HEJ

Börjar min helg med att missa tid för bokning av gästleg till villan, var inte så taggad men är ändå så typiskt mig! Nu ska jag plugga skten ur inlämningsuppgift ett och sen gå över till tvåan på direkten, jag ska ju försöka vara ute i god tid. Därför skriver jag det här också, för det man skriver på bloggen måste man göra! Eller hur var det med det? Jo, då blir det lag! Sen ska jag njuta av en ledig hel då jag jobbar nästa och får besök av Snaedis, så himla gött!!! Inte sett henne sen Barcelona! Åh, det ska bli så roligt! Yay! 
 
Detta blev en blandad kompott nu ska jag komma på varför Blekinges och Värmlands BRP misnkat så mycket under de senaste tio åren, spännande! 
 
Hoppas ni också får en god helg med en massa härligheter! 
Kramar

YAY, JAG FÅR EN FRUKT!HAN ÄR SNÄLL IBLAND
-

 
Godmorgon! 
Jag önskar er en härlig helg med dessa tre bilderna! 

GUESS
Bild från det första gemensamhetsbadet som 1910 drog 50000 besökare då det gick direkttåg från Berlin! 

Mölle? Rätt svarat! Så himla fint det är att gå vid begets kant! Har varit en mysig helg så att man har fått vila upp sig ordentligt, sånt tycker vi om!! 

ÖNSKA MIG LYCKA TILLNu har jag bara en inlämning kvar, imorgon ska den in, har skrivit 2/3 kanske! Alltid ute i så bra tid! Det borde vara mitt nyårslöfte, eller ja, löfte inför framtiden, försöka vara ute i väldigt god tid! Okej, krydd, men i god tid iaf!  Sen har jag och en kompis en uppsatts som hänger efter oss! Ingen i klassen klarade den, hoppas det säger mer om lärarna än om oss! 

För övrigt är Erik numera eskilsspelare och inte längre en hifare, spännande tycker jag och närmre till hemmamatcherna! Yay! #fotbollsfru

SUMMER

 
Summer come fast!
Jobbigt att redan nu längta till sommaren, svårt att vara glad för vintern.
 
 
 

<3

Oh, how I've missed you!

BARCELONA

 
 
Nyår 2014-2015
 

Nyåret spenderades i mitt älskade Barcelona med min finaste Erik. Även om båda var sjuka stora delar av resan så var det så himla härligt. Kul att träffa familjen, glädje över värmen och solen som var med under hela resan, fotbollsmatch Espanyol - Eibar, träff av ny au pair, Mireia, mormodern och Azucena. Så mycket lycka och glädje i Spanien så att det inte går. När jag kom hem kastade jag mig i armarna på pappa, gråtandes och bölade fram att jag vill inte vara i Sverige, Erik förstod mig inte. Nu har jag vant mig vid tanken av att vara hemma, plugga och njuta av det iskalla vädret medan Erik har fått spader och verkligen vill tillbaka! Haha, roligt att det kommer på olika tider och roligt att även han kan se det fina i min favoritstad. 
 
Själv har jag som vanligt inte lagt några nyårslöften, trodde jag, antagligen lade jag ett förra året med Emma. Träna mer än 52 gånger på ett år, rimligt och bra. Både jag och Emma klarade det löftet. Detta året var jag nog för trött och besviken på fyrverkerierna för att ens tänka på ett nyårslöfte, men jag åt i alla fall 12 vindruvor under klockringningen och kommer nu ha ett lyckosamt år (knack, knack, ta i trä!).
 
 

RSS 2.0