DIMMMMMMMAAAA

Hej jag heter Malin och jag ÄLSKAR dimma! Har även fått min första lön från Thores och det känns ju kul med lite extra pengar! Extra pengar?! Hah! Låter som något man kan spendera på vad som! Äh det går direkt till klänning eller körkort... Hurrayyy! Älskar att livet är dyrt! Annars då?! Ja, vem vet? Mår väl inte super men det är bra i alla fall! Så nu ber vi Jesus välsigna denna dag och så kör vi på!


SJUKLING

Mår inte alls så värst bra idag heller så det blev att stanna hemma. Synd eftersom att Björn Ranelid skulle tala till oss idag! 
Annars så fyller ju jag år i Mars och jag har INGEN aning om vad jag ska önska mig så har börjat kolla på inredningstjohejsan som kan vara bra att ha senare i livet. Sen kom jag in på en fin sida och gjorde ett fult collage med olika fina saker som jag tycker om fast av lite annan prisklass och saker jag förmodlingen inte alls kommer önska mig. Roligt!
Annars har jag kommit på nu att jag ska önska mig påslakan, kan ju vara kul att ha två likadana eller i alla fall matchande. Som det ser ut nu har jag ett rosa med fåglar på och ett brunt med vita hjärtan på, som jag egentligen avskyr för att det påminner mig om pepparkakor. Men jag älskar det andra så det jämnar ut sig! Äh, ska knipa igen nu! Ha en fin tisdag!
 

YEAH | SUCK

Ypperligt roligt med klassen igår må jag säga! Dock spökade mitt illamående sen så jag åkte hem! Usch vad traaadigt! Detta var ju en av de sakerna jag absolut inte ville missa, trams!


100 DAGAR KVAR

Snart hämtar Elin mig så ska vi till Jakob Hansens hus för att fira att det är ynka 100 dagar kvar till studenten! Resten av NH10 är också med på hela kalaset med smörgåstårta och annat gott! Alltså bildkvalitén är ju som den är! Hoppas ni förstår!


SKÅNELAND

Min säng, jag älskar min säng! Bara så ni vet! Annars så är det på så vis att jag varit på stan och tagit en "kaffe" med Lydia. Väldigt trevligt att hon är hemma i Sverige ibland! På tisdag åker hon tillbaka till Cypern igen och får njuta av i alla fall 20 grader och sol! Trams!!


SNÖ

Jag som annars hatat skidor och tröttnat på snö för denna gången tyckte detta var väldigt härligt! Även då man fick ont på alla möjliga ställen! Det var en härlig vecka i Kläppen och som saltet på ägget så träffade vi släkt på dit- och hemväg. Bäst helt enkelt!


KLÄPPEN

Nu har vi varit en dag i Kläppen och det är mysigt. Det gör ont lite överallt, tårar har spillts över hur branta alla backarna är, men det går bättre nu i alla fall!


ALLA HJÄRTAN

Har ju sjukt många små hjärtan runt omkring mig men denna dag fick man tillbringa med vissa. Härligt! 
 
 
På onsdagen fick jag ett fint kort från Marcus, lite gulligt av honom fakiskt! På torsdagen vakade jag upp till en fin video från Sara, åh! :') Så jag stack tidigare till stan, köpte choklad och stack till Jensens för att ge Sara lite kärlek i form av choklad och kramar! Dagen fortsatte med ett äckligt spanskaprov, haha, men det var väl kul det också... nej! Sen var det SJUKT god mat på Ebbas. En lång tågresa med härliga människor och telefonspelande, härligt. En SJUKT SEG föreläsning med massa godis.
 
Hanna var i Lund (hurra) så jag åkte tåg med henne och Anna till Höör där jag sedan myste hela kvällen med Hanna! Hon har en så härlig familj också! Vi åt god mat, gooooood kladdkaka (dock godare dagen efter, roligt), kollade friends och hade det mysigt! 
 
Alltså en väldigt härlig dag och det bästa av allt är ju nästan att jag knappt mådde illa alls på alla tågresorna både igår och idag, hem från Höör. Tack Gud för det!
 
(sorry Hanna, hade ingen annan bild på oss från kvällen såååatteeee.. ja! men du är vacker!!)
!

JAG OCH SARA ÄR BÄST

Idag köttade jag och Sara rejält på gymmet, hon kanske köttade lite mer eftersom att stackarn höll på att svimma! Uhh, men hon klarade sig! Phew! I alla fall så tänker jag nu lägga ut bilder på mina sjukt feta muskler...
 
Skrattar typ åt mig själv också! Roligt!

Kö bakom denna idag! Haha! Rätt roligt ändå!


PLUGG, GODIS,STRESS OCH TRÄNING

Min dag typ! Jag lever nu på att jag ska till Hanna på torsdagskvällen och mysa till det ordentligt!


VARFÖR TA SOVMORGON

.... När man kan skotta snö! Jag menar, easy choice!


RSS 2.0