE GO AGAIN

Hjälper Theo med maten, njuter av vädret och ska plugga en hel massa matte! Kärlek! Gå långa fina promenader i det fina höstvädret nu!! :)


SNART ÄR DET HELT FIXAT

Zinkpasta gör susen för Bullen vid min piercing, yääää! Godnatt på er mina vänner!


LAGAT MAT

Och... ohhh... så gott det blev!!
 
MUMS! vet att gifen är FETT cool också! ;)

MINA TVÅ

Åh vad de är fina, snygga, allt.. helt sjukt! Och bra.. ja.. bra är de! 

FÖR ATT VI ÄR BÄZT


NY KLAR FAVORIT

Emma visade en låt för mig från TV2 kollektivet - en norsk tv-kanal. Där finns riktigt roliga småserier och en del roliga musikvideor. ÄÖÅ är mi favorit men hittade en till låt som också var rolig. Man får kanske se dem två gånger för att verkligen kunna uppskatta dem. 
 
 
 
Och de är ju inte direkt fula! Liknar Loki och Captain America! 

NU OCH DÅ

Har nu läst igenom flera olika månader i arkivet och jag tycker det är SÅ roligt. Ångrar att jag inte har skrivit mer utförligt eller lagt in fler bilder men... så kan det ju gå! Man kan inte skriva ALLT här.

Liten update annars...
Igår stannade jag och Isac hemma från Life eftersom att båda var trötta och otaggade. Theo var också hemma eftersom att han skulle se kvarsfinal i lol, alltså.. jag fattar inte.. menmen! (Vinnaren får 1 miljon DOLLAR!?!? För att vinna i ett spel?!?! )

Idag har jag fixat lite med projektloggen, ja det är lördag med jag bryr mig inte, och ska snart städa, måla naglar och fixa i ordning för ikväll kommer Svenssons hit. Trevligt värre.

Hej svej!

SMAKPROV


UTTRÅKAD?

Är lite död idag så ni kan kolla vad jag håller på med på mina tumblr-konton om ni saknar mig! Heha! 
 
One spoon of sugar
 
malinyman

JAAAAA


TJATIG JAO

Mår bra fast ändå inte! Hoppas ni alla förstod det på de vackra bilderna! 
 
När jag kommer hem mår jag MYCKET bättre än i skolan eller nästan var som. Varav detta? Varföööör? Nu har jag i alla fall fått sagt till mig att ta medicin för magkatarr så det känns skönt att kunna göra något! Och ska bli skönt att kunna skriva om något annat här också. Typ som att det är kanelbullens dag och därför har jag gjort kladdkaka, hehe? Cyklat hem tidigt från skolan och pluggat hemma, fixat en ny tumblr, haft de onajs samt najs.


Såhär gåre till med mig när jag är någonstans: 
Känner att jag mår lite illa, mja.. det är nog inget. 
Eller jo det var nog något. Vad har jag ätit? har jag tagit i något konstigt? Är någon i min närhet sjuk? Åh nej, Nils är inte i skolan idag, han kanske är hemma och spyr. Jag är HELT säker på att jag befann mig inom en meters radie från honom igår. OH MAJ, jag är smittad.... Nej skärpning Malin du mår inte alls det illa.. känn efter.
Jooo... det gör jag! Jag måste flyyyy! HEEEEM.. hem till trygghet!
 
Japp, så är det! Nu vet ni alla! 
 

JUST NU

 
Vad gör du idag Malin?
Ser nya avsnitt av New Girl (och How I Met Your Mother) samt gamla avsnitt av friends. Sen så har jag ätit en sjuuuukt god middag och kört lite bil, yää!
 
Hur har din dag varit? Mår du bra?
Sådär, jag fick gå hem tidigt eftersom att jag mådde så illa. Jag HATAR att må illa, det är det värsta som finns. Jag kommer inte att spy så jag borde ta ungefär tre chillpill, då hade det säkert försvunnit. Dumma psyke alltså.

Annars då Malin? Hur gåre för dig?
Jodå, vår projektgrupp har bokat första mötet med en snubbe på Öresundskraft. De svarade otroligt snabbt och var riktigt intresserade av den sjukt smarta idén (ja min idé), så hurra!!
 
Bra och dåligt helt enkelt men kul för dig! Hoppas det blir bättre med illamåendet!
Tack! Det hoppas jag också!

LOOK AT ALL THE HOUSES

 
Det är så vackert på sitt eget sett. Så härligt och i fina omgivningar.. kanske.

TESTAR OM SAKER OCH TING FUNGERAR

Well hello there...

EN ANNAN DRÖM

Jag vill flytta till ett hus som har en historia, ett gammalt hus som man sen kan renovera på ett coolt sätt så att man ändå bevarar det. Sen ska jag servera mat på mitt Matteus-porslin och göra bullar i min färgglada matberedare. Åh, det kommer bli bra!


SKRIVER AV MIG

Men tjenare! Här sitter jag och är snygg.Mår någorlunda bra också med tanke på allt illamående hit och dit. Hoppas det blir helt bra snabbare denna gången än de två månaderna som det tog att bli fri förra gången.

Nu har jag varit på hemgrupp/cellgrupp (vad ni än vill kalla det) och det är riktigt mysigt! Fint att ha så många vänner man kan dela både stort och smått med, samt äta en hel massa nutella med, hurray!

Tidigare idag var det skolfoto, som antingen blev bra eller helt fail. Efter dt hade vi någon framtids-tjosan som var intressant men inte alls så givande som jag trodde.

Nu ska jag knipa igen! Kram!

SKOLSKADA


RSS 2.0