HEJ HALLÅSelfie innan jag stack till stan för att hänga med Elin, äta subway, gå en massa och hälsa på Lisa en snabbis! 

HABBAASelfie i Eriks solglasögon 
Kan vi ta en minut och kolla hur mycket Nils snear? Hahah! Illa! 


Så glad för att få hänga med dessa igen! Erik och han flickvän Emmi kom också in om min första kväll, så trevligt! 


HELSINGBORG I'M IN YOU
Blev mött på flygplatsen av familjen som håller i varsin skylt "hej på dig Malin, hoppas du mår bra!" Som pappa sjöng för oss varje morgon när vi var små! Mysigt! Fällde några tårar där, så det kan vara! Haha! Villet jag även gjorde minuterna innan då jag väntade på bagaget. Insåg att allt med Barcelona var över, jag ska inte tillbaka dit. Det är slut. Och det, om något, är sorgligt.

Överraskade farmor och farfar samt mormor och morfar och de blev glada. Sen kom Emma hit. Vi progg mat och sen tog vi ett kvällsdopp och pratade en hel massa i min mysiga säng så stack hon iväg morgonen efter! 

HEJDÅ BARCELONAGjorde min sista "hemkommen"-bild.
Hade varit hos Emfin med henne och Elli! Sagt hejdå. 

MIREIAPå söndagen gick jag upp tidigt för att gå till stranden med Mireia! Sen gick jag hem och åt lunch med henne och hennes familj! Kommer sakna henne här hemma! Hon är så härlig! 

SISTA UTEKVÄLLEN

TORRESVar på vinprovning och kollade vingården med Jaime! Så häftigt och det kändes så lyxigt. De hämtade upp oss med taxi och vi gick med en egen guide och fick se mer än de andra grupperna! Riktigt häftigt! Sen dukade de upp med ost, oliver, chips och massa mer till vinprovningen! 

På kvällen kom Jaime till mig och åt, Elli hängde också med sen gjorde vi vår sista utgång på OPIUM.

UPDATE
Har haft en lugn helg, ingen utgång eller något i denna stilen men massa shopping, strand och andra mysigheter! 
Har varit i både calella och Sitges. Jag älskar Sitges, liten by med små shoppinggator och fina stränder. Har dock lärt mig uppskatta större sankorn, för de små som finns i Sitges satte sig överallt! Lagom störigt! Andra saker som är minus med Sitges måste ju vara attackerande parasoll och duschar med en droppande stråle! Gött!!

Btw så är det måndag idag när jag skriver. Har bara en vecka kvar i Barcelona. Hur snabbt gick inte detta? Inte så sugen på att åka hem, älskar verkligen detta stället! Mår så  bra och är så glad! Men allt har sin tid, ska bli roligt att se vad som händer till hösten! 

SITGES

CALELLA


MJAOUW
MATGod mat med Elli, sen Harry Potter! Så himla bra! 
PUSSSo, so happy to have met this girl! 

FREDAG


Så himla lyckad kväll, förutom avslutningen! Men så himla bra! Massa utrymme för dans och så himla bra sällskap! Så så så kul! Mådde dock dåligt efter så var inte lika kul!

Men ja, jag älskar Barcelona!!

UNOUNO CADA DIA

LAIA


vackerRSS 2.0